Bebeğimi karnımda kaybettim

biraz zamn gecince baslarsin calismalara neden olmasn suan canla basla istiyon seni cok iyi anliyorm suan psikolojik olarakta bedensel olrakta biraz yorgunsun inss guzel saglikli cocuklarin yok biliyorm zordur 10 tane cocugunda olsa ywrini acisini almiyor. onu zaten cocuklarina anlat canm benmm oda onlarla yasar rabbim birdaha seni vu sekilde imtihan etmez hayirlisi buymus
Amin canım amin. Takdiri ilahi. İsterse hiç verme ama dediğin gibi böyle sınamasın inşallah

Şöyle yapsaydım belki yaşardı diye düşünmeyin. Ne bir an ileri, ne de bir an geri. Ölüm gelince Allah emredince dünya önünde dursa hiçbir şey engel olamaz. Cennette sizi bekleyen sefaatciniz var. Bu dünya nedir ki. Sonsuz mutluluk yaşayacak ve yaşıyor. İçini ferah tut annesi, bebeğiniz emin ellerde. Sonsuz hayatta mutlu olacaksınız ailecek inşallah:KK200:

Başınız sağ olsun, sabır dilemekten başka bir şey diyemedim. Çok üzüldüm.

Aöin cakkm amin biliyorum keşkeler sonucu değiştirmez ama insan yine de düşünmekten alamıyor kendini. Çok şükür bu keşkelerim isyandan değil sadece aklıma geliyor düşünüyorum öyle olsa nasıl olurdu diye ama belki bu bile günahtır

Tabiki öyle senin ne yaşadığını sadece sen bilebilirsin hangi anne ister böyle olmasını burada senin suçun yok ki böyle düşünüp kendini yıpratma. Günah mi değil mi bilemem Rabbim acini hafifletsin inşallah bol sabır diliyorum.

Allahım size sabırlar versin yazdıklarınızı okudum ağladım ne zor bi sınav bu.

Aglayarak okudum..
Kendini suclama nerden bilebilirdin ki
Melek oldu yavrun
Rabbim cok buyuk
İns boy boy cocuklarin olur.

Şöyle yapsaydım belki yaşardı diye düşünmeyin. Ne bir an ileri, ne de bir an geri. Ölüm gelince Allah emredince dünya önünde dursa hiçbir şey engel olamaz. Cennette sizi bekleyen sefaatciniz var. Bu dünya nedir ki. Sonsuz mutluluk yaşayacak ve yaşıyor. İçini ferah tut annesi, bebeğiniz emin ellerde. Sonsuz hayatta mutlu olacaksınız ailecek inşallah:KK200:
Ne güzel yazmışsınız “bebeğin emin ellerde” Allah razı olsun bunu bilmek çok mutluluk verici gerçekten. İnşallah cennetine layık bir kul olurum da bebeğim bizi de yanına alır

Tabiki öyle senin ne yaşadığını sadece sen bilebilirsin hangi anne ister böyle olmasını burada senin suçun yok ki böyle düşünüp kendini yıpratma. Günah mi değil mi bilemem Rabbim acini hafifletsin inşallah bol sabır diliyorum.
Amin Allah razı olsun

Aglayarak okudum..
Kendini suclama nerden bilebilirdin ki
Melek oldu yavrun
Rabbim cok buyuk
İns boy boy cocuklarin olur.
Sağol canım kimseyi üzmek ağlatmak istemem ama acımı paylaştığınızı bilmek beni de rahatlatıyor çok teşekkür ederim

başınız sağolsun, çok zor bir acı.. ancak lütfen netten her okuduğunuzu uygulamayın.. kimi su geldikten 24 saat sonra yapar doğumunu, kimi sıkıntılıdır hemen alınması gerekir.. su geldikten sonra vajinaya bez tıkanması gibi cahilce bir yorum okudum aralarda aman aman.. burayı yüzlerce kişi okuyor, oranıza buranıza bir şey tıkamayın, doktora gidin..

Çok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
Canım üc dusugum oldu pıhtılasma sorunum vardı dorduncu gebeligimde igneler ile 37 haftalıkken dogum yaptım hersey yolunda sükür ama o gebelk süreci beni cok yıprattı sebebini blmak uzun zaman aldı doktorlar basından savdı dort doktor degstrdim dorduncu bana care buldu da bebegime kavustım yani hersey nasip senin elinden gelen bisey olamazdı bu durumda allahım boyle uygun gormus demekten baska elden ne gelir ama sana tavsiyem tekrar gebelk dusundugunde cok iyi bir doktor bul cok iyi takip ol gerekirse erken den 40 haftayı beklemeden bebegine kavus doktor faktoru cok onemli plesenta dekolman onceden anlasılmıyor malesef bir anda olabilyor ve cok ani mudahale gerekiyor rabbim sizi cennette kavustursun bol dua et

Okurken bogazim düğümlendi...acini derinden paylaşıyor ve yaşıyorum basın sağolsun...bende 36haftalık bebegimi karnimda iken kaybettim üzerinden 4 yila yakin zaman geçmesine rağmen hala bugün olmuş gibi derinden yaşıyorum huznumu ilk zamanlarda bende kendimi çok sucladim her şekilde yıprandım ama sonra suçun kendimde değil beni eve yollayan o aptal dr da olduğunu idrak ettim ondan şikayetçi olmadığım için pişmanlık yaşıyorum :( zaten birşeyler ters gitmiş olacakki erken gelmiş suyun doktorlar ne dedi bu konuda otopsi yaptırdınız mi yani neden veda etmiş bebegin bir açıklama yapilmadi mi

başınız sağolsun, çok zor bir acı.. ancak lütfen netten her okuduğunuzu uygulamayın.. kimi su geldikten 24 saat sonra yapar doğumunu, kimi sıkıntılıdır hemen alınması gerekir.. su geldikten sonra vajinaya bez tıkanması gibi cahilce bir yorum okudum aralarda aman aman.. burayı yüzlerce kişi okuyor, oranıza buranıza bir şey tıkamayın, doktora gidin..
Sağol da birşey tıkamadım zaten. Okuduklarım da doktor makaleleri ebe tavsiyeleri zaten. Doğumda ne zaman hastaneye gitmeliyim derseniz görürsünüz. Teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X