Doğuma Hazırlık Bebeğimi istemiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Insanlar ne sartlarda gebe kaliyor ne paralar döküyor sagliklarindan hatta canlarindan oluyorlar ama şunuda anlamak lazim bu durum bir psikolojik bozukluk bir depresyon insanin elinde olmayan bir durum kim isterki bu durumda olmak hele ilac bile kullanamadığı durumlarda depresyon hastaliklarinda en büyük atak sebeplerinden biride budur bir daha ilac kullanamama korkusu

demeķki ozmanlar bunalimdaydin bak ne guzel saglikli evlatin olmus annelik cok harika birşey
Allah bağışlasın öncelikle güle güle büyüt yavrunuzu bende hamileyim ama istemediğim bir gebelik 17 yaşında bir kızım var 2. Bebeğim artık olmaz derken hamile kaldim eşim çok istedi aldırmadık Allah nasip etti yiyecek ekmeği varmış dedik ama kaygılarım var endişe ara verince rahata alıştım ya bakamzsa diye çok korkuyorum durumunu okuyunca yazmak istedim gerçekten doğum yapınca geçicek mi düşündüklerim 41 yaşındayım ilk dogumum 23 yaşında olmuştu lütfen paylasirmişin dusünnetleri i

Y
Anliyorum yermisin yazdım yoksa

Cnm bebeğin doğmuş büyümüş bile durumunu okuyunca yazmadan edemedim ben 41 yasindayim 17 yaşında bir kızım var ve 2. Bebeğe hamile kaldım İstemiyodum 2. Bebegi beynimden aklımdan silmiştim eşim çok istiyordu aldırmaya kıyamadım günah ve Allah nasip etti nasibi varmış Allahın verdiğine karşı değilim hiçbir zaman ama kaygılarım var endişelerim ilk kızımı annem büyüttü ben çalışıyorum çünkü bunda annemin eski hali yok yine yardım eder ama önce kendin iste bebegi diyo kabullenmek güçlük çekiyorum annem başka şehirdeydik kizimana baktı bir süre ayrı kaldık şimdi evler yakın ise baladigimda bırakabilirim ama korkuyorum yardım edermiş geçici bu kaygikarim

hele kucagina al ondan sonra dusuncelerin degisir

Allah aşkına haftalardır görüyorum sizi sürekli aynı şeyi soruyorsunuz sayfalarca aynı şeyi yaşamış olanlar, yaş farkı olanlar yazdı kardeşiyle 18,5 yaş farkı olan bende dahil.
Bebek kaç haftalık oldu yasal sınırı geçmedi mi artık bu neyin nesi anlamadım.
Psikolojik destek alın lütfen Profiliniz baştan aşağı aynı soru ile dolu.

Cnm sadece geçmişte benzer durum yaşayan birine şimdi nasıl olduğunu sordum sadele çocuğu doğmuş büyümüş ilk başta oda istememişti şimdiki düşüncelerini sordum

Cnm sadece geçmişte benzer durum yaşayan birine şimdi nasıl olduğunu sordum sadele çocuğu doğmuş büyümüş ilk başta oda istememişti şimdiki düşüncelerini sordum
Genel anlamda yazmıştım sadece burada ki sorunuz için değil ancak mazur görün ki psikolojik destek almanız konusunda ısrarcıyım.

Oğlum doğduktan sonra bütün fikirlerim düşüncelerim değişti annelik çok şey kattı bana daha sonra yazdıklarımı okumadınız sanırım suan aklım fikrim sevgim sadece oğlum
Ne kadar güzel sağlıkla büyüsün o zamanlar istemediğini soylüyordun sanırım bende aynı durumdayım aslinda 2. Bebeğim ama aklımdan sildiğim anda oldu kaygı vs var ama demekki doğumdan sonra geçicek mi dersin

Cnm doğum bebeğin şubatı bekliyorum demişsin ya

Kuzumm neden layık değilsin ki sen kötü bi suç yapmadınki sadece psikolojin bozuk. Dua et namaz kıl kuran oku şeytan senle bebeğin arasına girmeye çalışıyo anlasana. Kalbinde vesvese bırakıyor. Kır şeytanın bacağını hadi silkele kendini. Bak kendn diyosn evlat sahibi olmak in kendini paalayanlar var. Şükür manevi ve maddi desteğin ailen var sana doğumda bakımda hep destk placak. Bi müslüöana bu yakışmaz de ve ben napıyorm karnımdaki bu meleğe atıp diyorm duysa annesini ne kadar üzülür. Ki duyuyor seni zaten. Yapma bunu

OTE="audrey2016, post: 57300912, member: 170340"]
Oğlum doğduktan sonra bütün fikirlerim düşüncelerim değişti annelik çok şey kattı bana daha sonra yazdıklarımı okumadınız sanırım suan aklım fikrim sevgim sadece oğlum
[/QUOTE]
Çok sevindim böyle düşünmene

Ya kızlar lütfen yardım edin rahatlamaya ve bebeğime odaklanmak ihtiyacım var Allah nasip etti emanet yolladı bana kesinlikle karşı değilim günahına girip aldırmadım bebeği ben İstemiyodum ama esim ne zamandır çok istiyordu ve oldu 41 yaşındayım ben 17 yaşında kızım var bu 2.bebegim olcak inş ama kaygılarım var ara verince bakim başa dönmek vs vs ve yaş konusunu takıyorum sizce çokmu geç nolur söyleyin psikoloğa da giyim farklı bişey demiyor oda arkadaşların dediğini diyor eşim arkamda beraber bakarız diyor annem de var ölene kadar arkanızdayız dedi ama bendeki yaş kaygısı gitmiyor ben 41 eşim 45 yaşında geçmı arkadaşlar herşey yolunda ama korkuomm ben 60 Ken doğan çocuk 20 olcak çokmu takıyorum Allah affetsin millet nelerle uğraşıyoruz bebek olsun diye ne tedaviler görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…