- Konu Sahibi murakami2501
-
Allah razı olsun canımAh Allah sabır versin yeni umut yeni hayal vakti gelince acın hafifleyecek. Bir dahaki gebelikte hep korku olacak. ama kucağına alınca hafifler. Gerekli testleri yaptıktan sonra bir dahaki gebelikte Önlemini alırsan korkuların da az olur. Tedbir bizden takdir Allahtan
İkinci kimyasal gebeliğimden sonra trombofoli paneli testi , eşime sperm testi ve benden rahim filmi istenildi. Hepsinin sonuçları normal çıktı. Eşimin morfolojisi de iyi çıktı. Elde olan tek şey rahmimin hafif kalp şeklinde olmasıymış ama gittiğim 4 doktor da bunun gebeliğe bir engel teşkil etmediğini söyledi ben de anlamadım. Geriye kalan genetik test ve histereskopi. Birazcık kendimi toparlayayım bunları da yaptıracağım. Önerebileceğiniz bir şey varsa minnettar olurumKimyasal gebeliği önemsiyor mu ki doktorlar?
Araştırıldı Pek çok şeye bakıldı demissiniz ama neye baktılar?
Anladigim kadarıyla hamile kalmakla ilgili bir sıkıntı yok. Kalabiliyorsunuz.
Rahime bakıldı mi ?anormallik varmi
Bir de eşinizin morfolojisi nasil?
Bir de hormon testleri vardı reglin 3. Gününde yapılan onlar da normal değerler arasında çıkmıştı bilemiyorumKimyasal gebeliği önemsiyor mu ki doktorlar?
Araştırıldı Pek çok şeye bakıldı demissiniz ama neye baktılar?
Anladigim kadarıyla hamile kalmakla ilgili bir sıkıntı yok. Kalabiliyorsunuz.
Rahime bakıldı mi ?anormallik varmi
Bir de eşinizin morfolojisi nasil?
Çok teşekkürler canımAllah sabır versin üzme kendini demicem elinde değil çünkü
Ben rahim filmi çekildiğinde doktor rahim ters gibi bisey dedi.İkinci kimyasal gebeliğimden sonra trombofoli paneli testi , eşime sperm testi ve benden rahim filmi istenildi. Hepsinin sonuçları normal çıktı. Eşimin morfolojisi de iyi çıktı. Elde olan tek şey rahmimin hafif kalp şeklinde olmasıymış ama gittiğim 4 doktor da bunun gebeliğe bir engel teşkil etmediğini söyledi ben de anlamadım. Geriye kalan genetik test ve histereskopi. Birazcık kendimi toparlayayım bunları da yaptıracağım. Önerebileceğiniz bir şey varsa minnettar olurum
Canim pıhtılaşma olabilirmiMerhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Anladım canım. Ben de iki kimyasal gebelik yaşayınca doktor doktor gezdim öğrendiğim her şeyi yaptırmaya çalıştım. Kalp rahim için engel değil dediler ama aklıma bir tek o geliyor iki ay sonra histereskopi de olacağım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden önlem almaya çalışıyorum kendimceBen rahim filmi çekildiğinde doktor rahim ters gibi bisey dedi.
Sonra toparladnim giyindim odasına çıktığım da sordum yok yok hersey normal dedi
Önemsedim ve üstüne düşmedim ama benim annemin de rahmi ters. Cok gec cocugu olmus.
Sonra tüp bebek doktoru (rahîm filmi çeken ile tup bebek yapan 2 si ayrı doktorlar) bana bunun spesifik birşey oldgunu söyledi. Yani önemsiz dedi.
Sonra burda bana rahîm filmi çeken doktor kalp atımını alamadı.
Vajinal muayne yaptı zor gördü keseyi falanda
Rahmin biraz arkaya dönük ondan zor gördüm dedi
Ben.anlamadim benimde rahmim ters olabilirhala bilmiyorum. Ancak hamilelige engel degil bencede.
Bence histeroskopi yaptırın
Bazi rahimler cocugu tutmuyor. Bir tanıdığım hamile kalıyordu 5 6 kez kaldı ama düşüyormus.
Sonra oldu çocuğu suanda 22 yasinda falan.
Başka aklima bisey gelmiyor morfoloji yi şunun icin sordum düşük olan erkeklerde döllenme olduğu esnada artik sağlıksız oluşundan mi bilemiyorum düşük olabiliyormuş diye.
Allah razı olsun evet onu her zaman kalbimde hissediyorum sanki hiç beni bırakmamış gibiAllah yardımcınız olsun Rabbim in bir bildigi vardir ki size bu sinavi verdi meleginiz cennetten sizi koruyacaktir her zaman o yuzden insallah en kısa zamanda bir yavrunuz olur
Anladım canım. Ben de iki kimyasal gebelik yaşayınca doktor doktor gezdim öğrendiğim her şeyi yaptırmaya çalıştım. Kalp rahim için engel değil dediler ama aklıma bir tek o geliyor iki ay sonra histereskopi de olacağım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden önlem almaya çalışıyorum kendimceTabi takdir Allahımın.
Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Ne kadar üzücü değil mi.. Evlat, canın yongası. Ben de 19 yasında ilk gebe kaldım. 7-8 haftalıktı. Kalp atışı yoktu. Evde bir kanamam başladı ki ne kanama. Ağlaya ağlaya düşük yaptım evde. Hastaneye gittiğimde bebeğim yoktu, değerler düşüyordu. Evlendiğimdem beri korunmamış, 1sene sonra anca gebe kalabilmiştim ama düşmüştü. 11 ay sonra yani evliliğimizin 25inci ayında tekrar gebe olduğumu öğrenip sevinçten çılgına döndüm. Ama sonra oturup korkudan ağladım. Anlıyorum hissettiklerimizi. Kanamalar.. Sürekli adet oldum sanıp hastaneye gitmeler.. Gebelikten 1ay öncesine kadar kullandığım ağır ilaç (roaccatuane) yüzünden, bebek sakat olur, aldır lafları.. Ama sonuç, sapasağlam, sağlıklı, dünyanın her şeyine bedel, oğlum oldu.Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Canım ilk başta çok geçmiş olsun. ALLAH Im bir daha yaşatmasın. Bende 2 defa 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Yapılmayan genetik testi kromozon testi kalmadı. En son d vitamini eksikliği dediler. 1 sene kendimi toparladım. Şuan istiyorum. Umarım isteyen herkesin kucağına nasip olur inşallahMerhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
6 yıllık evlilik hayatımda 3 gebelik yaşadım.. 1. Dış gebelikti (dış gebeliği birdaha yaşamaktansa düşük yapmayı tercih ederim)Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?