Bebegimi dusurdum :(

Bence de zevk suyundaki kalitesiz filan değildir normal içe boşalmada bile düşük olabiliyor
Ben de sana bi şey soracağım kese görünmedi demişsinya hiç kese göründü mü hamilelik sürecinde?

Buna istemem yan cebime koy hesabı korunma da diyebiliriz. Istemeden kaza ile oldu hamilelikleri genelde bu şekilde korunma(ma) yöntemleri ile vuku buluyor.

Geçmiş olsun Cnm

Ablacım bu arada yanlış anlama sakın,derdinle eğleniyor falan değiliz sadece yeri geldi ondan dedim.
Bu tip hurafelere inanmayın,sperm her halükarda spermdir. Ben de ilk bebeğimde düşük yaptım tek karşılığı var mukadderat.
Allah nasip etseydi ger şekilde devam ederdi gebeliğiniz demek ki sağlıklı değilmiş ki tutunamamış

Çok ayrıntıya girmeden anlatsaydiniz iyidi zevk suyu falan filan bide sanmıyorum ondan olduğunu Sperm spermdir suyu dölü farklı mi oluyor aman beynim yandı

Kurdugunuz mantık kesınlıkle yanlıs kromozom sıkıntısı yüzünden saglıksız oluşacak fetüsün kendi kendini sonlandırması sizin yararınıza olmus üzülmeyin

Sacmasapan bir dusunce.

Geri çekilme yöntemi bir korunma şekli değildir.
Kendinizce bahane bulmuşsunuz.
Geçmiş olsun.

geçmiş olsun
bende iki ay önce düşük yaptım
söylediğiniz nedene bağlı düşük olmaz
geri çekilme güvenli bir korunma yöntemi değildir

Gecmis olsun.. Allahin takdiri cok fazla yipratmayin kendinizi.. oglunuza sariln esinizin elini tutun.. benim annemde o sekilde hamile kalmis ablam ve abime..o sekilde korunma yontemi olarak dusunmeyin. Cunku olabilir.. insallah gunun birinde sizde yavrunuza kavsuursunuz..

Bence siz çocuk istemediğiniz için bebeğin düşmesi bir anlamda sizi rahatlatmış ama bu rahatlıktan dolayı vicdan azabı duymamak için bebeğin düşmesine sebepler arıyorsunuz.

Geçmiş olsun. Allah evladinizi bağışlasın. Geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir. ayrıca düşük sebebi diye sunduğunuz şey çok saçma ve çocukça bir bahanedir. Sperm sadece erkekte olan biseydir kadının bilmemne suyunda değil. Öyle olsaydı erkeğe gerek kalmadan her isteyen zevklenir çocuk yapardı. neyse yani korunmak istiyorsanız hap spiral veya prezervatif kullanın derim.

zevk suyunun spermı zayıf oldugu ıcın mı dusuk yaptınız...

bence bu gelmıs gelmıs en kotu varsayımdır... neden dusuk yaptıgınızı anlamak ıcın doktordan test ısteyın bence sıze bılımsel ve mantıklı bır acıklaması mutlaka olacaktır

ben dusuk yaptıgımda neden olabılır dıye sordum doktorum saglıklı olsa düşük yasanmaz dusecegı varsa düşsün uzulme demıstı.

gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…