bebegimi doktora goturmek istedigim icin bosanmaya karar verdi

bırsey sormak ıstıyorum
bebegınızın bogazına bırsey kactıgında daha kotusu olabılırdı allah korusun aksam esınız gelene kadar vahım seyler yasanabılırdı
ustelık hastane cokta yakınmıs oraya kadar gıdebılmıssınız
neden esınızı bekledınız ben olsam kendım gıder hastanede cocugun bogazına bırsey kactı korkma ama ıyıymıs sımdı eve donuyoruz haber verım dedım derdım konu kapanırdı

esınız hatalı ona bırsey demıyorum ama sız neden esınız olmadan hastaneye gıdemıyorsunuz onu merak ettım ha bogazına bırsey kacmıs ha dusmus kafasını kırmıs patlatmıs farkı yok cocuk bu can meselesı nasıl bekleyebıldınız onu merak ettım
merakinizi hemen gidereyim.bebek normaldi o yuzden gitmedim guluyordu oynuyordu nefes almasinda sorun yoktu ki.hastanede bile tabiri caizse sallamadilar biseyi yok bunun dediler umarim merakinizi.giderdim

merakinizi hemen gidereyim.bebek normaldi o yuzden gitmedim guluyordu oynuyordu nefes almasinda sorun yoktu ki.hastanede bile tabiri caizse sallamadilar biseyi yok bunun dediler umarim merakinizi.giderdim
evet merakım cok gıttı sagolun zahmet oldu
cemkırmeden konusursak daha saglıklı ıletısım kurarız bence degıl mı ?
celıskılerle dolusunuz madem bırsey yok hersey yolunda ozaman nıye gıdıyorsunuz falanlar fılanlar

yanı tek hatalı esınız degıl bu evlılıkte sızınde ıletısım sorununuz var ıkı taraf bır evlılıgı bırlıkte nasıl bıtırır onu hepbırlıkte gozlemledık

tekrardan gecmıs olsun .

celıskılerle dolusunuz madem bırsey yok hersey yolunda ozaman nıye gıdıyorsunuz falanlar fılanlar

yanı tek hatalı esınız degıl bu evlılıkte sızınde ıletısım sorununuz var ıkı taraf bır evlılıgı bırlıkte nasıl bıtırır onu hepbırlıkte gozlemledık

tekrardan gecmıs olsun .
sagol canim cemkirmiyorum ya esime cok sinir oldum.ben sevmiyor asil sebep bu bence degil mi her hatamda bosanma konusunu acti hep surekli

tekrardan gecmıs olsun .
ne kadar salagim adam zaten sevmedigini soyluyor.ama sunu da soyluyor 40 kusur yasinda adamin sevgi neymisbsevgi en son sirada gelir diyor.ha bu sabah da uymuyoruz birbirimize dedi

sagol canim cemkirmiyorum ya esime cok sinir oldum.ben sevmiyor asil sebep bu bence degil mi her hatamda bosanma konusunu acti hep surekli
ne kadar salagim adam zaten sevmedigini soyluyor.ama sunu da soyluyor 40 kusur yasinda adamin sevgi neymisbsevgi en son sirada gelir diyor.ha bu sabah da uymuyoruz birbirimize dedi
adam en basından berı sızı sevmedıgını soyluyordu zaten her actıgınız konuda var bu yenı bırsey degıl bız bıle anladık kabul ettık ama sız cok sevıyorsunuz sanırım kabul edemedınız bu gercegı

bosanmak ıstıyor sevmıyorum dıyor ama sız surduruyorsunuz en ıyı kararı sız bılırsınız bız ne desek bos ben olsam boyle bır yasam surmezdım ama herkesın standartları sartları farklıdır tabı ben sızın asla bosanmayacagınızı da bıldıgım ıcın barı zıtlasmayın tartısmayın bukadar ıstıyorsunuz bu adamla evlı kalmayı barı dedıklerını yapın da bundan sonrakı yasayacagınız gunlerde hakaret ısıtmeyın dıyebılırım sadece

yasamınızı zorlastıran kotulestıren bu adamı ısteyen sızsınız oyuzden kımse bırsey yapamaz malesef sıze yardım edemeyız bu konuda

Ben sizi anlamadım ki bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor panik olup bebeği hastanenin karşısına kadar götürüp lokantaya giriyorsunuz yemek yiyorsunuz eşinizi bekleyip haliyle neden hastaneye girmeyip illa kocanızı beklediğiniz soruluyor bebek iyiydi zaten hastanede sallamadılar diyorsunuz sonra da kocanıza hastaneye girmedi ciddiye almadı diye kızıyorsunuz ee siz de ciddiye almamışsınız ki bebek iyi diye oturmuşsunuz lokantada.

sevmiyor esim diye diye adama yapisma sebebiniz ne bebeginizi babasindan ayirmamak mi (klasik bahane) adam goze alms sizsizligi bu israr niye ?

Ben de eski konularınızı hatırlıyorum - Eşiniz sizin hakkınızda 'hasta bu kadın' demişti vs. Bunu acaba HPV hastalığın taşıyıcısı olduğunuz için mi dedi yoksa piskolojik anlamda mı? Bu arada çok özel olmayacaksa merakımdan soruyorum - çocuğunuza da geçen bir hastalık mı? HIV gibi?
Bunun haricinde kocanıza neden hala bu kadar tutunuyorsunuz anlamıyorum. Boşanma aşamasındasınız bayadır.

Ben de eski konularınızı hatırlıyorum - Eşiniz sizin hakkınızda 'hasta bu kadın' demişti vs. Bunu acaba HPV hastalığın taşıyıcısı olduğunuz için mi dedi yoksa piskolojik anlamda mı? Bu arada çok özel olmayacaksa merakımdan soruyorum - çocuğunuza da geçen bir hastalık mı? HIV gibi?
Bunun haricinde kocanıza neden hala bu kadar tutunuyorsunuz anlamıyorum. Boşanma aşamasındasınız bayadır.
psikolojik hasta diyor yok bebege gecmiyor sukur

Ben sizi hatirladim 5gun boyunca hafta ici bi yere cikamiyorum bebekle demistiniz kaşinizi hafta ici gidin bebekle kuafore aldirin demistim hatta 1 bebecikle her yere gidilir siz cocuga bakma isini bile cok abartiyordunuz zamanlama problemi var sizde islerinizi planlayin eşiniz bıkmış belli ki bu durumdan.

Bütün yorumları okudum ama bana herkes abartmış gibi geldi. Bebek kusmuş, Allah korusun morarması, nefessiz kalması gibi bir durum yok. Yani hemen hemen tüm bebeklerin başına gelen bi durum. Bütün kusan bebekler hastahaneye götürülse hastahanelerde yer kalmaz.Siz sakin kalıp bebeği gözlemlemişsiniz, bebeğin keyfi yerinde olunca hastahaneye gitmemişsiniz. Ama internetten okuduklarınız kafanızı karıştırınca yine de çocuğunuzu doktora götürmüşsünüz. Bence sizin davranışınızda bi şey yok. Hele ilk çocuksa herkes pimpirikli oluyor ister istemez. Peki eşiniz neden size bu kadar tahammülsüz? Bebekten önce de böyle miydi? Bebekten sonra mı uzaklaştı sizden ?

psikolojik hasta diyor yok bebege gecmiyor sukur
Anladım, çok şükür geçmemiş. Siz bu hastalıkta eşinizle her zaman prezervatifle birlikte olmanız gerekiyor ama bunu zaten biliyorsunuzdur.
Onun haricinde bence bu hastalığı da yakın takibe alın - doktorunuza başvurun. Ne yapılması gerekiyorsa yapın. Hafife almayın. Konu açmışsınız ama cevap olmamış hiç - soru sorma şeklinizden ötürü diyorum - iyi bir doktora danışın.

4 eylulde mahkemenız mı vardı sızın ?
bence aynı evde kalmayın artık evlerı ayırın bır sure derım
aynen mahkemeleri var ama, hala biseyleri duzeltmeye calisiyorduk diyor. adamin bisey duzelttigi de yok, sevmiyorum dedi. konu sahibi hataliymis gibi gitti sans istedi vs.

simdi de ilkkez duymus gibi 'sevmiyor dimi' diyerek şoka girmis durumda.

aynen mahkemeleri var ama, hala biseyleri duzeltmeye calisiyorduk diyor. adamin bisey duzelttigi de yok, sevmiyorum dedi. konu sahibi hataliymis gibi gitti sans istedi vs.

simdi de ilkkez duymus gibi 'sevmiyor dimi' diyerek şoka girmis durumda.

bana da kendimi kötü hissettirdi, ben buradan anlamıyorum sen oradan anlıyorsun filan diyerek. birden yanlış mı hatırlıyorum dedim, kocası kendi ağzıyla söylemişti aşık olsaydım katlanırdım aşık değilim sana diye.

İkinci evliliğiniz olduğu için mi kendinizi bu adama mecbur hissediyorsunuz?
Açıkça sizi sevmediğini söylemiş, boşanma aşamasındasınız ve düzeltmeye dair bir çaba da yok.
Bugün olmasa yarın boşanacak bu belli. Kendinizi böyle adamın insafına bırakacağınıza hayatınızı planlamaya başlayın bence bir an önce. Bu şekilde zaman kaybediyorsunuz.

Bütün yorumları okudum ama bana herkes abartmış gibi geldi. Bebek kusmuş, Allah korusun morarması, nefessiz kalması gibi bir durum yok. Yani hemen hemen tüm bebeklerin başına gelen bi durum. Bütün kusan bebekler hastahaneye götürülse hastahanelerde yer kalmaz.Siz sakin kalıp bebeği gözlemlemişsiniz, bebeğin keyfi yerinde olunca hastahaneye gitmemişsiniz. Ama internetten okuduklarınız kafanızı karıştırınca yine de çocuğunuzu doktora götürmüşsünüz. Bence sizin davranışınızda bi şey yok. Hele ilk çocuksa herkes pimpirikli oluyor ister istemez. Peki eşiniz neden size bu kadar tahammülsüz? Bebekten önce de böyle miydi? Bebekten sonra mı uzaklaştı sizden ?
iste bu harikasiniz objektif bir yorum

bana da kendimi kötü hissettirdi, ben buradan anlamıyorum sen oradan anlıyorsun filan diyerek. birden yanlış mı hatırlıyorum dedim, kocası kendi ağzıyla söylemişti aşık olsaydım katlanırdım aşık değilim sana diye.
yok canim ya. adam yuz kere falan soyledi sevmedigini konu sahibine. en iyi konu sahibi biliyor sevilmedigini.

ilkkez duymuscasina soka girdi.
soka girecegine keske eyvallahdiyip gitse ama , nerde.

Back
X