Gećmis olsun rabbim istedigin zaman bidaha nasip etsin..gereksiz biseye kafani takmissin bencede..
Not:38 yasima geldim şu zevk suyu nasıl bisey anlamadim valla aradaki farkı ne ki ...
Iyi aksamlar kızlar bir sorum var sizlere.. Ben dün aksam kanamam olduğu için bu sabah hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi düşük yapiyo olabilirsin dedi kan testi istedi.. neyse kan testinin yatirdim ne yazikki bebeğimi dusurmusumgeçen hafta da kanama asiri kasik agrisi nedeniyle doktora gitmiştim o zamandan düşük riskin var denilmişti zaten ilaç igne vs kullandım.. veren de alan da allah herşeyin hayirlisi bi oglum var tek tesellim o ve esim suan.. soruma geliyorum. Biz hiç bi sekilde cocuk sahibi olma düşüncesinde değildik ve iliskimizde de dikkat ediyoruz herzaman içe bosalma asla olmuyor. Demekki zevk suyundan hamile kaldim ben ve zevk suyunun spermi zayıf olduğu için de tutunmasi zor oldu diye düşünüyorum sizde düşüncenizi soylerseniz sevinirim hayırlı aksamlar
Herzaman degilde, zaman zamanda hamile kalmissin demekki canim.. uzulmee rabbim hayirlisini versinn.cok gecmis olsunIyi aksamlar kızlar bir sorum var sizlere.. Ben dün aksam kanamam olduğu için bu sabah hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi düşük yapiyo olabilirsin dedi kan testi istedi.. neyse kan testinin yatirdim ne yazikki bebeğimi dusurmusumgeçen hafta da kanama asiri kasik agrisi nedeniyle doktora gitmiştim o zamandan düşük riskin var denilmişti zaten ilaç igne vs kullandım.. veren de alan da allah herşeyin hayirlisi bi oglum var tek tesellim o ve esim suan.. soruma geliyorum. Biz hiç bi sekilde cocuk sahibi olma düşüncesinde değildik ve iliskimizde de dikkat ediyoruz herzaman içe bosalma asla olmuyor. Demekki zevk suyundan hamile kaldim ben ve zevk suyunun spermi zayıf olduğu için de tutunmasi zor oldu diye düşünüyorum sizde düşüncenizi soylerseniz sevinirim hayırlı aksamlar
bi okadar da benden alAl bendende o kadarnedir necidir ne zaman gelir ne ise yarar hic bilmiyorum
Çok geçmiss olsun sizede
Söylediğinizin bilimsel tarafı olduğunu sanmıyorum bunu düşünmek de yersiz Allah başka sağlıklı evlat versin inşallah
Gećmis olsun rabbim istedigin zaman bidaha nasip etsin..gereksiz biseye kafani takmissin bencede..
Not:38 yasima geldim şu zevk suyu nasıl bisey anlamadim valla aradaki farkı ne ki ...
Gecmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun
Ben açıkçası bebeğinizin düşme sebebinin düşündüğünüz gibi olduğunu sanmıyorum. Normal düşük yapma sebeplerinden birisidir.
En azından oğlunuz varmış. Ona sarılıp atlatmaya çalışacaksınız artık
Cocuk istemiyormussunuz ama korunmuyormussunuz da. Bu ne yaman celiski?
Geri cekilme korunma yontemi degildir. Guvenli bir yontem kullanin. Cok gecmis olsun.
yahu neden doğum kontrol hapı veya condom kullanmıyorsunuz?
Neden yani?
kusura bakmayın ama şaşırıyorum, yıl olmuş kaç, artık aile sağlık ocağında bile korunma yöntemleri anlatılıyor hatta bedava temin ediliyor sanırım. Böyle korunulur mu, sürpriz yumurta sizinki tam da.
Hiç bir ürün kullanmak istemiyorsanız en azından takvim yöntemini kullanın, geri çekilmeden daha isabetli olur.
Merhaba, zevk suyu dediğiniz şey ilişki sırasında her iki kişiden gelen kayganlaştırıcı özelliği olan bir şey Senin zevk suyu dediğin sıvıda çok çok az sperm vardır. Bu da hamile kalmayı teorik olarak mümkün kılar. Ama iki sağlıklı insanın uygun takvimde ilişkilerinde bile hamile kalma oranı %3-5 iken seninki milyonda bir falandır. Zevk suyunda sperm vardır ancak kalitesi düşüktür.boşaldığında içine girmese bile spermler akarak hamile bırakabilir. ama bunun olması için dölün saatlerce vajina üzerinde kalması lazım. içine boşalsa bile 2 adet tarihinin tam ortasındaki 7-8 günlük bir dönem dışında hamile kalmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?