Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar günaydın. Doktorum 15 ekimde izinli olduğu için ameliyatı 14 ekime almıştı. 9 gibi ameliyata gireceğim. Heyecandan erkenden uyandım. Dua edin bana. Bebeğime şans dileyin.
Bende sağlık sebeplerimden dolayı zorunlu sezeryan oldum spinal tercih ettim..Kızlar günaydın. Doktorum 15 ekimde izinli olduğu için ameliyatı 14 ekime almıştı. 9 gibi ameliyata gireceğim. Heyecandan erkenden uyandım. Dua edin bana. Bebeğime şans dileyin.
Sagsalim doğur inşallah. .. konunu takip ettim.. Bende önümüzdeki ay doguracagim kismetse... heycan yaptım bir an... İnşallah birazdan yavrunu kucağına almış olup bize de güzel şeyler yazarsın.Kızlar günaydın. Doktorum 15 ekimde izinli olduğu için ameliyatı 14 ekime almıştı. 9 gibi ameliyata gireceğim. Heyecandan erkenden uyandım. Dua edin bana. Bebeğime şans dileyin.
Kızlar hiç iyi değilim korkudan, stresten iki gündür kusmalarım arttı. Uykularım kaçtı. Benden kaynaklı zorunlu sezeryan olacağım. Doktor 15 ekime gün verdi. Spinal olacağım sanırım. Ama o kadar çok korkuyorum ki. Ben normal istiyordum. Ama olmadı, olamadı.
Her gün başka bi şey düşünüyorum. Rüyalarım alt üst. Sürekli midem bulanıyor. Yemek yiyemiyorum.
1. Hiç ameliyat olmadım. Diş çekimi için çenemin uyuşturulmasından başka uyuşma bilmem. Belimden iğne yemek çok irrite edici. Korkuyorum. Bel ağsırı olacak mı? Ameliyattan snra ameliyat yerim ağrıyacak mı? Hayatım boyunca sezaryanli yerim ağrır mı? Lanetler eder miyim? Alttan sonda takıyorlarmış, acıtır mı?
2. Bebeğimi hazır olmadığı bi anda yanlış bir yerden çıkartacaklar. Korkar mı? Üzülür mü? Bana kızar mı?
3. Bebeğimi benden alacaklar. Onun içimdeki hallerini özleyeceğim. Hem de çok özleyeceğim.
4. Herkes bana olumsuz sezaryan öyküleri anlatıyor
Psikolojim bozuldu.
Allah yardimcin olsun canim muhtemelen doğum bitmistir sonrasi için kolayliklar diliyorum insallah sen ve bebegin saglilkisinizdir. Benim yerime de kokla minigi ayrica duygularini paylas canim bizimle ne kadar etkisi oldu bizim hikayelerin bilmiyorum ama doguma bi nebze olsun rahat girdigini dusunuyorumKızlar günaydın. Doktorum 15 ekimde izinli olduğu için ameliyatı 14 ekime almıştı. 9 gibi ameliyata gireceğim. Heyecandan erkenden uyandım. Dua edin bana. Bebeğime şans dileyin.
Kızlar günaydın. Doktorum 15 ekimde izinli olduğu için ameliyatı 14 ekime almıştı. 9 gibi ameliyata gireceğim. Heyecandan erkenden uyandım. Dua edin bana. Bebeğime şans dileyin.
Gözünüz ayedin. ..Allah bagislasin çok sevindim. .. darisi basima inşallahKızlar doğum yaptım oğlum geldi çok şükür. Ağrılarm bitti bile. Yürümeyi deneyeceğim az sonra.
Güzel emiyor oğluşum. Onu görünce çok ağladım inanılmaz bi duyguymuş. Herkese nasip olsun. Boşuna korkmuşum
Gozunuz aydin. Allah bagislasin. İlk zamanlar emzirmeden önce suyla islatin göğüs ucunu. Yoksa catliyor bebek tukurugunu tam salgilayamayip kuru kuru çektiği için.Kızlar doğum yaptım oğlum geldi çok şükür. Ağrılarm bitti bile. Yürümeyi deneyeceğim az sonra.
Güzel emiyor oğluşum. Onu görünce çok ağladım inanılmaz bi duyguymuş. Herkese nasip olsun. Boşuna korkmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?