bebeğimi beklerken......

erken hareket etmen iyi olmuş bir sene bile beklemek bazen vakit kaybı...
ben 2.çocuğumu belki iki senedir istiyordum ama kredi borcum var diye erteledim. ocak ayında kredi borucum bitti ve korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım ama maalesef devam etmedi. 8 haftalıkken kalbi durdu martta kürtaj oldum haziranda tekrar hamile kaldım tekrar aynı son.. şimdi son kürtajımdan sonra 2 kere adet oldum korunmuyorum tekrar denemek istiyorum Rabbim verirse..

cnm senın 2 kaybın kac haftalıktı

cnm senın 2 kaybın kac haftalıktı
aslında 8.haftanın içinde olması gerekiyordu maalesef 6 da kalmış büyümemiş ti hatta kese bozulmaya başlamıştı.. zaten hatırlsan ilk 10 gün çok şiddetliydi bulantım falan 6.haftadan sonra hiç bir şey kalmadı 10 gün hemen hemen böyle belirsiz geçmişti..

Evet erken hareket etmek lazım. Tedavilerle bakalım inşallah olur. 3 kasımda pataloji sonuçlarımı alıcam. 28 ekimde yara için gidicem inşallah geçmiştir yaram. Çok üzüldüm senin adına canım. İnşallah allahım tez zamanda kucaklarımızı doldurur. Doktora göründün mü hiç neden oluyormuş diye hiç incelediler mi ? Ona göre gebeliğinde önlem alınır.

evt hatırlıyorum o zamanı sancın coktu haftasını merakettım ben genelde 8 hafta duruyormus kalp nıe acaba benımde 8+2 durmustu

ya dr.lar çok açıklayıcı konuşmuyorlar açıkçası onlarda çaresiz bu konuda şu sebepten yada bu sebeptendir diyemiyorlar bir çok sebebi olabilir diyorlar. kan pıhtılaşması ve bazı testler yaptırdım görünürde bir şey yok. doktor deneme yanılma ile bulacaksınız diyor. Benim bir tane oğlum var. hiç sorunsuz dünyaya geldi ama 2.cisi böyle oldu bakalım denemeye devam edeceğiz hayırlısı Allahtan.
Sen sebebini öğrenmişsin inşallah tedavin bitince hemencecik gebe kalırsın

ÇOK GEÇMİŞ olsun bende aynı şeyleri 2 .düşügümde yaşadım kesei bozulmuştu .fakulteye gönderdi doktor kan sonucunu bekliyorum .

evt hatırlıyorum o zamanı sancın coktu haftasını merakettım ben genelde 8 hafta duruyormus kalp nıe acaba benımde 8+2 durmustu
evet benim ilki öyle idi 8+4 gibiydi..
Allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasın

allah oğluna uzun ömür versin en azından bir evladın var.alla inşallah banada hayırlı bir evlat verir.

ÇOK GEÇMİŞ olsun bende aynı şeyleri 2 .düşügümde yaşadım kesei bozulmuştu .fakulteye gönderdi doktor kan sonucunu bekliyorum .
saol canım sanada geçmiş olsun zor gerçekten bu süreç yıpratıcı.. benim patoloji sonucunda da hiç bir şey çıkmadı.. sen kürtaj mı oldun kendi mi düştü

İnşallah canım inşallah. Doktor da bir sürü test yapıyor vs. ama daha belli değil neyim var neyim yok. allahım oğluna uzun ömürler versin inşallah. İnşallah sağlıkla gebe kalırsın tez zamanda ve kucağına alırsın 2. yavrunu :)

allah oğluna uzun ömür versin en azından bir evladın var.alla inşallah banada hayırlı bir evlat verir.
amin inşallah zaten tek teselli kaynağım o oldu.. iyi ki o var diyorum Rabbim bekletmeden verdi onu şükürler olsun diyorum büyük bir nimetmiş benim için sonradan farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…