bebeğimi beklerken......

Sağlıkla dünyaya gelsinde erken geç fark etmez cnm hayırlısıyla birde sen al kucağına kadromuz tamamlansın:) müjdeli haberlerini bekliyorum cnm takipteyim seni

Sağlıkla dünyaya gelsinde erken geç fark etmez cnm hayırlısıyla birde sen al kucağına kadromuz tamamlansın:) müjdeli haberlerini bekliyorum cnm takipteyim seni
inşallah canım çarşamba kontrole gittim kanım çok düşük 8.5 doğumdan sonra kan verilcek çatı muayenesi oldum açılma yok denilcek kadar azdı parmak ucu kadar dedi ebe ona göre dr.um kan hazırlatcak çatı muayenesi olduktan sonra eve gelince kanamam oldu tekrar gittik hastaneye dr. normal dedi 1 haftaya kadar benim sancımla doğum başlamazsa suni sancı vericekler...

Evet cnm çatı muayene sinden sonra lekelenme oluyor,,korkulacak bişi değil..ancak suni sancı demişsin ama benim bildiğim kendi sancın yoksa suni sancı pek işe yaramıyor o sancıyı çektiğinle kalıyorsun..senin ilk doğumun nasıldı normalmi.

Canım benim ilk doğumda işaret geldi hastaneye gittim 2 cm di beklediler açılma olmadı sonra suni sancı verdiler yine kendi sancim yik denilecek kadar azdı

Kızlar bugün kontrole gittim açılma 1cm nst de sancı yok Dr. Cuma günü sabah gel fitil vericez dedi hayirlisiyla bende prensesime cuma günü kavusacam inşallah

Kızlar bugün kontrole gittim açılma 1cm nst de sancı yok Dr. Cuma günü sabah gel fitil vericez dedi hayirlisiyla bende prensesime cuma günü kavusacam inşallah
Hadi hayırlısı tatlım., Allah bi avazda kurtarsın inş..dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyorum..kadro tamamlansın artık çok bekledikk

eklem cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm Rabbin bir avazda kurtarsın inş ayse-gul nerelerdesin arkadaşım hiç gorunmuyosun buralarda peridrol84 cnm pasamiz nasıl büyüdü seninki şimdi tam ısırma zamanına geldi bizde 4 aylık asimizi olduk salı günü kan ilacina başladık ama kabız yaptı kakasini yapamıyor çok ikiniyo yarın Dr gidicem kan ilacını değiştirmek için bakalım ne olacak bizde buyuyoruz oturmak istiyo yatmak istemiyo sanırım dış geliyo bize alt damaklari şişmiş ve sürekli elimizi ve bulduğu herşeyi agilziba goturuyo buarada kızım 8200 gr 65 cm olmuş

Kızlar selam çok şükür bende melegime kavuştum dün gece 05:25 te normal doğum yaptım

Iyiz vnm şükürler olsun çok sevindim iyi olmanıza baya önden gidiyor senin prenses maşallah ona.. artık girmiyorsunuz görüşmez olduk..bizde paşamla yaşıyoruz işte hayat onunla çok güzel..10 gün sonra 6 ayımız bitiyor Allah'ın izniyle oturmaya başladık sıpa hiç yatmak istemiyor..bıraksam yürüyecek koltuk kenarında durmaya başladı:)..tek tük kelimeler söylüyor artık anni boba gel meme dede :) böyle olunca daha da tatlı oluyor..10 gün sonra yani bayramdan sonra başlarım artık yavaş yavaş ek gıdaya zamanı geliyor...bu arada bizde de kan ilacı kabız yaptı günde 4.5 kere yapan çocuk 3 gün hiç yapmadı ilacı değiştirmek istedim gerek yok hepsi yapar dedi..bi kaç gün deneyim bünyesi alışmazsa bırakırım dedim bi hafta kadar sonra alıştı normale döndü şükür..eğer kan testi yaptırırsan ve kanı iyi çıkarsa o zaman kullandırmıyorlar ama onun dışında bıraktırmazlar.bende bu ay yaptırıcam Dr gelişimi çok güzel önden gidiyor dedi sonuca göre damlayı bırakırız dedi

Canım allah anali babalı büyütsün gözün aydın artık bi resim atarsin meleginin
Canım çok sevindim hadi gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inş..sen nasılsın iyisindir umarım detayları bekliyoruz öpüyorum

Kızlar bi sorun var galiba kızımın kakasi böyle sümüksü iki bez arasında uzuyor neden olabilir acaba bayadir var Dr söylemeyi unuttum bilginiz varmi

Canım çok sevindim hadi gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inş..sen nasılsın iyisindir umarım detayları bekliyoruz öpüyorum
Canım bu msj bana sanırım çok şükür ki dogumum çok kolay oldu perşembe gecesi 12 de bel ağrısı başladı ilk önce normal sandım ama agrim git gide arttı dayanamadım saat 2 de hastanenin yolunu tuttuk yatış falan saat 2:30 oldu bu arada 2 cm le yattım saat 3:30 da agrim arttı ebe baktı 3 cm dedi daha çok var diye düşünürken sancim çok şiddetlendi ve istemeden bağırmaya başladım 1 saat gecti ebe tekrar bakti 8-9 cm olmuş seni doğuma alıyoruz dedi ben ogleni bulur diye düşünürken cok şükür 4.5 saat suren sanciyla suni sanciya ihtiyaç kalmadan kendi sancimla doğurdum

Bildiriyi yanlış yollamışım evet sanaydı cnm:)..rahat ve kolay bi doğum olmuş kızımız seni üzmemiş şükürler olsun..kilosu boyu sağlığı ne durumda herşey yolundadır umarım

Kızlar merhaba..
Hepinize sevgiler..
İyi olmanıza çok sevindim. Eklemde aldı bebisi kucağına maşallah. Hepbböyle güzel günlerimiz olsun. Darısı bekleyen tum arkadaşların başına tez zamanda
Bizde iyiyiz çok sükur.. Tatilleri bitirdik en sonunda bugün evdeyim :)
Hepinizi ve bebeleri opuyorum. :)

Bildiriyi yanlış yollamışım evet sanaydı cnm:)..rahat ve kolay bi doğum olmuş kızımız seni üzmemiş şükürler olsun..kilosu boyu sağlığı ne durumda herşey yolundadır umarım
Çok şükür canım kilo 3380 gr boy 51 cm 40 haftalık tam bu arada karnimda kakasini yapmış ama sıkıntı yok sukurler olsun

Slm kızlar nasılsınız gorunmuyorsunuz biz bir aylık olduk pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…