- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam dudaktan öpmesin ama güzel dille neden söylemiyorsunuz ki sonuçta eşinizin annesiMerhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
İnanın kendi annemin bardağından su içmiyorum. Çünkü insanlar yaşlanınca dişleri çürüyor bu olağan bişey takma protez yada kaplama kullanıyorlar. 16 adet kaplamam var iyi bi yerde yaptırmama rağmen kaplama yinede ağızda çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Siz kayınvalide olduğu için böyle söylediğim kanısına nasıl vardıysanız bende dişlerinin gidici olduğunun kanısına öyle vardım.
Kesinlikle katılıyorum ki rencide edecek uyarıda yaşça büyük bi kadına yapılmamalıKuzu tepkisiz biri olsa bence aaa sizene benim.torunum öperim derdi bir daha öpmem demiş kadın yani kalbini kırmadan söylemek lazgim anlamazsa yine yaparsa sen haklısın deriz ama bence yapmaz diye düşünüyorum
Anne olunca mevzu onların dişleri çürümüyor mu? Anneler kaplama kullanmıyor mu? Evet onlar bizim canımız ama gerçekler de böyle. Ağız ve diş sağlığına aşırı takıntılıyım bundan bu kadar hiddetlendim.Benimki kanı değildi size soru olarak yöneltmiştim ama sizinki direkt ithamdı. Ve bir anneye yönelikti beni üzdü sadece bunu dile getirmek istedim.
Neyse arkadaşın konusu dağılmasın. İyi akşamlar dilerim.
Diyeceğimizi dedik gerisi konu sahibine kaldı artıkKesinlikle katılıyorum ki rencide edecek uyarıda yaşça büyük bi kadına yapılmamalı
Canm tabiki tepkin dogru hem sagligi icin hemde ahlak acisindan gayet dogru bir tepki ben bebegime herkesi dokundurmuyorum bile belki size abarti gelebilir ama etrf sapik dolu kimin iyi kimn kotu oldugunu bilemeyiz ve cocuklarmiza kimn ne niyetle yakstigi belli degl bbanne annane dede olabilir ama cocuklarimiza onlar bu sekilde davranirlarsa cocuklar bunun dogru bsy oldugunu dusunurler ve yabanci insanlar bnu yaptginda dgruyu yanlisi ayrt edemezler lutfen cocuklariniza birisi ona dokundugunda opmek istdgnde ciglik atmayi ogretin ve kim olursa olsun bu davranslara musade etmeyin ki alismasnlrMerhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Tabiki de yanlış düş0nmüyorsunuz tepkinizi koymanız iyi olmuş ama sebebeini de ona anlatın ki bir daha yeltenmesin. Anne sen yaparsan bu çocuğa normal bir hareket gelir ve kötü niyetli insanşar yaptığında da yanlış olduğunu idrak edemez onun için lütfen dikkat et bu konulara derseniz bence bir daha yapmaz.Merhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Bu nasil bir yaklasimdir ya. Kayinvalidenin yaptigi hos degil tabiki ama taciz filan nedir ya konu sahibi uyarmis kadinda hatasini kabul edip bir daha yapmam demis. Bu kadar cirkeflige luzum varmi?Ne olursa olsun kocaman insan, tekrar yaparsa telefona çekip internete koyarım torununu taciz eden babanne diye deyip gözünü korkutabilirsiniz
Yetmez getirin linç edelim kadını. Harbiden bu nedir ne zamandır konuşarak anlatmak bu kadar zor oldu. Size sonuna kadar katılıyorum.Bu nasil bir yaklasimdir ya. Kayinvalidenin yaptigi hos degil tabiki ama taciz filan nedir ya konu sahibi uyarmis kadinda hatasini kabul edip bir daha yapmam demis. Bu kadar cirkeflige luzum varmi?
Tekrar yaparsa demişim !!!Bu nasil bir yaklasimdir ya. Kayinvalidenin yaptigi hos degil tabiki ama taciz filan nedir ya konu sahibi uyarmis kadinda hatasini kabul edip bir daha yapmam demis. Bu kadar cirkeflige luzum varmi?