• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi göndermek istemiyorum!

06kelebek_s

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
764
556
23
Merhaba Hanımlar,
Konularımı biliyorsunuz belki ama özet geçecek olursam eşimle tartıştığım için annemlere geldim. 1 haftadır annemlerde kalıyorum. Aile terapistine gideceğiz ama bu sürede evime dönmek istemiyorum eşimin hatalarını anladığını düşünmüyorum. 6 aylık bir kızım var. Az önce eşim bebekle bir yere çıkarsan haberim olsun yazmış hiç cevap vermedim. Tamam mı demiş ben yine cevap vermedim. Sonra yarın kızımı dedesine götüreceğim yazmış. Dedesi isterse annemlere kv ile gelip torununu görebilir. Sağlık ya da başka bir engeli yok. Ki kızım bensiz durmaz emiyor. Yani cevap vermedim ama eşimle yeni bir tartışmaya girmek de istemiyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım! Gece gece stres oldum :KK43: Sizce yarın kv mi arayıp görmek istiyorsanız buyrun gelin ama ben şu an annemlerde kaldığım sürede gelemem bensiz de bebek durmaz mı diyeyim? KV istemez eminim çünkü ağladığı an bana verirdi. Minnacık kızım bensiz ne yapar bu adam niye düşünmüyor! :(

Adamın anlayacağını sanmıyorum. Onunla muhatap olmayın hiç, ayrıca neden çocuğunuzla dışarı çıkarken haber verecekmişsiniz?

Kv anlayışlı biriyse durumu ona anlatabilirsiniz

Adamın anlayacağını sanmıyorum. Onunla muhatap olmayın hiç, ayrıca neden çocuğunuzla dışarı çıkarken haber verecekmişsiniz?

Kv anlayışlı biriyse durumu ona anlatabilirsiniz
Valla bunca sorun üstüne bir de bunu düşünmek istemiyorum. Yarın ilk iş annesini arayıp istiyorlarsa gelebileceklerini söylemek istiyorum. Muhatap olmadım tartışmamak için. Ben de anlamadım neden dışarı çıkarken haber vereyim? Bir nevi nereye gittiğimi kontrol etmek istemiş olabilir bilmiyorum :(

Valla bunca sorun üstüne bir de bunu düşünmek istemiyorum. Yarın ilk iş annesini arayıp istiyorlarsa gelebileceklerini söylemek istiyorum. Muhatap olmadım tartışmamak için. Ben de anlamadım neden dışarı çıkarken haber vereyim? Bir nevi nereye gittiğimi kontrol etmek istemiş olabilir bilmiyorum :KK43:
Kıyamam ya bir rahat bırakmadı sizi... Bence de siz annesini arayıp söyleyin. Kulak asmayın ona hiç canınızı sıkmayın.

Beni rahatlatıp özür dileyeceğine yeni yeni streslere neden oluyor :KK43:
Konularınızı biliyorum, çok üzgünüm ama eşinizden beklentilerinizi minival seviyede tutun ki iyice üzülmeyesiniz. Onu düşünecek biri değil bence.

Konularınızı biliyorum, çok üzgünüm ama eşinizden beklentilerinizi minival seviyede tutun ki iyice üzülmeyesiniz. Onu düşünecek biri değil bence.
Haklısınız. Benim istediğim gelsin kızını sevsin terapiye gidelim kendini düzeltsin ama yeni sorunlar oluşturmasın bana. Sanki yetmiyor gibi derdimiz!

Merhaba Hanımlar,
Konularımı biliyorsunuz belki ama özet geçecek olursam eşimle tartıştığım için annemlere geldim. 1 haftadır annemlerde kalıyorum. Aile terapistine gideceğiz ama bu sürede evime dönmek istemiyorum eşimin hatalarını anladığını düşünmüyorum. 6 aylık bir kızım var. Az önce eşim bebekle bir yere çıkarsan haberim olsun yazmış hiç cevap vermedim. Tamam mı demiş ben yine cevap vermedim. Sonra yarın kızımı dedesine götüreceğim yazmış. Dedesi isterse annemlere kv ile gelip torununu görebilir. Sağlık ya da başka bir engeli yok. Ki kızım bensiz durmaz emiyor. Yani cevap vermedim ama eşimle yeni bir tartışmaya girmek de istemiyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım! Gece gece stres oldum :KK43: Sizce yarın kv mi arayıp görmek istiyorsanız buyrun gelin ama ben şu an annemlerde kaldığım sürede gelemem bensiz de bebek durmaz mı diyeyim? KV istemez eminim çünkü ağladığı an bana verirdi. Minnacık kızım bensiz ne yapar bu adam niye düşünmüyor! :KK43:
Sakın verme.. burda bi üye vardı evi terketmişti.. eşi oğlumu özledim diye emen bebeği götürdü ve geri getirmedi.. barışmayı şart koştu.. çok kötüydü :(

Mahkeme sonucunda bile emen bebeği böyle alıp gitmek diye birşey söz konusu olmuyor yani 6 aylık emen bebeyi kafasına göre alıp gidemez. Ben olsam göndermem.
Ben de gönderemem nasıl dursun. Zaten beni de götürmeyi planlıyor bence. Tamam işte sen de gel görsünler diyebilir bu seferde.

Kadın alalacele dava açtı geçici velayet ile polis kontolünde aldı yavrusunu.. ne olursa olsun verme ...
Yok vermem. Bebeği götürmek ne demek dedesi gelsin görsün. Sanki hasta kalkamıyor zanneder duyan da! Zaten normalde de bir gelip kızım yine naptı bizim oğlan canını sıkmış diye gelip gönül alacaklarına ben mi gideyim bebeğimle eşimden ayrı halimle?! Valla beynim sulanıyor düşünce tarzından!...

Ben de gönderemem nasıl dursun. Zaten beni de götürmeyi planlıyor bence. Tamam işte sen de gel görsünler diyebilir bu seferde.
Adamın burnu sürtüleceğine sizin burnunuzu sürtmeye çalışıyor yahu. Telafi etmesi gerekirken hala emrivaki yapma peşinde.

Bence siz net ve kararlı olun, kesin olarak bebeği hiçbir yere götüremeyeceğini söyleyin. Daha olumlu bir adım yok ortada ama adam yüzü bulmuş yürümeye çalışıyor.

Anneniz üzerinden iletişime geçmeyi de bırakın bence. Anneniz cvp yazdıkça adam sizin naz yaptığınızı sanıyor.

Adamın burnu sürtüleceğine sizin burnunuzu sürtmeye çalışıyor yahu. Telafi etmesi gerekirken hala emrivaki yapma peşinde.

Bence siz net ve kararlı olun, kesin olarak bebeği hiçbir yere götüremeyeceğini söyleyin. Daha olumlu bir adım yok ortada ama adam yüzü bulmuş yürümeye çalışıyor. Anneniz üzerinden iletişim geçmeyi de bırakın bence. Anneniz cvp yazdıkça adam sizin naz yaptığınızı sanıyor.
Annemle zaten yeni barışmışlardı, alıp bu konuyu yine anneme yansıtmasın diye annem mesajlarına cevap verdi. Orta yolu bulan büyük konumunda gibi oldu. Hatta benimle değil karınla hallet de dedi ama haklısınız hala emrivakilerle yaklaşıyor. Biraz akıllı olsa en azından şu aşamada ne kadar gereksiz ve yanlış davrandığını farkeder ama neredeeeee...

Sakın göndermeyin. Eşinizin derdi bebek falan değil, tartışma çıksın siniriniz bozulsun istiyor. O nedenle düşünüp düşünüp sizi üzecek bir şeyler yazıyor. Bebeğini çok düşünen biri olsaydı hamileyken size şiddet uygulamazdı. Sakın kanmayın, umarım bir an önce de kurtulursunuz zira kendisi insan olmaya çok uzak.

Sakın göndermeyin. Eşinizin derdi bebek falan değil, tartışma çıksın siniriniz bozulsun istiyor. O nedenle düşünüp düşünüp sizi üzecek bir şeyler yazıyor. Bebeğini çok düşünen biri olsaydı hamileyken size şiddet uygulamazdı. Sakın kanmayın, umarım bir an önce de kurtulursunuz zira kendisi insan olmaya çok uzak.
Yok zaten nasıl göndereyim o da biliyor gönderemeyeceğimi. O beni de alıp gitmeyi düşünüyor kesin. Ama kusura bakmasın!...

Annemle zaten yeni barışmışlardı, alıp bu konuyu yine anneme yansıtmasın diye annem mesajlarına cevap verdi. Orta yolu bulan büyük konumunda gibi oldu. Hatta benimle değil karınla hallet de dedi ama haklısınız hala emrivakilerle yaklaşıyor. Biraz akıllı olsa en azından şu aşamada ne kadar gereksiz ve yanlış davrandığını farkeder ama neredeeeee...
Size hamileyken şiddet mi uyguladı??

Back
X