- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
​umarım rabbi seni bukonuda utandırsın inan şuan karnındaki bebeğe çok üzülüyorum bende yani anne oldum 4 ayık oğlum anne olunca insan çok duygusal oluyor sana kızarsam bile neolur kusura bakma konu bebek olunca panterleşiyorum rabbimden bugece kadir gecesi senin için dua edicemHer mesajınızda tekrar tekrar aglıyorum o kadar haklısın kı senelerce uğrasan ınsanlar varken bana ugrastırmadan verdı Allah ım annemde ben olmadan 5 sene uğrasmıs ama ben ne anneme ne babama ne esıme layık bır ınsan olamadım ınsallah soyledıgın gıbı degısırım bırgun buraya bu konuyu actıgım ıcın utandıgımı yazarım
Ray Ray
senı tanımamama ragmen suan o kadar yakınsın kı bana keske senı tanısaydım ınsan aynı seylerı yasayanlarla konusunca rahatlıyor yanlız olmadıgını bu dusuncelerın gececegıne ınanmaya baslıyor tekmelerını hıssedıyorum kıyafetler alıyorum bezlerı ıslak mendıllerı yapları doldurdum dolabıma gorumcem bıle kurban olurum ona delı oldu herseferınde bırseyler alıyor doldurdu dolabı sımdıden sunu alalım bunu alalım dıye delırıyor ama yınede aynı seylerı dusunuyorum ınsallah doğum yapınca gecer hersey bıter ...
dualarınıza o kadar ıhtıyacım varkı anlatamam kızsanda ben senı anlarım afferın dıyecek halınız yokya tabıkı kızacaksınız anormal dusunen benım cunku sızın dıbıne kadar severek yasadıklarınız benım uzuntum anne olunca gecer ınsallah ısın garıbı bebege bende uzuluyorum ve bunları dusundugum ıcın tekrar tekrar aglıyorum kendmı ıstedı sankı benım olmayı
Evet canım yanlız değilsin. Dediğim gibi birebir yaşadım ki ablam benim canımdır içi sıkılsa yanında olmasam bile hissederim. Şuan seninde neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Ablam panik atak olduğu dönemlerde ilaçlarını kullandırmadan onunla her zaman konuşarak, destek olarak attattık bu sıkıntıyı. İlaçlardan bile etkili olan konuşmak, dertleşmek ve en önemlisi anlaşıldığını bilmektir bence.
Sende atlatıcaksın canım biliyorum. Her zaman bana yazabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.Her zaman söylerim biz bayanlar güçlüyüzdür. İstediğimiz zaman aşamayacağımız sıkıntı yok :) Rabbim dermansız dert vermesin.
Merhaba arkadaşım,
Benim annem de bana hamile kaldığını öğrendiğinde senin gibi hissetmiş. "Zaten çocukları da sevmezdim, çok kötü depresyona girdim. Anneannene bile söyleyemiyordum ama kapana kısılmış hissediyordum. Seni de hiç sevemeyeceğimi düşünüyordum." diye anlatmıştı bana. Ama yine de bütün hamileliği boyunca, çok dikkatli olmuş. Onun ve benim sağlığıma zarar verecek herşeyden uzak durmuş. Sonra anlattığına göre ben doğduğunda birden tüm o kapana kısılma hali uzaklaşıvermiş. Bu sefer de ben kızımdan başka hiç bir çocuğu sevemem artık diye düşünmeye başlamış, ama yine de bir erkek kardeşim oldu, annem onu da çok seviyor. Annem bizi, biz de annemizi canımız kadar severiz. Eminim senin için de böyle olacak bu süreç. Sen sağlığınız için gereken herşeyi yap. Bu süreçte olabildiğince kafanı hamileliğinden başka şeylere odaklamaya çalış. Kitap oku, müzik dinle, film izle. Bebeğini kucağına aldığında emin ol herşey değişecek.
Anormal düşünmüyosun ki canım. Kimi sıkıntısını 1 gün yaşar atlatır kimi daha uzun kimi de hiç yaşamaz. Ama şunu bil ki bu hep böyle sürüp gitmicek. Elbet geçicek bu düşüncelerin. Geçtiğinde bile '' ben bunları nasıl düşünmüşüm'' diye sıkıntı yapma kendine. Şuan hormonlarında değişiyor. Herkes aynı hamilelik sürecini yaşıyacak diye bi kural da yok.
Sende şimdi değilsen bile bebeğini kucağına aldığın zaman çok mutlu olucaksın demek ki. Bu düşüncelerinden dolayı kötü biri olduğunu düşünme. Kötü biri olsan karnındaki bebeğine bile üzülemezdin.
aman gülüm hiç bir sıkıntında yokmuş
kendi kendine niye dert ediyorsun.bugün mubarek gün.
güzel güzel duanı yap rabbim sana sağlıklı hayırlı
bir evlat versin.hele bir bebişin doğsun.kokusunu bir duy istiyomusun istemiyomusun.
Erkek kardesımı o kadar cok severım kı anlatamam ama bugunler ıcın sırf bır tanecıkte kızkardesım olsaydı dıye cok ıstemısımdır . Ablan cok sanslı olmalı senın gıbı anlayıslı bır kardesım var keske komsum fılan olsaydın :) ne guzel kafanı sısısırdım canım benım ya ıyıkı varsınız burda konusmak gercekten cok ıyı gelıyor gercektende ınsan konustukca atlatıyor ılacdan kesınlıkle daha etkılı
Bende biraz önce profiline baktım. Yakın olsaydık inan şu dönemini atlatman için daha da yardımcı olurdum. Ama dediğim gibi istediğn zaman yazabilirsin bana. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Bu gece senin içinde dua edicem. Sıkıntıların zaten geçicek bunu biliyorum canım :) Ama daha çabuk atlatman için dua edicem :)
ısın garıbı aglarken nıye agladıgımı dusunuyorum bu sefer bebege uzulup aglıyorum nıye boyle dusunuyorum oda uzuluyor dye kıyamıyorum ıste dedımya gıt geller yasıyorum
Iyı kı yazmıssın bana suan o kadar rahatım kı anlatamam dualarını eksık etme benden :) senı tanıdıgıma cok sevındım bende bırazdan abdest alıp dua edecegım kendıme ıyı bır ınsan olmak ıcın bu dusuncelerden kurtulup bebegıme sarılmak ıcın ıyı kı varsınız ...
Evet canım buda demekkı hormonların sayesınde dusundugumuz seyler belkıde tamamen aklımdan cıkardıgım bır zamanada oldugu ıcın hala atlatamadıgım bır travma yada depresyon yada panık atak ama ınsallah gececek olan bırsey dermansız değıl bende yasayacagım ve ınsallahhhhhhhh atlatacagım
Canım ozelden mesaj attım geldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?