- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
Yok canım normaldi azdı emin olamadım hatta ilk ne bu diye. Allah razı olsun.Basin sagolsun.. cok fazla suyun mu geldi beklerken onu anlamadim hikayende..
Çok çok üzgünümÇok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
Evet canım hamilelik konusunda anlatmıştım. İçim daralıyor biriyle konuşamıyorum burada paylaşmak istedim belki yazınca rahatlarım diyeBunu anlattığınızı hatırlıyorum.
Başınız sağolsun tekrardan,umarım bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçer.
Amin canım sizin de kısa zamanda olur inşallah o da zor bu da çok zorÇok çok üzgünüm
Allah cennette karşılaştırsın
Kavuştursun
Ben de evladım olmadığı için ağlıyorum
Allah herşeyin hayırlısını versin
AminnAmin canım sizin de kısa zamanda olur inşallah o da zor bu da çok zor
Tabiki çok iyi yaptınız.Evet canım hamilelik konusunda anlatmıştım. İçim daralıyor biriyle konuşamıyorum burada paylaşmak istedim belki yazınca rahatlarım diye
Derlerki suyun gelirse otur yat ve bi bezle vajinani tika.. ki su kaybi cok olmasin diye.. icim parcalandi okurken.. Rabbim sabir versinYok canım normaldi azdı emin olamadım hatta ilk ne bu diye. Allah razı olsun.
İnşallah canım dediğin gibi Allahın en büyük nimeti acının aynı kalmamaması. Çok şu dayanıyoruz.Tabiki çok iyi yaptınız.
İnsan çaresizlikle sınanınca ne yapacağını bilemiyor. Evet hiçbir acı geçmiyor ama hiçbir acı da aynı günde kalmıyor,zamanla hafifleyecek. Siz psikolojinizi bozmamaya çalışın,diğer bebeğinizi düşünün,nasibinizi düşünün. Yeni bebeğiniz size uğur getirsin inşallah.
Doğrudur canım evet aşırı su gelmesi de çok zararlı. Bende öyle olmadı ilk başlarda az geldi. Asansörle çıkarken kan gelmişti artıkDerlerki suyun gelirse otur yat ve bi bezle vajinani tika.. ki su kaybi cok olmasin diye.. icim parcalandi okurken.. Rabbim sabir versin
Evet elimde olsa zamanı geri alır asla beklemezdim ama işte insan düşünüyor. Bu düşünceler de şeytandan sanırım vesvese veriyor. Dualarınız için de çok teşekkür ederimAllah size sabir versin hayatta hersey insanlar icin her şerde bir hayir vardir insallah kizinizin acisini hafifletecek haberleri en kisa zamanda alirsiniz. Kendinizi suclamayin zamani geri getirmek mumkun degil insallah guzel gunleriniz yakindir
Evet doğru söylüyorsunuz hayırlısı böyleymiş bunu düşünüyoruz ama işte kalbim yine de mutmain olamıyor. Allah istedi aldı ama acı geliyorMelek olmus yaradanın yanında suan
Ömrü bu kadarmıs siz erkende gitseniz hamileliğiniz boyunca hastanede de yatıp kalksanız herşey olacagına varacaktı Rabbim sizden cok sevmiş kendinizi suclamayın
Zor ama emin olun gecicek
Tamam canım sağol zaten en ufak bir durumda hastaneye koşacağım artık. Ve her gün kontrole gidecepim son haftalarda. Bu bana acı bir tecrübe oldu maalesef. Belki gitsem de olan olacaktı bilemeyiz ama yine de üzülüyorum.Bu arada aklınızda bulunsun bir sonraki hamileliğinizde doğum yaklaştıkça amniyon sıvısı pedi kullanabilirsiniz,geldiğini renk değişikliğinden anlarsınız daha sağlıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?