bebeğimi cennete uğurladım

daha simdi nihat hatipoglu hocamizdan dinledim dogdugunda veya dogarken ölen bebek diger dünyada annesine ve babasina sefaatcilik edermis.annesi ve babasini cehennem azabindan kurtarmak icin anne karnindaki anneden beslendigi kordonunu atarmis annesine babasina onlari kordonuyla dolayip yukari cekip kurtarmaya calisirmis.:gitme: ilk defa duydum bunu:çok üzgünüm:

cok duygulandim basiniz saolsun kardesim.

slm.5yaşında oğlum var ve 2.bebeğime hamileyim.onarın yaşamamalarını düşünmek bile çook kötü ediyo insanı.RABBİM sana sabırlık versin.inşallah bundan sonra güzel olur:

başın sağolsun arkadaşım allah sabırlar versin.. ama aynen dediğin gibi ölen çocuklar anne babaları için şefaatiçidir cennette kavuşacaksınız inşallah...
bende mustafa karataş hocadan duymuştum daha doğrusu kayınvalidem anlattı dün .. kadın ölen çocuğunu cennette o haliyle yani bebek haliyle görmek istediğini söylemiş hoca ya mümkün mü demiş.. hoca da siz çocuklarınızı nasıl görmek isterseniz öyle göreceksiniz demiş...(umarım yanlış aksettirip hata etmemişimdir)
sendee cennette alacaksın yavrunu kucağına inş...

amniyon sıvı azlığı neye bağlı olarak gelişti bilgin varmı bu durum için ne dediler doktorların negibi bir tedavi uyguladılar yada sonraki gebeliğinde ne gibi önlem alman gerektiğini söylediler?

bu durum karşısında ne diycem bilmiyorum gözlerim doldu taştı taşacaklar rabbim sabrını versin herkese ve kimseye yaşatmasın bu acıyı

gülzari her girdiğimde sende girdinmi siteye diye bakıyorum doğum yaptınmı merak ediyorum inş Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Başınız sağolsun.
Çok üzüldüm ama unutmayın o bir melek artık ve her zaman sizinle olacak.
Konunuzu ilgili başlığa taşıyorum

Başınız sağolsun...Ağlattın beni...Rabbim Herşeyin İyisini bilen Hayırllısını verendir...Sabırlar diliyorum

Back
X