Bebeğimi karnımda kaybettim

Evet doğru söylüyorsunuz hayırlısı böyleymiş bunu düşünüyoruz ama işte kalbim yine de mutmain olamıyor. Allah istedi aldı ama acı geliyor
Belki hastalıklı olacaktı belki daha az kıymetini bilecektiniz bilemezsiniz her şer gördügümüzde bir hayır vardır
Umudunuzu kaybetmeyin
Gidenin yeri dolmaz ancak buda bir imtihan Rabbim en dogru zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebek nasip etsin size

Tamam canım sağol zaten en ufak bir durumda hastaneye koşacağım artık. Ve her gün kontrole gidecepim son haftalarda. Bu bana acı bir tecrübe oldu maalesef. Belki gitsem de olan olacaktı bilemeyiz ama yine de üzülüyorum.
Olanla ölene çare yoktur derler,demekki ömrü o kadarmış,sağlıklı doğuma girseniz bile kaderinde olanı yaşamış yavrunuz.. Melek oldu annesiyle babasının güzel dualarını gitti diyelim,umarım bir dahaki gebeliğinizde bebeğinize kavuşursunuz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,evlat acısıyla sınamasın. Doktorunuz neden vefat ettiği hakkında birşey söyledi mi acaba? Pıhtılaşma falan yoktu değil mi?

Belki hastalıklı olacaktı belki daha az kıymetini bilecektiniz bilemezsiniz her şer gördügümüzde bir hayır vardır
Umudunuzu kaybetmeyin
Gidenin yeri dolmaz ancak buda bir imtihan Rabbim en dogru zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebek nasip etsin size
Evet tabi bunları da düşünüyoruz hep. Rabbim en iyisini bilir diyoruz. Hayırlı ömürlü kardeşler nasip etsin Allah inşallah

Olanla ölene çare yoktur derler,demekki ömrü o kadarmış,sağlıklı doğuma girseniz bile kaderinde olanı yaşamış yavrunuz.. Melek oldu annesiyle babasının güzel dualarını gitti diyelim,umarım bir dahaki gebeliğinizde bebeğinize kavuşursunuz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,evlat acısıyla sınamasın. Doktorunuz neden vefat ettiği hakkında birşey söyledi mi acaba? Pıhtılaşma falan yoktu değil mi?
Pıhtılaşma değerlerine bakıldı birşey çıkmadı ama başka tahliller varsa kesinlikle yaptıracağım hamilelik planımdan önce. Bende ne tansiyon ne sigara ne şeker hiçbir sorunum yoktu bebeğimiz de çok sağlıklı gelişti ama kader işte Allah ol diyor oluyor

Pıhtılaşma değerlerine bakıldı birşey çıkmadı ama başka tahliller varsa kesinlikle yaptıracağım hamilelik planımdan önce. Bende ne tansiyon ne sigara ne şeker hiçbir sorunum yoktu bebeğimiz de çok sağlıklı gelişti ama kader işte Allah ol diyor oluyor
Aynen öyle,dediğiniz gibi en ufak hormonunuza kadar baktırın,geriye Allah'a dua etmek kalsın. İnşallah mutlu olursunuz,üzülmeyin lütfen.

Düşüğün bir kolu içerdedir derler isyan etmeyin kendinizi bırakmayın ki en kısa sürede yeniden gebeliğe kavusun
Sözü tam anlayamadım ne demek ki acaba :/
İnşallah kardeşleri olsun sağlıkla hayırlı ömürle. Henüz hazır değiliz ama gün gelecek o da olacak inşallah

Biraz hava alın,gezin,dinlenin,düşünmemeye çalışın. Zamanla geçecek. :)
Evet memlekete geldik iyi oldu. Eşim içten içe beni suçluyor ne bileyimdüzgün beslenmedin diyor hastaneye gidelim demedin diyor bunlar beni çok üzüyor. Aslında düzgün beslendim ama ona hep eksik geliyor. Uzaklaştığımızı hissediyorum oysa ki en çok ona ihtiyacım var

Rabbim cennetin en güzel bahçelerinde kavuştursun.
Acıların en büyüğü bu. Allah dayanma gücü versin.
Döktüğümüz bu göz yaşlarının karşılığını cennette evlatlarımıza sarılarak alırız inşallah

Rabbim cennetin en güzel bahçelerinde kavuştursun.
Acıların en büyüğü bu. Allah dayanma gücü versin.
Döktüğümüz bu göz yaşlarının karşılığını cennette evlatlarımıza sarılarak alırız inşallah
Amin canım inşallah. Senin de mi kaybın var canım?

Evet memlekete geldik iyi oldu. Eşim içten içe beni suçluyor ne bileyimdüzgün beslenmedin diyor hastaneye gidelim demedin diyor bunlar beni çok üzüyor. Aslında düzgün beslendim ama ona hep eksik geliyor. Uzaklaştığımızı hissediyorum oysa ki en çok ona ihtiyacım var
Ne alakası var canım,eşiniz sanırım bu kadın doğum olaylarından anlamıyor. Belki sıvı geldiğinde normalde 24 saatte doğum başlaması gerekirken sizinki erken başladı,belki suyu erken bitti,böyle böyle birçok teori üretilebilir. Hani deseniz ki sigara içtim sağlıklı beslenmedim alkol kullandım bu yüzden oldu ama öyle bir problem de yok. Siz eşinize güzelce ilk gebeliklerde böyle şeyler olabileceğini bunun anneye veya babaya bağlanmaması gerektiğini güzelce anlatın eminim anlayacaktır,sizi suçlamasına mana yok yani sizin bir suçunuz yok. Ayrıca siz dikkat ediyorsanız o da dikkat etsin sadece sizin yumurtanızla değil onun spermiyle de oluyor döllenme işlemi.

Ben 19 haftalık hamileyim.
İki gün önce doktora gittim.
Bebek çok iri olduğunu için rahim boyum kısalmış 27.68 mm.
Duyduğumda kulaklarım öyle bı düştü ki.
Hemen iğne yaptılar.
Şu an sıkı kontroldeyim.
Doktor ne olursa neye tereddüt edersen gel dedi.
Dünde gittim kasılmalarım durdu.
Karnım yumuşadı.
Bı anne için çok zor, Allah isteyen herkese versin ve her anne adayının bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah tez vakitte Rabbim hayırlısı ile tekrar nasip eyler.
Bugün durup durup ağladım.
Bunları yaşamak çok zor.
Rabbim kimseye yaşatmasın.

Ne alakası var canım,eşiniz sanırım bu kadın doğum olaylarından anlamıyor. Belki sıvı geldiğinde normalde 24 saatte doğum başlaması gerekirken sizinki erken başladı,belki suyu erken bitti,böyle böyle birçok teori üretilebilir. Hani deseniz ki sigara içtim sağlıklı beslenmedim alkol kullandım bu yüzden oldu ama öyle bir problem de yok. Siz eşinize güzelce ilk gebeliklerde böyle şeyler olabileceğini bunun anneye veya babaya bağlanmaması gerektiğini güzelce anlatın eminim anlayacaktır,sizi suçlamasına mana yok yani sizin bir suçunuz yok. Ayrıca siz dikkat ediyorsanız o da dikkat etsin sadece sizin yumurtanızla değil onun spermiyle de oluyor döllenme işlemi.
Çok anlatmaya çalıştım kaç tane doktora sordum mail attım olayı aynen anlattım erken gitseydim kurtulur muydu diye. Hastanede bile yatıyor olsaydın bilinmeyebilirdi dediler. Tabi bilinme ihtimali de varmış herşey anlık olaylar işte. Ama eşim konuyu bile açtırmıyor artık konuşunca susturuyor içimden atamam sana kızgınım diyor. Kötü davranma ya da soğukluk yok ama onun öyle hissettiğini düşündüğünğ bilmek benim daha da suçlu hissetmeme sebep oluyor

Back
X