- Konu Sahibi murakami2501
-
cnm allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Çok sevindim bana pıhtılaşma testi yapıldı pıhtılaşma sorunum yokmuş. Yaptırmadığım bir tek genetik test kaldı.Benzer şeyler yaşayan bi tanıdığım var hata aynı şeyleri yaşadı şu an 7 aylık hamile iğne kulanıyo hergün kan sulandırıcı kan pıhtısışlaşması testi yaptırmadı direk hamile kalınca başlamış doktorumu başlatırdı Bilmiyorum ama şu an sağlıklı bi hamileliği var
İlk ikisinde birçok şeye bakıldı sebep bulunamadı. Belki bu sefer daha detaylı araştırma yapılır. Güzel dileklerin için çok teşekkürlercnm allah yardımcın olsun
Birkackere yasdiysan dusuk nednei arastir
Olaya soylebak sonuçta hamile kaliyorsun
Dusugunde nedenini arastirdiktan sonra
Hamile kalirsin ve saglikli olur inşallah
rica ederim detayli araştırınca illa neden bulunur sonuçta hamile kalıyorsun bunada sukur bundansonra adimadim gidersin insallahİlk ikisinde birçok şeye bakıldı sebep bulunamadı. Belki bu sefer daha detaylı araştırma yapılır. Güzel dileklerin için çok teşekkürler
Pıhtılaşma testi yapıldı bu sefer genetik test de yaptıracağım doktor istese de istemese deçok geçmiş olsun.
allah saglikla tekrar nasip etsin inşallah
genetik arastirmalariniz yapildimi?
Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Çok zor gerçekten içim yanıyor... Kan pıhtılaşma sorunum çıkmadı belki tekrar yaptırırım acaba yanlış mı yaptılarSenin adına çok üzüldüm bende çabalıyorum evladım olsun diye ama nasibimizde yokmuş demekki gerçekten zordur yasayan bilir en yakınım ablam yaşadı geçen sene 2 defa o kadar harap oldu ki anlatamam şükürler olsun bir evlâdı var kardeş olsun diye istediler ilk çocuk 4 aylikta kalbi durdu 3 ay sonra tekrar hamile kaldı cok zor geçti kanamalı geçti ve 5 aylikken erken suyu geldi yine melek oldu gitti cok cok kötü bi durum rabbim tekrar aynı acıyı yasatmasin sana biraz bekle kafanı dağıt doktorunu cok ıyi seç kan sulandırıcı kullan doktoruna danışarak insaAllah rabbim kucağına aldigin günleride gösterir sana
Doktorlar bir kaç düşük olmadiktan sonra araştırmıyor diye biliyorum yinede detaylı araştır.
Farklı hastanelerde yaptır araştırma hastanesinde yaptirabilirsin detaylı bakarlar insaAllah sebebi bulunur bulunmayınca insan kafayı yiyoÇok zor gerçekten içim yanıyor... Kan pıhtılaşma sorunum çıkmadı belki tekrar yaptırırım acaba yanlış mı yaptılar
Allah razı olsun gerçekten yaşamayan bizi anlamaz . Rabbim sana da sabırlar versinÖncelikle çok geçmiş olsun , ki bu dilekleri diledikleri zaman bana içimden diyordum ki gecmiyor ki
2.5 yıldır deniyorduk esimle , bir sorun da yoktu olmamasi için ama olmuyordu iste , ve yasim 35'ti ,derken hamile kaldim, ilk düşük tehlikem 8.haftada sabahın 5 inde hissettiğim bir bel ağrısıyla basladi , 3 gün evde istirahat sonra işe dönüş, ikinci düşük tehlikem 10. haftada yine aynı bel agrisiyla geldi , ve inanilmaz bir kanamayla , hani muslugu acarsiniz ve su akarya tazyikli deriz haa iste tam da öyleydi, yine evde istirahat ve ardindan yine ise dönüş, artık bel ağrısı yaşadığım an kaybedeceğimi anlamistim ve 19 haftalıkti yavrumnasıl mi başa çıktım? Deli gibi çalışarak, en doğru yöntem benim için çalışmaktı ben onun dışında bir yol bulamadim kendime çünkü, Rabbim acınızı hafifletsin inşallah
Çok haklısın şu an kafamda sürekli kuruyorum sebebi ne diyeFarklı hastanelerde yaptır araştırma hastanesinde yaptirabilirsin detaylı bakarlar insaAllah sebebi bulunur bulunmayınca insan kafayı yiyo
Elinde değil biliyorum canim stres üzüntü cok etkiliyor dusunmemeye çalışÇok haklısın şu an kafamda sürekli kuruyorum sebebi ne diye
Evet zaten psikolojimi toparlamam lazım birkaç ay bu süreçte de araştırma yaparım. Çok üzgünüm çok...rica ederim detayli araştırınca illa neden bulunur sonuçta hamile kalıyorsun bunada sukur bundansonra adimadim gidersin insallah
Bakalım daha dün yaşadım birkaç gün sonra iyi hissetmezsem destek almayı düşünüyorumElinde değil biliyorum canim stres üzüntü cok etkiliyor dusunmemeye çalış
Destek al yanlız olma rabbim bu üzüntülü günlerini feraha çevirsin canımBakalım daha dün yaşadım birkaç gün sonra iyi hissetmezsem destek almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?