bebegimi buyuturken psikolojimi kaybettim :(

Oglum 15 aylik cocuk ev utu canasir bulasik yemekkk...homeoffice yuruttugum isim ve kanser hastasi babam...hangimiz daha sansli

Ne kadar çıtkırıldım, zayıf insanlarsınız... Ne demek 12' ye kadar yatanlara kurslara gidenlere özeniyorum? Yapmasaydın çocuk, zorla mı yaptınız? Enteresansınız vallahi... Çalışmıyorsundur üstelik?

Bu ne yaa?? Şİmdi siz moral mi verdinizz aman ne güzel..

12 ye kadar yatan insanlar çıt kırıldım ve annelik yapamayacak insanlar mi,bir kendinize gelin isterseniz.

Bence siz bekarsınız ve uzaktan davulun sesi pek hoş geliyor aksini düşünemiyorum.

İyileşmiş olabilirsiniz ama bünye hemen toparlamıyor kendini, güçsüz kalmışsınız belli ki, toparlarsınız.
Normal yaşadıklarınız, yoruluyor insan gerçekten.

Benim bebeğim de sizinki kadar.
"Bunlar iyi günlerin." tarzı konuşmalara tıkıyorum ben kulaklarımı.
İyi düşünüyorum, inşallah iyi olur.
Hayır zorlanacaksam da yaşayarak göreyim, şu olumsuz konuşmalara sinir oluyorum.
Ve şu ana kadar gittikçe kolaylaştı benim için, bakış açısı bence.

"şükret, elindekinin kıymetini bil, senin yerinde olmak isteyn kimler var, sendeki derdi nimet bilenler var" teraneleri insanı başlı başına depresyona iten sebepler, öncelikle "başkaları" sizi hiiiç ilgilendirmiyor bunu bilin.. evet çok zor bir süreç ve bu süreç yaklaşık 20-25 sene kadar sürecek, sonra yeni süreçler gelecek.. o yüzden bir an önce bir doktorla görüşüp kendinizi toparlayın..

yalnız bakan biri olarak aynı durumdayız. zaman elbette bi şekilde gecıyor
derdını anlatacak vaktı gelsın bıraz daha rahatlayacaksın ve rahatlayacagım! tabii ki büyüdükçe dertlerı de buyuyor, ama en zor dönemlerı 0-3 yaş bence
sonra bazı seyler duzene gırıyor ve bi şekilde kandırabılıyorsun cocugu.
şükret elı ayagı saglam, saglıgı yerınde
bu zamanlar da gececek, sadece biraz zaman gereklı.

oyun bahcesı var onun içine koyuyorum ve bebek sarkıları acıyorum
yürütec kullandım
bu bıraz olsun nefes almamı saglıyor. allaha şükür ki 1 yasında
zaman gecmez sanıyorsun ama gecıyor sabret bıraz.

bızde hastaydık 10 gün sürdü, şuan daha ıyıyız. olur böyle seyler insanız yani
karnınızı doyurun, ev işlerini pek takma.
bmesela benım ev genelde dagınıktır. canımdan kıymetlı degıl napim :işsiz: içimden gelmıyor bu haldeyken. evi süpür dagınık olması önemlı degıl

bende ıkı tane cocuk buyuttum 12 - 9 yasındalar
gurbette tek basıma hemde
hep buyuseler rahat ederım dıye dıye yıllar gectı gıttı hıc bırseyın zevkıne tam varamadan
sende suan aynı durumdasın sanırım
tecrubelı olarak soyluyorum o buyusede bı rahat etsem malesef olmuyo
her yasın ayrı zorlugu varmıs onu anladım yanı anne olunca oyle cocuksuz oldugun zamankı gıbı hıcbır zaman rahat olmuyorsun malesf
bu yüzden cennet anaların ayakları altında..

Ablamla eltim var yardim edebilcek ama haftada bir ancak cagirabiliyorum ablamin cocugu var eltiminde geleni gideni oluyo kaynim 4 de geliyo yemek yapmasi lazim vs.
Tabi ki annelik kutsal ama burda ters yorum yapanları anlamis değilim psikoloji bir annenin korumasi gereken en onemli sey uykusuzluk aclik vs bunlar insani cok etkiler . Maddi gucunuz varsa en az haftada 3 gun bir bakici cagirin siz bebise bakarken o etrafi temizler o bakar siz yemek yaparsınız rahat edersiniz

Isten yorgun donuyorum kizimi da annemden aliyorum guzel havalarda parka goturuyorum onun kosturusu cocuklarin yanina gidip abii abi deyisi yanimdan biraz uzaklasip geriye donup annee deyip el sallayisi butun dertlerimi unutturuyor.eve kapanma cik gez biz hic olmadi markete parka cikariz..

Niye sordum.bagisiklik sistemini guclendirmek icin elma suyu mandalina suyu havuc suyu icirebilirsiniz.birde limonlu balli ilik su da iyi geliyor.birde pekmezde icirebilirsiniz arada.benim uyguladigim yontemler bunlar faydasini da goruyorum.insallah kisa zamanda atlatirsiniz.

Niye sordum.bagisiklik sistemini guclendirmek icin elma suyu mandalina suyu havuc suyu icirebilirsiniz.birde limonlu balli ilik su da iyi geliyor.birde pekmezde icirebilirsiniz arada.benim uyguladigim yontemler bunlar faydasini da goruyorum.insallah kisa zamanda atlatirsiniz.
Çok teşekkür ederim sağolun. Dediklerinizin bir kısmını yapıyorum diğerlerinide yaparım. İnşallah düzelir yaa. Moralim çoooookkk bozuk.

Back
X