- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi melekk03800
Tepkinizi koyun ama normal bebeginizi kiskanmaniz bnde kiskaniyorum çünku o bnim canim onu 9 ay bn tasidim onun icin bn uykusuz kaldim kimse karomisamaz bnim kiskancligim ama herkesden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kayinvalideni sevmiyorsun o yüzden yaptığı her hareket sana batıyor yanlış yoldasinMerhaba 2 aylık bir oğlum var bebeğimi kayınvalidemden aşırı derecede kıskanıyorum
Kendi ailemden kıskanmıyorum ama hiç bunun sebebide şu kaynanam geldiği zaman veya da gittiğimiz zaman gözleri sürekli oğlumun üzerinde uyutuyorum çocuğu başına gidip kuzum canım bilmem ne sevmeye başlıyo elini ayağını öpüyo çocukta haliyle hemen gözünü açıyo hemen geri sallamaya çalışıyorum uyumıycak bu oğlan kalkcak buu diye hemen kucağına alıyo buda beni delirtiyo aslında iyi biridir bana bi zararı yok enazından ama böyle yapması beni nefret ettirdi eşimede bişey diyemiyorum çünkü çok aşırı anne düşkünü ☹
Annesiyle ilgili en ufak sözümü yanlış anlıyor. Gideceğimiz zamanlar elli kere bak hemen kalkalım çocuk hasta durmaz vs şeyler söylüyorum buda kavga sebebi oluyo işte senin ailende duruyoda benim annemdemi durmuyo bu çocuk diyo ama bilmiyo benim ailem uyuyan çocuğu uykusundan etmiyo sürekli kucakta gezdirmiyor eşimle zaten anne düşkünlüğü yüzünden aramız yeterince bozuk bu konu daha da bozuyo napmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim sizce artık rüyalarıma giriyo eşim hadi anneme gidelim dediğinde günüm zehir oluyo☹☹☹
Yapmayın böyle şeyler ya ne gerek var ki. Bu insanlar kendi dönemlerinde ayıp olarak görüldüğü için kendi çocuklarını sevemediler. İşlerinden vakit ayırıp çocukları ile tam ilgilenemediler. Torunları olmuş heves ediyorlar, sevmek istiyorlar, bu seferde gelinlere bi haller oluyor. Ne sıklıkla gidiyorsunuz, kaç saat kalıyorsunuz orda da çocuğun uyku düzeni bozulacak. Ayrıca kendi ailenizin yaptıklarını siz görmüyor olabilirsiniz bide eşinize sorun bakalım o ne diyor. Yani ne kötülük ettiler de insanları torunlarını sevmekten mahrum ediyorsunuz.Merhaba 2 aylık bir oğlum var bebeğimi kayınvalidemden aşırı derecede kıskanıyorum
Kendi ailemden kıskanmıyorum ama hiç bunun sebebide şu kaynanam geldiği zaman veya da gittiğimiz zaman gözleri sürekli oğlumun üzerinde uyutuyorum çocuğu başına gidip kuzum canım bilmem ne sevmeye başlıyo elini ayağını öpüyo çocukta haliyle hemen gözünü açıyo hemen geri sallamaya çalışıyorum uyumıycak bu oğlan kalkcak buu diye hemen kucağına alıyo buda beni delirtiyo aslında iyi biridir bana bi zararı yok enazından ama böyle yapması beni nefret ettirdi eşimede bişey diyemiyorum çünkü çok aşırı anne düşkünü ☹
Annesiyle ilgili en ufak sözümü yanlış anlıyor. Gideceğimiz zamanlar elli kere bak hemen kalkalım çocuk hasta durmaz vs şeyler söylüyorum buda kavga sebebi oluyo işte senin ailende duruyoda benim annemdemi durmuyo bu çocuk diyo ama bilmiyo benim ailem uyuyan çocuğu uykusundan etmiyo sürekli kucakta gezdirmiyor eşimle zaten anne düşkünlüğü yüzünden aramız yeterince bozuk bu konu daha da bozuyo napmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim sizce artık rüyalarıma giriyo eşim hadi anneme gidelim dediğinde günüm zehir oluyo☹☹☹
Bunu komşu Ayşe teyze demiş bence. Misafirimin yanında, oğlumu ensesinden öpünce; ensesinden öpme arsız olur demiştiBana yazılı bir kaynak belirtilmediği sürece inanmam öyle her şeye. Ayrıca psikiyatride ekoller vardır, birinin ak dediğine diğeri kara der. Bu söylediğini Freud mu söylemiş yoksa Ericson mu? Yoksa Piaget mi? Gittiğin doktor hangi ekolü benimsiyor? Sosyal bilimlerde yüzde yüz doğru yoktur. O yüzden böyle üstten üstten konuşmak, hele ki bir doktorun lafiyla, komik duruma düsmenize sebep olur. Ben buna inanıyorum dersin amenna ama bu doğrudur diyemezsin. Kimse diyemez. Çünkü dediğim gibi sosyal bilimler matematik, fizik gibi değildir. Yüzde yüz doğrusu ya da yanlışı yoktur.
Eşimin ailesindende kıskanmıyorum tabiki sevsinler onlarında evlatlarının evladı dediğim sadece uyurken çocuğumu rahatsız etmesi beni çok soğuttu dediğiniz gibi umarım sabredebilirim![]()
Cok güldüm bunaBunu komşu Ayşe teyze demiş bence. Misafirimin yanında, oğlumu ensesinden öpünce; ensesinden öpme arsız olur demiştibu da öyle birşey.
Çocugun en guzel zamanlari,daha yürümüyor,konusmuyor,bebek bunun tadını çıkarması gereken anne. Babanne değil. Oglunu istedigi gibi sevemeyen yani ayıpmış ya hani,onlarin zamaninda,uyuyan torununa da salça olmasa daha iyi bence.Yapmayın böyle şeyler ya ne gerek var ki. Bu insanlar kendi dönemlerinde ayıp olarak görüldüğü için kendi çocuklarını sevemediler. İşlerinden vakit ayırıp çocukları ile tam ilgilenemediler. Torunları olmuş heves ediyorlar, sevmek istiyorlar, bu seferde gelinlere bi haller oluyor. Ne sıklıkla gidiyorsunuz, kaç saat kalıyorsunuz orda da çocuğun uyku düzeni bozulacak. Ayrıca kendi ailenizin yaptıklarını siz görmüyor olabilirsiniz bide eşinize sorun bakalım o ne diyor. Yani ne kötülük ettiler de insanları torunlarını sevmekten mahrum ediyorsunuz.
Bence bu kadar kötü niyetli düşünmeyin ya. Çocuğa salça olmak falan ne demek kadın el değil babaanne. Ayrıca çocuğun en güzel zamanlarını çalmaya çalışmıyorlar. Zaten çocuk konu sahibinin, kimse çocuğu ellerinden almaya çalışmıyor. Torunu görsünler diye ziyarete gidip, çocuğu seviyorlar diye şikayet etmek çok aklı selim bi düşünce değilÇocugun en guzel zamanlari,daha yürümüyor,konusmuyor,bebek bunun tadını çıkarması gereken anne. Babanne değil. Oglunu istedigi gibi sevemeyen yani ayıpmış ya hani,onlarin zamaninda,uyuyan torununa da salça olmasa daha iyi bence.
Kocasının zoruyla gidiyor bence ama zaten cokta istekli gitmiyor öyle yazmış .Bence bu kadar kötü niyetli düşünmeyin ya. Çocuğa salça olmak falan ne demek kadın el değil babaanne. Ayrıca çocuğun en güzel zamanlarını çalmaya çalışmıyorlar. Zaten çocuk konu sahibinin, kimse çocuğu ellerinden almaya çalışmıyor. Torunu görsünler diye ziyarete gidip, çocuğu seviyorlar diye şikayet etmek çok aklı selim bi düşünce değil
Vahiy yoluyla öğrenmesen bile yorum yaparken anlayışlı yorum yapabilirsin.bebeğinizi kaybettiğinizi vahiy yoluyla mı öğreneceğim? anneanne olmadı demişsiniz anneniz için.. direk bekar olarak yorumladım... siz benim yazdığım 2 cümleden nasıl bir insan olduğumu analiz edemezsiniz... bebeği olan anneyle değil de babaanneyle empati yapıyorsunuz annenizin açısından bakıp. Ben de sadece uyku açısından bakıp konu sahibiyle empati yaptım. Çocuk göstermekle ilgili yorumum yoktu, kafanızdan element uydurmayın
Bebeğinizi kıskansaydınız zamanla geçer her şey yeni derdim fakat siz kayinvalidenizi, eşinizin ailesini sevmiyor, istemiyorsunuz?Merhaba 2 aylık bir oğlum var bebeğimi kayınvalidemden aşırı derecede kıskanıyorum