Bebeğimi karnımda kaybettim

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Çok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/

Ekleme (2 aralık) : Eşim beni suçluyor. O gün çok yorulmuştun senin yüzünden oldu diyor :( doktorlara defalarca sorduk, yoruldum bundan olur mu dedik hepsi de olmaz o yüzden dediler yorgunluk etkilemez dekolmanı dediler. Ama kocam hala beni suçlu görüyor. Gündüz çok yoruldun o yüzden oldu diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basin sagolsun.. cok fazla suyun mu geldi beklerken onu anlamadim hikayende..

Bunu anlattığınızı hatırlıyorum.
Başınız sağolsun tekrardan,umarım bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçer.

Çok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
Çok çok üzgünüm
Allah cennette karşılaştırsın
Kavuştursun
Ben de evladım olmadığı için ağlıyorum
Allah herşeyin hayırlısını versin

Bunu anlattığınızı hatırlıyorum.
Başınız sağolsun tekrardan,umarım bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçer.
Evet canım hamilelik konusunda anlatmıştım. İçim daralıyor biriyle konuşamıyorum burada paylaşmak istedim belki yazınca rahatlarım diye

Evet canım hamilelik konusunda anlatmıştım. İçim daralıyor biriyle konuşamıyorum burada paylaşmak istedim belki yazınca rahatlarım diye
Tabiki çok iyi yaptınız.
İnsan çaresizlikle sınanınca ne yapacağını bilemiyor. Evet hiçbir acı geçmiyor ama hiçbir acı da aynı günde kalmıyor,zamanla hafifleyecek. Siz psikolojinizi bozmamaya çalışın,diğer bebeğinizi düşünün,nasibinizi düşünün. Yeni bebeğiniz size uğur getirsin inşallah.

Allah size sabir versin hayatta hersey insanlar icin her şerde bir hayir vardir insallah kizinizin acisini hafifletecek haberleri en kisa zamanda alirsiniz. Kendinizi suclamayin zamani geri getirmek mumkun degil insallah guzel gunleriniz yakindir

Tabiki çok iyi yaptınız.
İnsan çaresizlikle sınanınca ne yapacağını bilemiyor. Evet hiçbir acı geçmiyor ama hiçbir acı da aynı günde kalmıyor,zamanla hafifleyecek. Siz psikolojinizi bozmamaya çalışın,diğer bebeğinizi düşünün,nasibinizi düşünün. Yeni bebeğiniz size uğur getirsin inşallah.
İnşallah canım dediğin gibi Allahın en büyük nimeti acının aynı kalmamaması. Çok şu dayanıyoruz.

Basin sagolsun inan tutamadim kendimi gozumden dokuldu yaslar Rabbim demekki onu cok sevmis erkenden yanina almis cennetin kapisinda annesini ve babasini bekliyo simdi cok mutludur orda suan melek oldu cunku.. size kavuscagi gunu bekliyo cok aci bi durum Rabbim sabir versin insallah :KK200:

Bu arada aklınızda bulunsun bir sonraki hamileliğinizde doğum yaklaştıkça amniyon sıvısı pedi kullanabilirsiniz,geldiğini renk değişikliğinden anlarsınız daha sağlıklı olur.

Melek olmus yaradanın yanında suan
Ömrü bu kadarmıs siz erkende gitseniz hamileliğiniz boyunca hastanede de yatıp kalksanız herşey olacagına varacaktı Rabbim sizden cok sevmiş kendinizi suclamayın
Zor ama emin olun gecicek

Derlerki suyun gelirse otur yat ve bi bezle vajinani tika.. ki su kaybi cok olmasin diye.. icim parcalandi okurken.. Rabbim sabir versin
Doğrudur canım evet aşırı su gelmesi de çok zararlı. Bende öyle olmadı ilk başlarda az geldi. Asansörle çıkarken kan gelmişti artık :(

Allah size sabir versin hayatta hersey insanlar icin her şerde bir hayir vardir insallah kizinizin acisini hafifletecek haberleri en kisa zamanda alirsiniz. Kendinizi suclamayin zamani geri getirmek mumkun degil insallah guzel gunleriniz yakindir
Evet elimde olsa zamanı geri alır asla beklemezdim ama işte insan düşünüyor. Bu düşünceler de şeytandan sanırım vesvese veriyor. Dualarınız için de çok teşekkür ederim

Melek olmus yaradanın yanında suan
Ömrü bu kadarmıs siz erkende gitseniz hamileliğiniz boyunca hastanede de yatıp kalksanız herşey olacagına varacaktı Rabbim sizden cok sevmiş kendinizi suclamayın
Zor ama emin olun gecicek
Evet doğru söylüyorsunuz hayırlısı böyleymiş bunu düşünüyoruz ama işte kalbim yine de mutmain olamıyor. Allah istedi aldı ama acı geliyor

Bu arada aklınızda bulunsun bir sonraki hamileliğinizde doğum yaklaştıkça amniyon sıvısı pedi kullanabilirsiniz,geldiğini renk değişikliğinden anlarsınız daha sağlıklı olur.
Tamam canım sağol zaten en ufak bir durumda hastaneye koşacağım artık. Ve her gün kontrole gidecepim son haftalarda. Bu bana acı bir tecrübe oldu maalesef. Belki gitsem de olan olacaktı bilemeyiz ama yine de üzülüyorum.

Back
X