bebeğimi beklerken......

Kızlarr unuttum söylemeyi bu arada paşam anniiii diyorrrYerimmm onu yerimmm yerimmm
Cnm çok mutlu oluyorum artık ben hepimiz meleklrimize kavuştuk rabbine şükürler olsun benim kızimda saligunu uç aylik oluyor çok sukur salı kontrole goturucem rota aşısı için sen yaptırmış miydin cnm b
benim kızda agular gylucukler saçıyor bizde son durumlar böyle

Yaptırmadım cnm ben..çünkü sağlık ocağındaki Dr la konuştum yüzde yüz koruma garantisi yokmuş..aşıyı vuruldu diye yine hasta olmayacağı anlamına gelmiyor dedi tek fark sadece hafif atlatır dedi.birde yüz tane virüs varmış bu aşı sadece ikisi için geçerliymiş..o yüzden yaptırmadım cnm ben..birde bana göre hastalıklar bence bebeğin bağışıklık durumu ile ilgili..Allah'a şükürler rüzgar çıt kırıldım değil en azından öyle alıştırmıyorum ben..4 bitti 5 başladık hiç bir sağlık problemimiz olmadı herşeyimiz yolunda

Kafam çok karisik asi konusunda benimde kızım öyle değil çit kırıldı masallahimiz var öyle alistirmiyorum bende yarın drla konuşucam bakalım yarım tam kızım 3 ayı bitiyo rabbime şükürler olsun bu günlere geldik çok sukur bizimde sağlık problemini olmadı bu zamana kadar

Zaten çok gerekli bir aşı olsaydı bence kesinlikle şart koşarlardı.ama bu isteğe bağlı..naptın peki cnm gittinmi Dr nasıl geçti kontrolünüz..

Mrb canım nasılsın ne durumlardasın umarım sende bebişide iyidir

Mrb canım nasılsın ne durumlardasın umarım sende bebişide iyidir
Merhaba canım şimdilik iyiyiz kasiklarim çok agriyor bazen adet ağrısı gibi oluyor neden bilmiyorum fazlada yormuyorum kendimi ama ister istemez hareketliyim oglumdan dolayı yarın kontrole gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Zaten çok gerekli bir aşı olsaydı bence kesinlikle şart koşarlardı.ama bu isteğe bağlı..naptın peki cnm gittinmi Dr nasıl geçti kontrolünüz..
Cnm gittik Dr çok sukur aşıyı yaptırdık Dr oneriyorum diyince eşim yaptiralim dedi 3 ayını doldurdu kızım bugün 7100 gr 60 cm olmuş prensesin çok sukur

eklem nasılsın cnm bayadir hepimiz denk gelemiyoruz az kaldı seninde doğuma ismine karar verdinizmi

eklem nasılsın cnm bayadir hepimiz denk gelemiyoruz az kaldı seninde doğuma ismine karar verdinizmi
Sağol canim iyi diyelim iyi olsun bugün Dr. Gittim suyu azalmış dedi bi tarafta hiç kalmamış dedi nst yaptı onda sancı çıkmadı ama benim normalde sancim var alttan muayene etmek istedi ben kabul etmedim israrcida olmadı sonra uyarı vermeyelim dedi saolsun haftaya tekrar gitcem nst yapılacak onun sonucuna gore bakacak sanırım bizim kız biraz aceleci Dr. 1-2 haftaya kadar gelebilir dedi bide başı baya aşağıya inmiş dedi hayırlısı bakalim Rabbim saglicakla kavustursun bebegimize bizide...

Kızlar ben yakında dogurcan sanırım çok agrim var bazen dayanamıyorum benim için dua edin lütfen asım bu arada ismi Begüm olacak inşallah

Slm.kızlar
eklem hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah.. Benim de bi arkadaş gecen gun 36 hft da dogurdu herşey yolunda demek bazı bebisler erkenci senin ki gibi..@peridrol84 canim rüzgar paşa büyüdü de annis mi diyor ah canim yerim onu ben..
Asimin kizida çok tatlı maşallah küçük tosuncuk :)) benimki de minnak eli yüzü çit kırıldım :) sagligimiz yerinde çok şükür
Bebisli hayat çok güzel yaa kakasi bile misss kokuyor :) dimi ama

Kızlar selam benim ağrılar çok arttı bu sabah hastaneye gittik nst de sancı çıktı erken doğum riskim var sanciyi durdurmak için Dr.serum taktı bide ciğerleri gelissin diye iğne yaptılar sonra tekrar nst 2.nst de sancı çıkmadı şimdilik durdu ama ben hala ağrı hissediyorum nasıl biseydir bu allahım hayirlisiyla kurtarsın bizi inşallah sağ salim.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin güzel bir şekilde dünyaya gelir ssağlıklı sıhhatli..
Demek zamanın gelmiş canim çok sıkma kendini korkmadan sakince doğumu bekle
Begüm kızımız da gelsin bakalım kadro tamamlansin

Sağol canım ama Dr.erken doğmasını onaylamıyor bekletebildigimiz kadar beklesin allahın izniyle içerde olması daha sağlıklı tabi şimdilik ağrıların baya hafifledi ara ara vuruyor böyle ne kadar devam eder serumun etkisi ne kadar sürer onu bilmiyorum tabi.

Kızlarr merhabalar...uzunca bir süre giremedim çekirdek aile olarak ilk tatilimizi yaptık geldik..âsim ayşegül bebişlerine ii olmasına sevindim Allah sağlık sıhhat i eksik etmesin meleklerimizden..eklem canım sen ne yaptın erken doğum riskin varmış şimdi okudum..doğurdunmu yoksam
Bu arada benim paşazade de 5 ayını bitirdi 6 ya başladık hayırlısıyla şuan için herşey yolunda bir sorun yok Allah'a şükürler olsun..doğduğunda hareketliydi şimdi daha da hareketlendi hiç yerinde durmuyor sıpa..bıraksan yürüyecek nerdeyse..yavaş yavaş benim desteğimle oturmaya başladık..hala daha ek gıda ya başlamadım.ne kadar baskı olsada üzerimde etrafdan ben ısrarla hiç birşey vermedim henüz..

Pericim hoşgeldin maasallah paşaya ek gıda vermeyerek çok iyi yapmissin dinleme o dış etkenleri banada cook ver dediler oglumda Dr. Ver diyene kadar vermedim... Bu arada verilen serum baya etkiliymis ağrıların baya azaldı henüz dogurmadim cnm artık ne zaman gelirse normal doğum sürecine girdik Dr. Artık her an olabilir diyo ama nst de sancı pek cikmiyo önce biz onu beklettik sanırım şimdi de o bizi bekleterek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…