- 5 Haziran 2015
- 167
- 138
- 103
- 33
- Konu Sahibi ikincielci
Diğer konunuzu okudum. Öncelikle başınız sağolsun. Rabbim sonsuz sabır versin. Bende ikizlerimden birini 10 haftalıkken karnımda kaybettim ( karnımda ölmüş) diğerini erken doğumla doğurdum ama çok sağlıklıydı. Şuan 1 yaşında.Size yengemden bahsetmek istiyorum.35 haftalıktı. Beli ağrıyordu. Yürüyüşe çıktı, biraz rahatlayayım dedim. Son zamanlarda rahat doğum yapmak için. Akşam 10 gibi eve geldi.Çok kötüleşti bel ağrım dedi biraz uzandı felan daha kötü oldu. sıcak su felan koydular beline. İlla hastaneye git normal değil dememize rağmen karı koca gitmediler. Sabaha kadar şiddetli ağrı yaşamış. O ağrıyla uyuyakalmış.bi uyanmış altını ıslattı zannetmiş.Bir bakmış her yer kan bizi uyandırdı. Kaltığımızda çarşafta beyaz yer yoktu hemen acile gittiler yaklaşık 30 dk yol orda hemen ultrosonda bakmış hemen sezeryana almışlar. bebek 35 haftalık 44 cm 2090 gram doğdu küvöze bile girmedi.şuan 5 yaşında. Muhtemelen geceden plasenta ayrıldı. O kadar kana o kadar saate bebek sağlıkla doğdu. Demem o ki yiyecek ekmeği varsa ne olsa boş. Kendinizi asla suçlamayın .