Doğuma Hazırlık Bebeğimi istemiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba, sürekli eşinizin ve ailenizin iyi özelliklerinden bahsediyorsunuz bu iyiliklerin altında ezilip sıkışıp kalıyorsunuz ve bu da sizde baskıya neden oluyor. Depresyonun temel duygusuda burda başlıyor tam olarak.. Öncelikle açık olun dürüst olun kendinize karşı etrafınızdakilere karşı. Sürekli ben neden böyle oldum eşim böyle iyiyken ailem şöyleyken etrafta şunları yaşayan varken demeyi bırakın. Kendi üzerinizde kendinizin kurduğu bu baskıyı kaldırın. Eşinizle konuşun bebeğimizle ilgili kaygılarım var biraz endişeleniyorum iyi bir anne olacak mıyım onu hakediyor muyum vs vs şeklinde kırmadan.. direk istemiyorum demeyin ki zaten istemiyor değilsiniz hissettiğiniz şey bu çıkmaz. Beyniniz sizinle oynuyor bu çıkmazdan kurtuluşun tek yolu bebekten kurtulmak gibi bir yol çiziyor. Oysaki öyle değil. Elinize kağıt kalem alın bebekten önceki hayatınız ve olası sonrası hayatınız yazın fikirlerinizi dürüstçe. Biraz gözlerinizi kapatın hayal kurun bebeğinizi ilk gördüğünü an, kokusunu hissettiğiniz an, size gülümsediği ilk an, size sarıldığı anne dediği an vs vs. Biraz kendinize ve bebeğinize zaman verin. 9 ay gebelik süreci bizim bedenimizi hazırladığı kadar ruhumuzuda hazırlamamız için var olan bir süreç. Hiç bir şey nedensiz yere öylesine gerçekleşmedi hayatımızda ve öylede devam edecek.. Her şey daha iyi olacak kendinize ve içinizde ki sevginin gücüne inanın. Bu arada hem bir anne adayı hem de bir psikoloğum bir şeye ihtiyacınız olursa bana yazabilirsiniz. Sevgiyle kalın

Hiç bişey sebepsiz değildir canım allahın bir bildiği vardır muhakkak sürecin zor ama sonu güzel olsun inşallah

Biz bebek diye onca tedavi görelim 2 aylık süreçte 71 tane iğne yiyeyim bir de üstüne negatifi alıp dünya başıma yıkılsın hiçbir sebep yokken
Sende kalk de ki ben bu bebeği istemiyorum kendine gel istersen Allah yaşatmasın ama ansızın bir acıyla karşılaşırsın hayatının en büyük hastasını yaptığı anlarsın bu çocuğu istememekle lohusa bunalımı desen bile bu duruma anlayışla karsilamam yani karnında ki o çocuğa da bu durumu yasatiyorsun yaa sana daha bişey demek istemiyorum

Herşeyi biliyorsun ve farkindasin
Uzman desteği almalısın psikolojin bozuk. Daha önceden de depresyon gecirdim diyorsan onun yeniden nuks etmesi söz konusu olabilir.
Biraz da imanini kuvvetlendirmeye bak namaz kıl dua et ictenlikle Allaha anlat derdini. Allah nasip ettiyse demekki buna layiksin bunun farkına var. Ve şükret...

Yaaa Allah aşkına 2013 yılınin konusunu nerden buldunuz çocuk doğdu büyüdü okula bile başlamıştır

Kesinlikle tedavi ol senden daha cok karnindaki cocugun durumu uzucu yazik acidim ona... Ruh sagligin normal degil bence cunku normal olan hicbir kadin kendi cocuguna dussun demez istemiyorum demez.. Ihmal etme doktorunla konus

Kesinlikle tedavi ol senden daha cok karnindaki cocugun durumu uzucu yazik acidim ona... Ruh sagligin normal degil bence cunku normal olan hicbir kadin kendi cocuguna dussun demez istemiyorum demez.. Ihmal etme doktorunla konus
Hey allahim ya hangi akilli bu konuyu hortlatti bide yorum yaptik sayesindetovbe tovbe

Kiminin ölsün diye dua ettigine bizde Allahım ne olur nasip et diye dua ediyoruz. Yaptığın şımarıklıktan kıymet bilmememkten başka bisey degil. Bunları buraya yazıp ne cevap gelmesini bekliyorsun ki? Buradaki insanlar maddi manevi senin sahip oldugun için yıpranıyor. Gözümüze sokmayın bari. Hayır hiç korkmuyor musun bu düşüncelerim Allahın gücüne gider hasta sakat bi evlat verir hastaliklarla sınar kokusunu alir oyle kaybederim diye. Allah akil fikir en onemliside VİCDAN versin

Yook artik sinirimden tarihe bile bakamadim niye hortlatiyosunuz milattan onceki konulari asabim bozuldu gece gece tovbe yarabbi

Konuyu okudum uzun uzun ilk defa bu kadar çok empati yaparak yorum yazdım sonra en son yorumu okudum ve konunun çokkkk eski oldugunu fark etti yorum silinmiyor burda da mecburen yazdıgım şeyi silip tekrar konunun eskiligitle ilgi bişeyler yazmak zorun da kaldım

Son düzenleme:
Üzerinden epey sene geçmiş ama o zaman nasıl bir süreç geçirdiniz bu çocuğu doğurdunuz mu alıştınız mı çok merak ediyorum umarım mesajımı görürsünüz aynı durumu yaşıyorum

kucağına alıp kokusunu içine çektiğinde bu duyguların bitanesi bile kalmıcak annelik ruhuna sahipsen ama değilsen çok üzüldüm umarım çok iyi bir anne çok çok merhametli bir birey olursun

Aynı duyguları yaşıyorum sanki ben yazmışım gibi yazmışsınız eşime çok aşığım çokkkkk ama neden istemiyorum. Umarım görürsünüz bu mesajı neler yaptınız sonrasında çok merak ediyorum lütfen bana ulaşın

Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama umarım mesajımı görürsünüz sonrasında neler oldu bebeğinizi doğurdunuz mu nasıl atlattınız süreci ya da atlatabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…