Bence 6 ay çocuğun en güzel zamanı falan değil katılmıyorum . Yorgunluk çok fazla hissettiklerin çok normal
O büyüdükçe sende rahatlayacaksın üzerindeki yük kalkacak .
Ama Şuan "onunla beraber olmak işkence" zihniyetinden kurtul önce . Onunla vakit geçirmekten zevk almaya çalış . Koskoca bilinmeyen bir dünya ve tek bildiği tek güvendiği annesi, dünyaya annesinin penceresinden bakıyor ..
Bebeğin anneye bağlılığı konusunda en çok çekenlerden biri benim herhalde , oğlum 13 aylıkken yürüdü ve emeklemedi. Yürüyene kadar acayip ama acayip kucakçı bir bebekti . Sabrettim , kabullendim . Kendime şunu söylediğim bile oldu hiç kucağımdan inmediği için "sakat olsaydım ve böyle hayatımı geçirmek zorunda olsaydım daha mı iyiydi" veya bebeğim Allah korusun sağlıksız olsaydı ...
Şuan 19 aylık , hayat ile insanlar ile barışık , kendine güveni güzel , mutlu huzurlu bir bebek .. bana bağlılığı kalmadı , emmeyi bile unutuyor çoğu zaman . Ama hala oturup saatlerce oynarız . O bakılacak biri değil , yük değil , benim en değerli yoldaşım .. onsuz bir şey yediğimde bile içime oturuyor ..
velhasıl, o büyüdükçe hayattan zevk alacaksınız , hayattan zevk almaya başladıkça ona dair hiçbirşey zor gelmeyecek .
Bu arada gezmek zorunda değilsiniz, uykunuz geldiyse uyuyun