Bebeğimi kaybettim...Kocaman boşluk.

Gerçekten çok zor acımı tarif edecek kelime bulamıyorum Rabbim isteyen herkese versin Sağlıkla kucağına aldırsın Üç aylık gebeliğimde dört faklı kadın doğum uzmanı gezdim biri perinatolog. Bir gün önce gördü beni hiçbir sorun yok dedi. Ben de anlamadım

Canım sen onu daha çok hissediyormuşum bu daha kötü biliyorum bende 4 haftalıkken gitti meleğim dayan gerçekten ben hala unutmuş değildim hala hamile gibi hissediyorum kendimi çok zor günlerdi ulaşım ileride daha sağlıklı bebeklere kavuşuruz sıkma sen canını.

İnşallah canım rabbim sana da sabır versin İnşallah sorunsuz sağlıklı gebeliklerimiz olur ve sağlıkla kucağımıza alırız

Sığındığımız tek şey var. Verende vermeyende yaradan. O yüzden vardır bu şerdede bir hayır. İnşallah tekrar yaşamazsın bu acıları. O meleklerde sana şefaatçi olur.Tekrar tedaviye başlayacaksanda psikolog destekli git derim. Zararı olmaz faydası olur. Rabbim yardımcın olsun.

Çok üzüldüm sizin adınıza. Kıyamam Allah en güzelini nasip etsin

Allah razı olsun inançlı bir insanım asla isyan etmiyorum hatta şükretmeye çalışıyorum belki daha ilerleyen haftalarda daha kötü şekilde yaşardım by durumu diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Dün Kürtaj sonrası ve hastaneden çıkmadan bugün hastanenin psikoloğuyla görüştüm iyi geldi haftaya tekrar görüşeceğiz

Başın sağ olsun canım.
Rabbim sabır versin. Benim de 12. haftalık bebeğimin kalbi durdu
Ağustos ayında dünyaya gelecekti. Nasip olmadı. Ama aynı yılın aralık ayında büyük kızım dünyaya geldi. Rabbim bir yerden alınca bir yerden veriyor. Gönlünü ferah tut ❤❤❤

2 çocuğum var Allaha şükür, ilk gebeliğimden önce 2 kimyasal gebeliğin oldu, 2. Gebeliğimden önce 5 kimyasal 1 kürtaj oldu, hiç sorun yok gibiydi, ama 2 gebeliğimde Tedavisiz oldu, bazen olmayınca olmuyor, yani zamanı değilmiş, hayırlısı böyleymiş diyorum hep, Umudunu hiç yitirme, bak şükür hamile kalabiliyorsun devamı da olacaktır Allahın izniyle, hayırlı zamanda kucağına almak nasip olsun inşallah, Allah gönlüne ferahlık versin bu süreçte

Ne güzel haber çok sevindim inşallah en kısa zamanda ben de güzel haberler alırım Sebebi neymiş peki senin kaybının herhangi bir şey söylendi mi?

Allah razı olsun canım güzel dileklerin için Umudumu yitirmiyorum çok istiyorum rabbimin vardır bildiği haklısın belki zamanı değildi bilemiyorum... Evet haklısın hamile kalmak da başka bir sorun inşallah bundan sonra sağlıklı hamilelikler yaşarım. Çok yıpratıcı bir süreç

Ne güzel haber çok sevindim inşallah en kısa zamanda ben de güzel haberler alırım Sebebi neymiş peki senin kaybının herhangi bir şey söylendi mi?
Aminnnn
Sağlıksız döllenme dediler. Yaşasa bile sağlıklı bir bebek olmayacaktı dediler sadece. Bundan 6 sene evvel. Şimdiki gibi arastirma da yapılmıyordu .

Ah Allah sabır versin yeni umut yeni hayal vakti gelince acın hafifleyecek. Bir dahaki gebelikte hep korku olacak. ama kucağına alınca hafifler. Gerekli testleri yaptıktan sonra bir dahaki gebelikte Önlemini alırsan korkuların da az olur. Tedbir bizden takdir Allahtan

Aminnnn
Sağlıksız döllenme dediler. Yaşasa bile sağlıklı bir bebek olmayacaktı dediler sadece. Bundan 6 sene evvel. Şimdiki gibi arastirma da yapılmıyordu .
Anladım canım bazen tıp da çaresiz kalıyor ben bunu anladım. İnşallah bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…