Bebegimi kaybettim. Cok üzgünüm.

Sanada cokca gecmis olsun canim. Rabbim bütün isteyenlere cocuk nasip etsin. Evet cok haklisin. Ben bebegimin kalp atislarini daha duymamistim öyle olsaydi dedigin gibi daha zor olurdu. Sabahtan doktorum aramisti hemen hastaneye gönderdi beni. Ordan geliyorum simdi. Kürtaj olmama gerek kalmamis cok şükür hepsi cikmis. Simdi bir ay dikkat et dedi bana enfeksiyon riski cok yüksekmis. Bi kere adet gördükten sonra yine denemeye başlayabilirsin dedi. Umudumu yitirmicem. Hayirlisi buymus demekki. Sanada bol sans dilerim insallah sende tez vakitte saglikli hamile kalirsin 😘

Sağol canım, en hayırlı zaman da en hayırlı şekilde gelsin inşallah 🍼

Doktor ara vermeme gerek olmadığını söyledi çünkü çünkü değerim bhgc 160 lardaydı yani sadece bir kaç haftalıkmış. Ama ben psikolojik olarak bir ay ara vermek istedim. Bu arada şunu söyleyeyim bunu iki doktor söyledi bu kötü ve üzücü bir olay da olsa hamile kalabildiğimizin , eşimizde de sorun olmadığının bir göstergesiymiş. Böyle düşünün kalbinizi ferah tutun. Sağlıksal bir sorunum olmadığı halde çok üzüldüğüm için hormonlarım altüst oldu benim. Siz aynı durumu yaşamayın 🙏🏼
Benim degerlerim 2020 deydi. Hastaneye gitmem gerekti. Cok şükür ki kürtaj olmama gerek kalmadi hersey temiz dedi. Ama ben bi ay ara vermem gerekiyor yani bi kere adet okduktan sonra denemeye baslayin dedi doktor. Hayırlısı olsun. Hersey allahtan geliyor. Ikimizede bol sanslar diliyorum allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 😘

Çok Geçmiş olsun, Başınız sağolsun. Allah büyük, gene verir inşallah.

Aslında düşen bebekler sağlıksız bebekler olurmuş zaten sağlıklı olsa ne yapsan düşmezmiş demek ki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınız geçmiş olsun

Yazayım mı yazmayım mı diye düşündüm açıkçası iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama şöyle bişey yaşamıştım: Çok yakın bir arkadaşım bir gün düşük yaptığını ve bebeği gördüğünü söylemişti. Apar topar hastaneye gitmiştik. Düşük falan yokmuş kan pıhtısıymış. Halbuki arkadaşım kesin düşük yaptığını söylemişti. Düştü dediği bebek şu an 5 yaşında... Yarın hayırlı haberler alın inşaallah :KK68:

Geçmiş olsun öncelikle ama kendinizi bu kadar kahretmenize gerek yok bence.. Hani sakın yanlış anlamayın derdinizi hafife alıyormuş gibi ama daha kanda bile öğrenmemişsiniz, muhtemelen kese bile görünmezdi henüz ultrasonda.. 6. Hafta gibi görünüyor. Bebekse daha sonraları.. Kese görünmeden ve kalp atışı duyulmadan önceki kayıpları doktorlar düşük olarak kabul etmiyorlar. Kimyasal gebeliği araştırabilirsiniz. O daha bebek bile değildi. Bu kadar üzmeyin kendinizi.. Kimyasaldan sonra gebe kalan çok var. Bir sonraki ayı da değerlendirin, hayırlısı olacaktır hakkınızda..

Dustuyse zaten saglikli degildir. Hem o kadar erkenden bebek belli olmaz. Kimyasal gebelik gecirmissiniz. Cogu kisi yasiyor bunu. Dua edin lurtaj falan yasamadan kendisi düsmüs.
Allah saglikli bebekler nasip etsin

saglikli gebelik degilmis demekki sukret bence.ve hemen kontrole git ultrasonla baktir parca kalmis olabilir.dusuk sebebini arastir mutlaka.dusuk onleyici ilac kullanirsin mutlaka.bende ilk dusuk yaptim ikincide yine kanama yasadim parca parca kanpihtisi geldi kesin dustu dedik kahrolduk iki gun.sonra dra gittim parca kalir diye kizim yasiyordu hala hamileydim sok ustine sok yasamistim.hep yattim uc ay hap kullandim simdi bes yasina girecek hic uzulme yine olur dr kontrolunde ol mutlaka.

Bircok kadın bu sekilde kimyasal gebelik yasayıp hatta farketmiyormuş bile
Bende yasadım
Bir hafta hamileyim diye sevinip 6.hafta düşürdüm
Neredeyse bir hafta ağladım üzüldüm
Ama suda var bu saglıksız bir gebelikti yani devam etse cocugumda sorunlar olabilirdi
Birde hamile kalabildiğimin belirtisi fikrine sıgındım
Sizde bunlara odaklanın derim
Keza ben 45 gün sonra tekrar hamile kaldım
Kimyasal gebelik sonrası bikac ay içinde tekrar hamile kalınıyor

saglikli gebelik degilmis demekki sukret bence.ve hemen kontrole git ultrasonla baktir parca kalmis olabilir.dusuk sebebini arastir mutlaka.dusuk onleyici ilac kullanirsin mutlaka.bende ilk dusuk yaptim ikincide yine kanama yasadim parca parca kanpihtisi geldi kesin dustu dedik kahrolduk iki gun.sonra dra gittim parca kalir diye kizim yasiyordu hala hamileydim sok ustine sok yasamistim.hep yattim uc ay hap kullandim simdi bes yasina girecek hic uzulme yine olur dr kontrolunde ol mutlaka.
Allah yavrunuzu size bagislasin ve uzun saglikli ömürler versin inşallah 😘 dün hastaneye gittim kontrol oldum cok şükür parca kalmamis. Bi kere adet görüp öyle denemeye baslamam gerektiğini söyledi doktor. Allah herseyin hayirlisini versin. Dün doktorla görüştükten sonra cok daha iyiyim onunla konusmak bana cok iyi geldi.

Düşüklerde büyük ihtimal bebekte anomali oluyor ve vücut atıyor onu, doğal seçilim hep güçlüler ayakta kalır böyle düşün çoook normal bi durum merak etme bebeğin olucak ilerde

Back
X