- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
Amin canım sağolasınçok çok zor demek bile hafif tarifsiz bir acıAllah sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolasınçok çok zor demek bile hafif tarifsiz bir acıAllah sabır versin
Evet canım planlarım var dediğin gibi önce sebebi araştıracağım sonra hamile kalırsam birkaç doktora aynı anda gideceğim ki gözden birşey kaçmasın. Bilgin var sanırım dekolman konusunda. İlk dekolman olduğuhaftadan önce almak gerekiyormuş bebeği sonraki gebeliklerde. Bütün bunlara dikkat edeceğimCanım üc dusugum oldu pıhtılasma sorunum vardı dorduncu gebeligimde igneler ile 37 haftalıkken dogum yaptım hersey yolunda sükür ama o gebelk süreci beni cok yıprattı sebebini blmak uzun zaman aldı doktorlar basından savdı dort doktor degstrdim dorduncu bana care buldu da bebegime kavustım yani hersey nasip senin elinden gelen bisey olamazdı bu durumda allahım boyle uygun gormus demekten baska elden ne gelir ama sana tavsiyem tekrar gebelk dusundugunde cok iyi bir doktor bul cok iyi takip ol gerekirse erken den 40 haftayı beklemeden bebegine kavus doktor faktoru cok onemli plesenta dekolman onceden anlasılmıyor malesef bir anda olabilyor ve cok ani mudahale gerekiyor rabbim sizi cennette kavustursun bol dua et
Amin canım Allah razı olsunBaşınız sağ olsun çok üzüldüm Allah sabır versin
Canım benim üzülme ne yapalım olan oldu. Ben de hatırladıkça içim acıyor ama alışacağız sanıeım zamanlakahroldum gerçekten. Allah ikinize de sabır versin. işyerinde okudum kendime gelemiyorum.
Sağol canım senin de başın sağolsun. Meleklerimiz cennette bizi bekleyecek inşallah. Plasenta dekolman yaşadım canım bu olayda çok sebep bulamıyorlarmış. Plasenta bebekten önce ayrılıyor anneden ve %50 ayrılmada bebeği kaybediyoruz. Yapılacak tek şey anneyi kurtarmak oluyor. Doktor zaten anlamıştı bebeğin yaşamadığını. Beni kurtarmak için sezaryen oldum. Ters giden bir durum var mıydı bilmiyorum normal doğum başlamış gibiydi suyun gelince de hastaneye gittik zaten ama keşke sancılar başlar başlamaz gitseydim diyorum. Tabi kader bu yani olacağı varmışOkurken bogazim düğümlendi...acini derinden paylaşıyor ve yaşıyorum basın sağolsun...bende 36haftalık bebegimi karnimda iken kaybettim üzerinden 4 yila yakin zaman geçmesine rağmen hala bugün olmuş gibi derinden yaşıyorum huznumu ilk zamanlarda bende kendimi çok sucladim her şekilde yıprandım ama sonra suçun kendimde değil beni eve yollayan o aptal dr da olduğunu idrak ettim ondan şikayetçi olmadığım için pişmanlık yaşıyorumzaten birşeyler ters gitmiş olacakki erken gelmiş suyun doktorlar ne dedi bu konuda otopsi yaptırdınız mi yani neden veda etmiş bebegin bir açıklama yapilmadi mi
Sağol da birşey tıkamadım zaten. Okuduklarım da doktor makaleleri ebe tavsiyeleri zaten. Doğumda ne zaman hastaneye gitmeliyim derseniz görürsünüz. Teşekkür ederim yorumunuz için
Haklısın insan yasayacagindan geri kalamıyor..onlar bizim meleklerimiz ve inşallah bizlere sefaatci olacaklar rabbim kimseyi evladının sağlığı ve yaşamıyla sinamasin umarım kendini hazır hissettiğinde yeni bir melekle taclanir senlenir yuvan ben kaybettiğim bebegimden 8 ay sonra tekrar hamile kaldım o benim avuntum oldu acimi hafifletti kendini suçlayarak bu süreci çekilmez hale getirme rabbim dayanma gücü versinSağol canım senin de başın sağolsun. Meleklerimiz cennette bizi bekleyecek inşallah. Plasenta dekolman yaşadım canım bu olayda çok sebep bulamıyorlarmış. Plasenta bebekten önce ayrılıyor anneden ve %50 ayrılmada bebeği kaybediyoruz. Yapılacak tek şey anneyi kurtarmak oluyor. Doktor zaten anlamıştı bebeğin yaşamadığını. Beni kurtarmak için sezaryen oldum. Ters giden bir durum var mıydı bilmiyorum normal doğum başlamış gibiydi suyun gelince de hastaneye gittik zaten ama keşke sancılar başlar başlamaz gitseydim diyorum. Tabi kader bu yani olacağı varmış![]()
Aynen canım dekolman tehlikeli bisey anne icinde cok tehlikeli onceden sezilemiyor ne yazıkki %1 gebelklerde goruluyor bende riskli gebelktim o yzden 37 de aldı doktorum bebeği dekolman riskine karsı sende cok iyi bi doktor la yurut gebeliginiEvet canım planlarım var dediğin gibi önce sebebi araştıracağım sonra hamile kalırsam birkaç doktora aynı anda gideceğim ki gözden birşey kaçmasın. Bilgin var sanırım dekolman konusunda. İlk dekolman olduğuhaftadan önce almak gerekiyormuş bebeği sonraki gebeliklerde. Bütün bunlara dikkat edeceğim
Tamam pardon yanlış anlamışım sanırım telefondan giriyorum herkese cevap verebilmek için hızlıca okuyorum o yüzden algılayamamışımben tıkadınız demedim zaten, yorumum o cahilce fikir veren üye içindi.. Gerek doğum gerekse çocuk büyütme çok kişisel, o yüzden doktora sormak çok daha iyi.. tekrar başınız sağolsun..
Canım plasenta erken ayrıldığı için bebeğin anneyle bağlantısı kesiliyor. Bebek oksijensiz kalıyor. Ve bir doktorun söylediğine göre bu ayrılma başladığında 8 dk içinde bebeği kaybediyorsun. Ayrılma ne kadar çoksa bu durum da hızlanıyor zaten. Evden çıkarken suyum temizdi ben ped koydum hastanede çamaşırı çıkardığımda ped kanla dolmuştu. Maalesef ya yolda ya hastane girişinde ayrılma başlamış olan olmuş doktor baktığında bebek çoktan ölmüştüBasiniz sagolsun ilk önce. Benim anlayamadigim, bebek nasil, niye öldü?
Suyun gelmesi zararli degil, kan içinde öyle.
Dogum kilosu ve boyu iyi, haftasida iyi.
Yani bu saatte huzursuz etmek istemem, fakat acaba doktorun bir hatasimi var?
Senin yaptiklarinda hiç bir suç yok. Normal süreçte bekleyip gitmissin iste.
Yani kendini kesinlikle suçlama canim.
Geçmiş olsun canım bir daha bunları ve benzerlerini yaşamazsın inşallahAynen canım dekolman tehlikeli bisey anne icinde cok tehlikeli onceden sezilemiyor ne yazıkki %1 gebelklerde goruluyor bende riskli gebelktim o yzden 37 de aldı doktorum bebeği dekolman riskine karsı sende cok iyi bi doktor la yurut gebeligini
Amin canım ben de bir an önce zamanlar geçsin ve yeni bir bebeğim olsun istiyorumHaklısın insan yasayacagindan geri kalamıyor..onlar bizim meleklerimiz ve inşallah bizlere sefaatci olacaklar rabbim kimseyi evladının sağlığı ve yaşamıyla sinamasin umarım kendini hazır hissettiğinde yeni bir melekle taclanir senlenir yuvan ben kaybettiğim bebegimden 8 ay sonra tekrar hamile kaldım o benim avuntum oldu acimi hafifletti kendini suçlayarak bu süreci çekilmez hale getirme rabbim dayanma gücü versin
Bende yaşadım, bu acıyı biliyorum. Sizinki kadar büyük değildi ama acısı aynı. Karnın boş, Kucağın boş ama yüreğin çığlık çığlığa. Hayatta çok şey yaşadığımı zannederdim, abimin vefatından sonra başka bir şey beni yıkamaz zannederdim ama evlat ah evlat. Herşeyin bir sebebi var derler, bu kadar büyük bir acının sebebi nedir ancak Rabbim bilir. Eğer daha doğmamış bir melek olarak aldıysa o bilir.Çok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
Şimdi hemen giderim hastaneye o kadar korkuyorum ki aklım o kadar karışık ki. Doğru diyorsunuz hep bunları okudum makalelerde doktor tavsiyelerinde. Hem bazı insanlarda hiç sancı bile olmadan doğum başlıyor son dk anlayıp gidiyor hastaneye ama işte olacak olan oluyor. Ben hastanede farkettim kanamayı yolda sancım var moydo hatırlamıyorum bile. Ama asansörde çok şiddetli akıntı hissettim sanırım orada hızla kanadı. Belki de asansörden doktor muayenesine kadar olan sürede öldü bebeğim. Ne zaman olursa olsun kader buyduBende yaşadım, bu acıyı biliyorum. Sizinki kadar büyük değildi ama acısı aynı. Karnın boş, Kucağın boş ama yüreğin çığlık çığlığa. Hayatta çok şey yaşadığımı zannederdim, abimin vefatından sonra başka bir şey beni yıkamaz zannederdim ama evlat ah evlat. Herşeyin bir sebebi var derler, bu kadar büyük bir acının sebebi nedir ancak Rabbim bilir. Eğer daha doğmamış bir melek olarak aldıysa o bilir.
Kendinizi suçlamayın. Benim daha sonra sağlıklı bir kızım oldu çok şükür. Benimde gece suyum geldi, bende evde bekledim. Benim doktorumda hemen gelme demişti. Hatta siz erken bile gitmişsiniz. Bende korkup erken gittim ama doktorum sancılar 5 dakikaya düşene kadar gelmeseydin evde rahat ederdin demiştin. Kesinlikle suçlamayın kendinizi, elinizden gelen hiçbir şey yokmuş. Tamamen kontrolün dışında zaten, herşeyi bedenin ve bebek yapıyor. Ayrıca su görmüşsün. Kanama görüp gitmesen neyse de su da herkes aynı şekilde davranırdı.
Rabbim size sabır versin. Sabır ve sağlıklı bir bebek versin inşallah. Dilerim ki korku dolu geçmez sonraki hamileliğiniz
Canım plasenta erken ayrıldığı için bebeğin anneyle bağlantısı kesiliyor. Bebek oksijensiz kalıyor. Ve bir doktorun söylediğine göre bu ayrılma başladığında 8 dk içinde bebeği kaybediyorsun. Ayrılma ne kadar çoksa bu durum da hızlanıyor zaten. Evden çıkarken suyum temizdi ben ped koydum hastanede çamaşırı çıkardığımda ped kanla dolmuştu. Maalesef ya yolda ya hastane girişinde ayrılma başlamış olan olmuş doktor baktığında bebek çoktan ölmüştü![]()
Evet canım %1 miş maalesef doktorlar bu konuda çok çaresizNe diyeceğimi bilemedimSanirim bu binde 1 ihtimal ve olmuş
![]()
Tekrar başin sağolsunUmarim bir gün tekrar hamile kalip yavrunu sağ salim alirsin kucağina canim
![]()