bebeğimi kaybetimm:(((((

Çok üzüldüm canı, inşallah dediğin gibi diildir sadece et parcasıdır. Hayırlı haberlerini alırız inşallah

cnm guzel haberlerını beklıyoruz bbende hamıleyken tuvalette pat dıye parca duşup kanaman gelmıştı beneklı beneklıydı kesın duştu bebegım dedım dr gıttık ama bebışım karnımda resmen dans edıyordu dr sız uzuluyorsunuz ama bebegınjız burda dans edıp bayram yapıyo demıştı

kızlar gittim doktora malesef bebğimmiş düşenn ve içimde çok parça varmış saat 4 de kürtaj yapılcak anlatılmaz bi üzüntü allah kimseye yaşatmasınn ağlamaktan ölüyorum napıcam bilmiyom

Allah sabır versin çok üzüldüm arkadaşım ne desem ne teselli etsem biliyorumki boş çok üzüldüm

Allah sabır versın canım ne denır bılmıyorum ama bu acıyı yasadıgım için senı anlıyorum inşallah tekrar hamıle kalırsın ve saglıkla bebegını kucagına alırsın

offf var ya aynı duyguları bende yaşadım ya.gerçekten çok üzüldüm.benimde böyle sabaha karşı tam 8 haftalıkken olmuştu.ne diyeceğimi bilmiyorum.
allah sabır versin.....

canım herşeyden önce güçlü olmalısın,inşallah sandığın gibi değildir,sabırlı ol tatlım ..

kızlar gittim doktora malesef bebğimmiş düşenn ve içimde çok parça varmış saat 4 de kürtaj yapılcak anlatılmaz bi üzüntü allah kimseye yaşatmasınn ağlamaktan ölüyorum napıcam bilmiyom

Söyleyebilecek bir şey bulamıyorum..Çok üzgünüm hem de çok.senağlama.Allah sağlık verir tekrar hamile kalırsın canım.Yaşın çok genç henüz..:teselli:

İnanılmaz üzüldüm ...
Allah sabır versin .
İnanır mısınız bilmiyorum ama düşüğün arkası doğum derler eskiler . Bana bir dr. " keşke hamile kalın da Allah korusun düşük olursa düşsün , vücut düşük de yapsa 1 kere hamile kalmayı öğrenince / rahim bunu kodlayınca / sonrasında tedavisiz bize ihtiyacınız kalmadan , normal yoldan bile hamile kalabilirsiniz " demişti ..
Umarım sizin de başınıza böyle bir mutluluk gelir en yakın zamanda ..

Allah yardımcınız olsun .........

canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bide şöyle düşün belkide sağlık problemleri vardı bebeğin ondan düşdü inşallah bir dahaki bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın dualarım seninle:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım, sabır diliyorum...

Kendini bırakma her işte bir hayır vardır, allah sağlıklı evlatlar verir inşallah yeniden...

geçmiş olsun allah sabır versin
2 kere aynı şeyi yaşadım nasıl bir acı olduğunu bilirim
ama allahtan ümidini hiç bir şekilde kesmedim ve şimdi bir bebeğim daha olacak allahın izniyle
sende ümidini kaybetme dememkki allah ona ömür vermemiş inşallah bundan sonra uzun ömürlü bebeklerin olur..

canım Allah yar ve yardımcın olsun.acının nekadar büyük olduğunu tahmin edebiliyorum.onları kabetmenin acısını bizden daha iyi bilen olamaz.çünkü bizim bebeklerimiz maddi manevi zorluklar sonucu dünyaya geliyo.senin yine tutmuş.bizim hiç bebeğimizin olmama ihtimali var.yine denersin.üzülme diyemem.Allah sabır versin.inşa bundan sonrakiler sağlıkla tutunurlar ve hayırlı uzun ömürleri olur.Allaha emanet ol canım öptüm

canim ya cok uzuldum demek bebisinmis allahim sabir versin en kisa suredede bebek versin sana tekrar cok gecmis olsun

canım allah sabır versin bende düşük yapmıştım o an geldi gözümün önüne zaman acını hafifleticektir inşallah allahım çok çok sabır versin güzelim her işte vardır bir hayır yiyecek ekmeği yokmuş diyelim bu durumda ne denir ki kelimelerin bittiği yerdeyiz

ne diyeceğimi bilmiyorum zaten ne söylesem boş..
acını paylaştığımı bilmeni isterim.rabbim bunu hayırlı
görmüş demekki..gençsin umarım yeniden hamile kalırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…