öncelikle Allah bağışlasın maşallah. Dorduyle nasıl baş ediyorsun ya ben Şu an bir taneyle delirmek üZereyimBenim 4 uzler kordon bagindakinkan akisi yavaslasigi icin ölüm riski arttigindan 31+3 de muayeneye die gittim dogum yaptim :))
Bebeklerim icin muayene odasinda tamam hemen girelim doguma dedim ama ameliyathaneye girdiğimde korkudan yarim saat agladim bebeklerim icrde huzursuz oldular hepsi uyandilar heyecandan stresten tabi hani haberleri oldu artik cikacaklarindan:)) masaya oturtup igneyi yaptilar belden ignenin girdigini ilaci hissetim ama aci hissetmedim tek derdim bebeklerimdi çünkü yattim anestesizt beni sakinleştirmeye calisiyordu o ara midem cok bulandi oksijen verdiler gecti şükür sanirim o ara dr aciyordu karnimi ilk bebek cikti sesini duymadim sonra ikinci sonra üçüncü sesleri geliyordu kedi miyavlamasi gibi muhteşem biseydi her seyi unuttum ben ameliyathanede 20 kisi vardi heralde birinci oglan ikinci kiz ucuncu kiz dorduncu kiz die bagiriyorlar ben de sagliklilar mi iyiler mi diyorum hepsi de gayet iyiydi rabbime binlerce kez şükür.
Dogum sonrası rahimde kanama riski vardi olmadi şükür normal bir cocuk doguran kisiye nazaran 20 kat fazla agri kesici aldim 3 unite kan verdiler ama hala tek derdim bebeklerimdi..ilk gün kalkamadim ikinci gun kalktim yenidogan yogun bakima bebeklerimi görmeye gittim dünyalar benim oldu ne agrisi ne acisi
Diyecegim o ki sakin korkma Rabbim yardim ediyor inan onları gördüm ya o an anlatilmaz muhtesem bir seydi kokularini icime cekip bagrima basamadim en cok ona üzüldüm agri ne ki annelik öyle bir şey ki cocugun icin her seye katlaniyor insan.
Dogum sonrasinin zor olmasina 2 hafta yuruyememe ragmen 50 gun boyunca her gun hastaneye gittim ben bebeklerimi gormek icin sonuc ne mi bak profil resmine silkin ve kendine gel zorlugunu sunun icin anlattim senin bir bebegin var ve insallah bir sorun cikmaz ise benim.yasadiklarimin binde birini yasayacaksin yani cok cok azini yawruna sarilip kokusunu icine cekeseksin o an o ufak agrilarin dayanilir hale gelecek ufak diyorum hic ameliyat olmayan ben bu sekilde dayandıysam sen hayli hayli dayanirsin kötü seyleri düşünme cocuguna odaklan her sey daha da güzel olacak inan.
O an öyle bir guc alacaksin ki sen bu hallerini hatirlayip bosuna strese girmişim diyeceksin bir de dogum yapali 6 ay oldu hic bir aci yok ameliyat yerinde bel agrilari da zamanla geciyor vucut kendini toplayip eski haline donunce her sey geride kaliyor ama yawrun seninle..
Saglikla dogar inşallah yawrun.heramora
Ben de normal için sanciyi çektim açılma olmadığı için sezeryana aldı doktorum. Hiç pişman değilim iyiki böyle olmuş diyorum. Doğumdan sonra tabiki ağrı sizi oluyor ama çekilmeyecek gibi değil. Normal yapınca da altta kesi oluyor yırtık oluyor mecburen yine dikiş oluyor . Normal doğumu yapamazdım ben ya o sancilardan sonra. Yapanlara helal olsun diyorum. Inş kolaylıkla atlatırsınne kadar güzel anlatmışsn gözlerim doldu.. Yaşamış gibi oldum. Bebeklerin çok sevimli ne kdr tatlılar ya mutluluk bu olsa gerek. Önemli olan ona sağlıkla kavuşmam haklısın. Hepsi geçecek bebeğim benimle kalacak. Çok teşekkür ederim desteğin içinbebeklerine kırkbin kere maşallahhh
Destek olabildiysem ne mutlu bana inşallah inşallah her şey güzel olacak iyi düşün iyi olsunne kadar güzel anlatmışsn gözlerim doldu.. Yaşamış gibi oldum. Bebeklerin çok sevimli ne kdr tatlılar ya mutluluk bu olsa gerek. Önemli olan ona sağlıkla kavuşmam haklısın. Hepsi geçecek bebeğim benimle kalacak. Çok teşekkür ederim desteğin içinbebeklerine kırkbin kere maşallahhh
aminnn Allah razi olsun.Diyecek laf bulamadım harikasınız :) allah hiç birinin yokluğunu göstermesin size.
:)) Allah kolaylıkversin her zorlugun bir kolayligi oluyor sanirim bende bilmiyorum rabbim yardim ediyor kayinvalide ile beraberbakiyoruz nasil oldugunu anlatsam cokk uzun sürer kizöncelikle Allah bağışlasın maşallah. Dorduyle nasıl baş ediyorsun ya ben Şu an bir taneyle delirmek üZereyim
Kızlar hiç iyi değilim korkudan, stresten iki gündür kusmalarım arttı. Uykularım kaçtı. Benden kaynaklı zorunlu sezeryan olacağım. Doktor 15 ekime gün verdi. Spinal olacağım sanırım. Ama o kadar çok korkuyorum ki. Ben normal istiyordum. Ama olmadı, olamadı.
Her gün başka bi şey düşünüyorum. Rüyalarım alt üst. Sürekli midem bulanıyor. Yemek yiyemiyorum.
1. Hiç ameliyat olmadım. Diş çekimi için çenemin uyuşturulmasından başka uyuşma bilmem. Belimden iğne yemek çok irrite edici. Korkuyorum. Bel ağsırı olacak mı? Ameliyattan snra ameliyat yerim ağrıyacak mı? Hayatım boyunca sezaryanli yerim ağrır mı? Lanetler eder miyim? Alttan sonda takıyorlarmış, acıtır mı?
2. Bebeğimi hazır olmadığı bi anda yanlış bir yerden çıkartacaklar. Korkar mı? Üzülür mü? Bana kızar mı?
3. Bebeğimi benden alacaklar. Onun içimdeki hallerini özleyeceğim. Hem de çok özleyeceğim.
4. Herkes bana olumsuz sezaryan öyküleri anlatıyor
Psikolojim bozuldu.
Sırf meraktan soruyorum yanlış anlamayın, bu korkular hamile kalmadan önce yok muydu ? Yeni mi oluştu ? Sonuçta bebeği vazgeçip geri gönderemeyeceğinize göre biliyordunuz yaşanacak zorlukları değil mi ?
Ayrıca yaşadığınız doğal bir durum, dünyaya bir canlı getirmek kolay mı ? İlla kötü konuşanlar olur onları duymayın, dinlemeyin.
oooy ooy maşallah bu güzelliklere yaaa. çok tatlılar Allah sağlıklı ve hayırlı ömürler versin hepinize. çok hoşuma gittiBenim 4 uzler kordon bagindakinkan akisi yavaslasigi icin ölüm riski arttigindan 31+3 de muayeneye die gittim dogum yaptim :))
Bebeklerim icin muayene odasinda tamam hemen girelim doguma dedim ama ameliyathaneye girdiğimde korkudan yarim saat agladim bebeklerim icrde huzursuz oldular hepsi uyandilar heyecandan stresten tabi hani haberleri oldu artik cikacaklarindan:)) masaya oturtup igneyi yaptilar belden ignenin girdigini ilaci hissetim ama aci hissetmedim tek derdim bebeklerimdi çünkü yattim anestesizt beni sakinleştirmeye calisiyordu o ara midem cok bulandi oksijen verdiler gecti şükür sanirim o ara dr aciyordu karnimi ilk bebek cikti sesini duymadim sonra ikinci sonra üçüncü sesleri geliyordu kedi miyavlamasi gibi muhteşem biseydi her seyi unuttum ben ameliyathanede 20 kisi vardi heralde birinci oglan ikinci kiz ucuncu kiz dorduncu kiz die bagiriyorlar ben de sagliklilar mi iyiler mi diyorum hepsi de gayet iyiydi rabbime binlerce kez şükür.
Dogum sonrası rahimde kanama riski vardi olmadi şükür normal bir cocuk doguran kisiye nazaran 20 kat fazla agri kesici aldim 3 unite kan verdiler ama hala tek derdim bebeklerimdi..ilk gün kalkamadim ikinci gun kalktim yenidogan yogun bakima bebeklerimi görmeye gittim dünyalar benim oldu ne agrisi ne acisi
Diyecegim o ki sakin korkma Rabbim yardim ediyor inan onları gördüm ya o an anlatilmaz muhtesem bir seydi kokularini icime cekip bagrima basamadim en cok ona üzüldüm agri ne ki annelik öyle bir şey ki cocugun icin her seye katlaniyor insan.
Dogum sonrasinin zor olmasina 2 hafta yuruyememe ragmen 50 gun boyunca her gun hastaneye gittim ben bebeklerimi gormek icin sonuc ne mi bak profil resmine silkin ve kendine gel zorlugunu sunun icin anlattim senin bir bebegin var ve insallah bir sorun cikmaz ise benim.yasadiklarimin binde birini yasayacaksin yani cok cok azini yawruna sarilip kokusunu icine cekeseksin o an o ufak agrilarin dayanilir hale gelecek ufak diyorum hic ameliyat olmayan ben bu sekilde dayandıysam sen hayli hayli dayanirsin kötü seyleri düşünme cocuguna odaklan her sey daha da güzel olacak inan.
O an öyle bir guc alacaksin ki sen bu hallerini hatirlayip bosuna strese girmişim diyeceksin bir de dogum yapali 6 ay oldu hic bir aci yok ameliyat yerinde bel agrilari da zamanla geciyor vucut kendini toplayip eski haline donunce her sey geride kaliyor ama yawrun seninle..
Saglikla dogar inşallah yawrun.heramora
Teşekkür ederim .Yaafour dahlia onlar ne oyle yaa masallah :) ama o oglus kenarda kalmis onu da sigdir onu da :)
Benimde ayin 15 inde sezeryan olcak korkularım tabiki var ama olumlu seyler düşünmeye çalışıyorum bebeGine kavuştuğum ani düşünmeye çalışıyorum içimde tekmelerini hissetmek çok güzel ve aynı bedende son Günlerimiz ama sonrası belki de daha da güzeldir :)) sezeryanla dogan bir sürü bebek var sonuçta önemli olan senin ve bebeğinin sağlığıKızlar hiç iyi değilim korkudan, stresten iki gündür kusmalarım arttı. Uykularım kaçtı. Benden kaynaklı zorunlu sezeryan olacağım. Doktor 15 ekime gün verdi. Spinal olacağım sanırım. Ama o kadar çok korkuyorum ki. Ben normal istiyordum. Ama olmadı, olamadı.
Her gün başka bi şey düşünüyorum. Rüyalarım alt üst. Sürekli midem bulanıyor. Yemek yiyemiyorum.
1. Hiç ameliyat olmadım. Diş çekimi için çenemin uyuşturulmasından başka uyuşma bilmem. Belimden iğne yemek çok irrite edici. Korkuyorum. Bel ağsırı olacak mı? Ameliyattan snra ameliyat yerim ağrıyacak mı? Hayatım boyunca sezaryanli yerim ağrır mı? Lanetler eder miyim? Alttan sonda takıyorlarmış, acıtır mı?
2. Bebeğimi hazır olmadığı bi anda yanlış bir yerden çıkartacaklar. Korkar mı? Üzülür mü? Bana kızar mı?
3. Bebeğimi benden alacaklar. Onun içimdeki hallerini özleyeceğim. Hem de çok özleyeceğim.
Psikolojim bozuldu.
Kızlar hiç iyi değilim korkudan, stresten iki gündür kusmalarım arttı. Uykularım kaçtı. Benden kaynaklı zorunlu sezeryan olacağım. Doktor 15 ekime gün verdi. Spinal olacağım sanırım. Ama o kadar çok korkuyorum ki. Ben normal istiyordum. Ama olmadı, olamadı.
Psikolojim bozuldu.
teşekkür ederim desteğin için :)) bende hep onu kucağıma aldığım ana odaklanmaya çalışıyorum düşününce bile iyi geliyor. İstiyorsan eğer bi gün sana da nasip olsun inşallah.Sezeryan ve 8 aylık olarak;
Hiç hamile kalmadım
Henüz bu konulara ve duygulara yabancıyım ama ya sen çok tatlı anlatmışsın
Böyle sarılıp kiyamaaam diyesim geldi
Anne olacaksın sen biraz cesaretli olman lazım
O bebeği kucağına alınca bütün acılar uçacak inan buna
Kolaylıklar dilerim
Suyun icine biraz limon sıkıp bir iki dal nane atıp koklarsanız mide bulantısını giderir
bende biraz öyleyim son zamanlar kan alınırken film çekiyorum adeta :)) inşallah böyle sen gibi anlatacağım bendd yakın zamandayahu ne densiz insanlar var yaa. ben de sezeryen oldum
allaha şükür hastane dısında agrım bile olmadı :=) bak sakın sen başkalarının tecrubelerıni kendıne dert etme, zira her ınsanın farklıdır dogumla ilgili olan her şeyi! sondayı narkoz yapılırken taktırdım. genel oldum ben.
dogumdan sonra belkı '' ayyy 15 gün oldu hala bilmem nerem agrıyo'' ya da '' boşuna kokmusum'' diyeceksın. bu kısımları muamma şimdilik! ben bile dogum yaptıysam sen yaparsın yaa
doktor ellemeden bagıran ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?