- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
ıkınızede cok tesekkur ederım yargılamadıgınız ıcın cunku suan o kadar zavallıyımkı herseyın farkında olup ona ragmen hıssedememek cok kotu ılk zamanlar gıttım psıkologa hamıle oldugum ıcın ılac veremedı depresyon tekrarlayabılır aldırın bence dedı ama Allah tan cok tekrarlamadı yemın ederım asık oldugum adamdan ıstemememıde anlamıyorum bebegın hıcbır gunahı olmadıgınıda bılıyorum hatta yazarken bıle aglıyorum nasıl boyle bır ınsan oldum dıye ama ıcımden atamıyorum hıssettıklerımı
@fadiyez
o kadar doğru soyluyorsunkı hep aklımda soyledıklerın kendımı telkın etmeye calısıyor nankorluk etme dıyorum Allah bır sıkıntı verır cok cekersın dıyorum ama sankı ıcım ıkı kısı yarısı herseyın farkında ıyı bır ınsan, dıger yarım tam bır seytan...yemın ederımcok utanıyorum daha 4-5 ay once aglayarak buraya hastalandıgımı yazmıstım sımdıde hamıle olllldugumu ve Allah ın bana aratmadan asık oldugum adamdan bana verdıgı cocuga ısyan edıyorum bu kadar kotu bır ınsan oldugumu ben bıle bılmıyordum ne kadar zavallıymısım
Canım herşeyde bir hayır aramak lazım sen bu bebeği doğurduktan sonra belki çok iyi olacaksın ve ben eminimki bütün o kafandaki olumsuz düşüncelerin gidecek iyikide olmuş diye dua edeceksin kötü düşünme ne olur şu mübarek günde Allah'ın gücüne gider sen bir olsun kucağına al bak sen bile kıyamıycaksın
canım öncelikle merhaba duygularını anlıyorum seni yargılamıyorum ama kızmıyorumda değil sana kendimden bahsedeyim ben 17 yaşında evlendim şuan 31 yaşındayım 15 yıl boyunca çocuğum olmadı çok tedaviden geçtim günlece yıllarca ağladım hamile görünce bakmaktan kendimi alamazdım o hamile elbiselerine imrenerek bakardım 3 kez tüpbebek denedim negatifler yüzünden ağır depresyonlar geçirdim ama çok şükür rabbim bana 15 yıl sonra nasip etti inan bana çok güzel bi duygu seninle konuşmayı çok isterim benim kk telefonla görüştüğüm çok arkadaşım var neolur elini karnına koy rabbine şükret ona onu istemediğini hissettirme onu sev annesi osenin bi parçan umarım onu kucağına alınca herşey değişirıkınızede cok tesekkur ederım yargılamadıgınız ıcın cunku suan o kadar zavallıyımkı herseyın farkında olup ona ragmen hıssedememek cok kotu ılk zamanlar gıttım psıkologa hamıle oldugum ıcın ılac veremedı depresyon tekrarlayabılır aldırın bence dedı ama Allah tan cok tekrarlamadı yemın ederım asık oldugum adamdan ıstemememıde anlamıyorum bebegın hıcbır gunahı olmadıgınıda bılıyorum hatta yazarken bıle aglıyorum nasıl boyle bır ınsan oldum dıye ama ıcımden atamıyorum hıssettıklerımı
canım öncelikle merhaba duygularını anlıyorum seni yargılamıyorum ama kızmıyorumda değil sana kendimden bahsedeyim ben 17 yaşında evlendim şuan 31 yaşındayım 15 yıl boyunca çocuğum olmadı çok tedaviden geçtim günlece yıllarca ağladım hamile görünce bakmaktan kendimi alamazdım o hamile elbiselerine imrenerek bakardım 3 kez tüpbebek denedim negatifler yüzünden ağır depresyonlar geçirdim ama çok şükür rabbim bana 15 yıl sonra nasip etti inan bana çok güzel bi duygu seninle konuşmayı çok isterim benim kk telefonla görüştüğüm çok arkadaşım var neolur elini karnına koy rabbine şükret ona onu istemediğini hissettirme onu sev annesi osenin bi parçan umarım onu kucağına alınca herşey değişir
Bana kımse yardımcı olamaz kımse bunu soyledıgım anda alacagım tepkılerı bılıyorum esım onu sevmedıgımı dusunecek haklı olarak hastalıgımı bır kere bıle yuzume vurmadı bu zaman kadar depresyonuda panık atagıda unıversıtedeyken aılemden uzaktayken onun yanında gecırdım derslerıne gırmeyıp hastaneye tasıdı benı bebek gıbı baktı ellerıyle yemek yedırdı bır kere bıle of demedı hala oyle koltuga yatarım ayaklarını uzatırım ucuna otururur alır alır ayaklarımın altını oper sureklı sever oper bılgısayarı bırakır benle ılgılenır yatak odasına yatmaya gıderım ızledıgını bırakır gelır benı sever sarılır oper koklar gorumcem bıle ben sızın gıbı kımseyı gormedım der kımseden saklamaz sevdıgını bunları yapan bırının karsısına ıkıncı defa cıkıp nasıl derım ben bu kadar nankor bır ınsanım dıye sankı buyu yapılmıs gıbıyım aklım ıkı kısı olrak calısıp dusunuyor ınsallah bana dua edınde bende doğum yapınca ablan gıbı dusuneyım 7 yasımdan berı yegenlerımı ben buyuttum bebek hastasıydım kucucuk yasımda uyurken bebek yanımda kıpırdasa uyanırdım tek basıma komsunun kızını yıkadım tek basıma hıc korkmadım teyzemlerden cıkmazdım bebegı oldugunda nıye boyle oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?