bebegimi doktora goturmek istedigim icin bosanmaya karar verdi

Kusura bakmayın, sizi rencide etmek kötü hissettirmek için yazmıyorum ama bir erkeğin "kendini düzeltirsen severim" sözü onur kırıcı değil mi?
Kimse melek değildir, kimse dört dörtlük değildir, siz de kusursuz olamazsınız lakin eşiniz de bulunmaz hint kumaşı, mükemmel bir koca, mükemmel bir baba değil.

Eşiniz her fırsatı boşanmayı gündeme getirmek için kullanıyor, çocuğu doktora götürmek istemeniz adam için bahane sadece, ne yapsanız gözüne batıyor ama siz hala ısrarla iyi bir eş olmak için eşinizin istediği kalıba girmeye çabalıyorsunuz, sırf o laf söylemesin diye hastane karşısındaki lokantada beklediniz değil mi?
Ben olsam çocuğum için endişelenip kaptığım gibi hastanede alırdım soluğu mesela, ki kardeşimi bir çocuk hastalığından kaybettiğim için çocuk hastalıkları konusunda aşırı evhamlıyım, basit bir pişik için bile acaba kızamık mı diye endişelenerek bebeğimi hastaneye götürdüğümü bilirim, bana bunun için laf söyleyip hastasın boşanalım diyen adamı da saniye tutmam yanımda.

Çocuğunuz için mi bu adamın sizi sevmemesine katlanmalarınız? Evlat için dahi katlanılmaz kusura bakmayın, kaldı ki sürekli annesini aşağılayan, sevmediğini belli eden bir adamın yanında da çocuk büyütülmez zira çocuklar mutlu huzurlu bir yuvada sağlıklı büyür ancak, diğer türlüsü çocukların da psikolojisini alt üst ediyor.

Aşk, sevgi şartlara bağlanamaz, düzelirsen severim, aileme iyi davranırsan severim, köye gelirsen severim, susarsan severim??? Siz insansınız robot değilsiniz, eşiniz ağzı var dili yok dört dörtlük biriyle birlikte olmak istiyorsa kendine robot alacak.
:(
 
Sizi üzmek için yazmadım ama gerçek bu, burada pek bilinmese de aksi ve dik kafalı, başına buyruk bir kadınım, bir şeyi aklıma koymuşsam yaparım sonuçlarını da pek önemsemem, yani itaatkar bir eş değilim, eşimi sever miyim severim o benim canım, o da beni sever ama her dediğini yapmam, itaatkar ol seni seveyim dese hoşçakal sana hayatta başarılar dilerim derim, ki ben 25 yıllık evliyim, 25 yıl bir ömür demek.
 
Ya arkadaslar kusura bakmayın da şu bizim kadınların evlilik düğün koca düşkünlüğünden illallah dedim artık, illa bi koca olsun da nolursa olsun diye diye olmiycak hallere sokuyoruz kendimizi,ceremesini de çocuklar çekiyor, ablacım madem daha önce başından bir evlilik geçti, 5 dk kendi ayaklarimin üstünde durayım bi işe gireyim hayatımı toplayim demeden niye koştura koştura tekrar evlendin,hadi evlendin bu adamın cinsi belli,kapasitesi belli,sana bakışı belli niye hemen doğurdun, hadi doğurdun anlaşamadınız evi ayırdın niye geri döndün? Vallahi uslanmayız biz, dram bağımlisıyız, el gün ne der diye,komşular haset etsin diye düğün yapip sonra yine onlar ne der diye çocuklarımızı da kendimiz gibi ruh hastası yapiyoruz.
 
sen bence konu sahibinin 2. hesabısın.her konusuna atlayıp onu savunuyorsun millete saldıra saldıra ve tek savunan sen oluyorsun.
Ben bu hanımefendinin 2. Hesabı değilim bu bir. Konu sahibinin daha hangi konuları olduğunu bile bilmiyorum kırk yılda bir yorum yapıyorum bdvde bu iki. Başarısız bir tahmin çin üretimi Sherlock Holmes.
 
Back
X