bebeğimi kaybetimm:(((((

canım benim çok geçmiş olsun...ama unutma bunda da bir hayır vardır..

kısmeti olan zaten gelio dünyaya..sen üzülme yıpratma kendini yeter...

nasıl üzüldüm anlatamam. Allah sabırlar versin canım.

canım çok geçmiş olsun aynı acıları yaşayanlar bizleriz ve senin yaşadıgın acıları seninle paylaşıyoruz allah sabır versin canım

bu acıyı bende yasamak üzereydım persembe gecesı asırı kanamyla hastneye gıttım parcalar gelmıstı bebegım düştü dedım.dr yasıyor dedı 8. haftamdayım 4 gun yattım hastanede progestan ve proloton igne verdıler.kanamam kesıldı dun geldım evıme.wc den baska ayaga kalkmam yasak.böyle bııracının tarıfı yok canım rabbım böyle yazmıs kaderımızı rızkı varsa yasar elbet.dılerım bırdaha yasamazsın bunları.

sinemcim sözün bittiği nokta ne diyebilirizki. üzgünüm kelimesi bütün kelimeler anlatmaz acının büyüklüğünü dindirmez dindiremez kelimeler cümleler acını biliyorum ama metanetli ol arkadaşım. diyecek kelimemiz cümlemiz yoksenağlamasenağlama Allah sabır versin.

Allah yardımcın olsun bende o acıyı 2 kez yasadım ne desem boş biliyorum sana bol bol sabır diliyorum

kızlar gittim doktora malesef bebğimmiş düşenn ve içimde çok parça varmış saat 4 de kürtaj yapılcak anlatılmaz bi üzüntü allah kimseye yaşatmasınn ağlamaktan ölüyorum napıcam bilmiyom

canım ya şu yazını okuyana kadar ben inanmıyodum düşük yaptığına. inşallah düşen parça bebeğin dedildir diyodum.çok üzüldüm allah sabır versin.13 gün önce bende kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları duyulmamıştı ve ben kürtaj günü hala, acaba kalbi atarmı diyip duruyodum kendikendime.neyseki kürtaj öncesi yoğun kanamam başladıda benimde içim rahat etti.ama inan şuan çok daha iyiyim ilk zamanlar çok üzülüyosun kendini ve başkalarını sorguluyosun.allah sevincide kederide biz insanlar için uygun görmüş.ben inanıyorum inşallah allah bigün bizede anneliği tattıracak.inanmak başarmanın yarısıdır.nekadar üzülme desekte biliyorum boş ama nereye kadar üzülcez? normale dönmek zorundayız ve açık denizlere yelken açıp bu uğurda mücadelemizi sürdüreceğiz.:teselli:

Allah sabır versin canım çok zor Rabbim inallah tüm isteyenlere hayırlı evlat verir kucağını boş bırakmaz

canım o kadar cok uzuldumkı anlatamam ne dıyebılırımkı soylıyecegım hıcbısey senı tesellı etmeyecek zor cok ama cok zor bu uzun yol öyle cok yoruyorkı bızı ıstıyoruzkı sonucu guzel olsunkı unutalım acılarımızı allah sabır versın canım

sinemcim çok üzüldüm ne denenebilir inan hiç bilmiyorum allahım sana ve eşine sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar tadarsın anneliği allah yardımcın olsun

allahım düşük yaşayanlara sabır ver yardım et tüm hamişlere hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirebilmeyi nasip et hamiş kalmak isteyenlerede en kısa zamanda meleklerine kavuştur allahım

canım allah sabır versin hayırlı sı böğleymiş yasadıklarını cok iyi anlıyorum ben de yasadım aynı olayları işyan ettiği de oldu ama sonunda dedim ki hayırlısı böğleymiş üzülme nasip böğleymiş

canım sinemcim inan şuan o kadar kötü oldumki anlatamam nediyeceğimi bilemiyorum allahım sana sabır versin tarif edilmez bir acıdır bu ama herşey bizim için nolur kendini fazla yıpratma böyle yazmış yaradan mevlam hiç birimizin ne olacağı belli değil tekrar çok geçmiş olsun canım benim offf sabır sinem sabırr

sinemcim cnm Allah herşeyden önce herşeyin hayırlsıını versin sanada sabır ve en kısa zamanda da gönlüne göre versin cnm dikkatt et kendinee

Sevincleri de üzüntüleri de birlikte paylastik .
Biliyorum yaninda olup aglayacagin bir omuz olamiyoruz ama acini taa icimizde hissediyoruz ..senağlama
Dünyada yasadigimiz hicbir sey sebebsiz ve gereksiz degildir canim arkadasim ..
Herseyde bizim göremedigimiz , bilemedigimiz bir hayir vardir ...
Bu su demek degil ; bir daha anne olmayacaksin ...
Tabiki anne olacaksin .. Yine ayni duygulari tadacaksin ..
Belki melegini kaybettigin icin Rabbim sana büyük mükafatlar da verecek ..
Bunlari düsün ve aclarinin üzerine git ..
Onlar senden güclü degil ...

Rabbim'in sana ve tüm arzulayanlara en kisa zamanda cifte mutluluk yasatmasi dilegiyleee ...
Allaha emanet ol ...
Sabir ve metanet dilerim ...:teselli:

Sinemcim,
Cok uzuldum, allah sana sabir versin, bende ayni seyi yasadim, sonrada dusundugumde, aslinda bu bile bana yetmisti, 1 kere hamile kaldiktan sonra doktorlar daha fazla sans veriyorlar bizlere, biliyorum cok zor bir gun olucak senin icin ama inan bu da geciyor, allah tekrar hamile kalmani nasip etsin insallah hemde kendiliginde ... Hayirlisi boyle imis, birde bana doktor soyle demisti eger bir hamilelik dusuk ile tamamlaniyorsa o zaten duzgun gelisen bir bebek degildir, ve karnimizdaki bebeklerin kendilerine gore bir koruma metabolismasi vardir, ve kendileri bunu yapiyorlar... internette de arastirabilirsin, bana cok tuhaf gelmisti doktorum bunu soylerken ama oyle imis...
Sana Allah sabir versin, bu aralar sakin yalniz kalma, yaninda hep biri olsun kafani dagit ama inan allahtan umit kesilmez, yine olucak ve bu sefer cok guzel bir hamilelik yasarsin, ve insallah bu sefer ikizlerin olur...

canim gecmis olsun. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin.Allah sana insallah daha guzel evlatlar nasip etsin canim.

ALLAH'ım bizi böyle sınıyor canım haberi duyunca sonradan çok üzüldüm kaybetmenin acısını iyi bilirim hele birde kaybedilen bebek zor bebekçe tüp bebekse işte bende böyle acı yaşadım az kaldı demiştim ama kaybetmeme az kalmış meğer bilemezdimki.Allah'ım bize gebe kaldığımızı gösteriyor şükür et dua et nice insanlar var hayatı boyunca bir kere hamile kalmak isteyen ve sonuna kötüde olsa razı olacak biz gebe kalmasaydık düşünmeyecekmiydik Allah'ım hiç mi olmayacak Bak işte şimdi en azından gebe kaldığımızı biliyoruz buna binlerce şükür umut kapılarımız sonuna kadar açık biliyorsun... Şimdi sadece Allah'tan sabrını isteyip sağlıklı doğacak bebişler için dua edeceğiz. Biz dipsiz kuyuda değiliz artık bundan sonra daha tedbirli olup yola devam edicez.. Tedbirimizi alıcaz takdirimizi Allah'a bırakıcaz... Ve umut ediyorumki birgün bizde burdan doğuma gittiğimizi anne olduğumuzu haykırıcaz!!!!
sevgiler.........

kızlar gittim doktora malesef bebğimmiş düşenn ve içimde çok parça varmış saat 4 de kürtaj yapılcak anlatılmaz bi üzüntü allah kimseye yaşatmasınn ağlamaktan ölüyorum napıcam bilmiyom

canim cok uzuldum inan Allahtan sabir diliyorum sana insallah birdahaki kendiliginden oluverir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…