- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar çıtkırıldım, zayıf insanlarsınız... Ne demek 12' ye kadar yatanlara kurslara gidenlere özeniyorum? Yapmasaydın çocuk, zorla mı yaptınız? Enteresansınız vallahi... Çalışmıyorsundur üstelik?
Ablamla eltim var yardim edebilcek ama haftada bir ancak cagirabiliyorum ablamin cocugu var eltiminde geleni gideni oluyo kaynim 4 de geliyo yemek yapmasi lazim vs.Bi yakininiz yok mu bulundugunuz sehirde
bu yüzden cennet anaların ayakları altında..bende ıkı tane cocuk buyuttum 12 - 9 yasındalar
gurbette tek basıma hemde
hep buyuseler rahat ederım dıye dıye yıllar gectı gıttı hıc bırseyın zevkıne tam varamadan
sende suan aynı durumdasın sanırım
tecrubelı olarak soyluyorum o buyusede bı rahat etsem malesef olmuyo
her yasın ayrı zorlugu varmıs onu anladım yanı anne olunca oyle cocuksuz oldugun zamankı gıbı hıcbır zaman rahat olmuyorsun malesf
Tabi ki annelik kutsal ama burda ters yorum yapanları anlamis değilim psikoloji bir annenin korumasi gereken en onemli sey uykusuzluk aclik vs bunlar insani cok etkiler . Maddi gucunuz varsa en az haftada 3 gun bir bakici cagirin siz bebise bakarken o etrafi temizler o bakar siz yemek yaparsınız rahat edersinizAblamla eltim var yardim edebilcek ama haftada bir ancak cagirabiliyorum ablamin cocugu var eltiminde geleni gideni oluyo kaynim 4 de geliyo yemek yapmasi lazim vs.
İnşallah canım yaa. Şu an maalesef kızım grip oldu. İyileşsin de uyku düzenini oluştururum inşallah. Şu an tek dileğim bir an önce iyileşmesi.Rica ederim.uyanmasini bekleme mama yapmak icin.bi saat belirle o uyanmadan uykuda icir geri yatir.zaten duzen oyle oturur insallah
İnşallah canım yaa. Şu an maalesef kızım grip oldu. İyileşsin de uyku düzenini oluştururum inşallah. Şu an tek dileğim bir an önce iyileşmesi.[/QUOTE
Kac yasinda kiziniz
[/QUOTE. Hayatinanlamisensin "10 aylık daha. Neden sordunuz."
Çok teşekkür ederim sağolun. Dediklerinizin bir kısmını yapıyorum diğerlerinide yaparım. İnşallah düzelir yaa. Moralim çoooookkk bozuk.Niye sordum.bagisiklik sistemini guclendirmek icin elma suyu mandalina suyu havuc suyu icirebilirsiniz.birde limonlu balli ilik su da iyi geliyor.birde pekmezde icirebilirsiniz arada.benim uyguladigim yontemler bunlar faydasini da goruyorum.insallah kisa zamanda atlatirsiniz.