Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailemde sknti yok artik..bosandm ben zatenn. o sahisla hicbir alakam yok artik ve cok huzurlu ve mutluyum kendi evimdeyim sanki iki kisilik yasiyorum hayatimi..bugun alisverise gittim cok mutluydm uzun zmandr hic bu kdr iyi olmamstm kendime yeni kiyaftler hamile pantolonu tshirti aldmaileniz hala sorun çıkarıyor mu? boşanma konusunda son kararınızı verdiniz mi?
Kamu spotu gibi oldu buNe güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
Eşiyle yeni boşanmıştı kararsızdı o yüzdenNe güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
esimden yeni bosndmda hamile oldugumu ogrendm ailem istemiyordu bende arada kalmstm ama ne olrsa olsn ayrilmicam bebegimdenNe güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
Kız ne diyonNe güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
Ben de doğurucam :))Ne güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
konumu bilenler merak edenler vardir.. bebegimi kesinlikle dogurmaya karar verdim..allah nasip kismet ederse dogurcam yavrumu![]()
Kız ne diyon![]()
konuyu kapattrmstm o yuzden yeni konu actimDiyorum ki keşke öteki konunun devamına yazılsa gelişmeler. Böyle konu açıp "zaten biliyorsunuz" mantığı ile yazılınca anlamsız oluyor konu. Ben önceki konuyu bilmiyorum mesela. Dolayısıyla bu konuyu okuyunca "bebek nasıl çıkacak ki başka türlü" diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm ki?
Ne güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
Evet o konuda haklısın.Ben konuyu bildiğim için zorlanmadım ama bilmeyenler için sıkıntı.Diyorum ki keşke öteki konunun devamına yazılsa gelişmeler. Böyle konu açıp "zaten biliyorsunuz" mantığı ile yazılınca anlamsız oluyor konu. Ben önceki konuyu bilmiyorum mesela. Dolayısıyla bu konuyu okuyunca "bebek nasıl çıkacak ki başka türlü" diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm ki?
Allah yar ve tardımcınız olsun, o kadar sevindim ki anlatamam, inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimkonumu bilenler merak edenler vardir.. bebegimi kesinlikle dogurmaya karar verdim..allah nasip kismet ederse dogurcam yavrumu![]()
Mantıklı :) ya da o konuyu alıntı yapabilirdi buraya konu açarken. Heyecandan olmuş olabilirDiyorum ki keşke öteki konunun devamına yazılsa gelişmeler. Böyle konu açıp "zaten biliyorsunuz" mantığı ile yazılınca anlamsız oluyor konu. Ben önceki konuyu bilmiyorum mesela. Dolayısıyla bu konuyu okuyunca "bebek nasıl çıkacak ki başka türlü" diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm ki?
teskkrlerrAllah yar ve tardımcınız olsun, o kadar sevindim ki anlatamam, inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim![]()