Bebeğimi kaybettim..

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Ne söylenir bilmiyorum sevincimi de burda paylaşmıştım ama çok geçmeden bugün uyandım ve bebeğim benden gitti... tam 2 senedir onun için çabalayıp kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı sonunda rabbim nasip etti derken 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu duygu hiç birşeye benzemiyormuş gerçekten.... içimin nasıl yandığını tarif edemiyorum...

Ne söylenir bilmiyorum sevincimi de burda paylaşmıştım ama çok geçmeden bugün uyandım ve bebeğim benden gitti... tam 2 senedir onun için çabalayıp kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı sonunda rabbim nasip etti derken 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu duygu hiç birşeye benzemiyormuş gerçekten.... içimin nasıl yandığını tarif edemiyorum...
başın saolsun rabbim en kısa sürede kucağını doldurur inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar bir bebeğiniz olur allahın izniyle 🙏🏼🙏🏼 allahtan sabır ve şifa diliyorum...

Boğazım düğümlendi okurken, Allah sabır versin inşallah en kısa sürede tekrar nasip etsin 🤲🏻

Acinizi yurekten hissediyorum. Agustos ayinda ilk gebeligimi zorunlu kurtaj ile sonlandirmistik. Fakat insan kendisini bekleyen mutlulugu bilemiyor. 4 ay gecmeden bu gebeligimi ogrendim.
Siz de moralinizi yuksek, icinizi ferah tutun. Rabbim yerini carcabucak doldursun insallah.

Yaşadığınız o duyguyu bir allah bilir..
Dua edin sizin için çok üzüldüm
Ama Allah in takdiri de düşünme çok ınsaallah yeniden olur

Doktorum bana sağlıksız bebekler düşer demişti olaya o açidan bak birde
Bende iki bebeğimi kaybettim biri 5 haftalik diğeri yeni uzuvları oluşmuştu
En kısa zamanda yeniden nasip olur insallah

8. Hafta bitiminde 2 tane Bebeğimi kaybettim en son düşük yaptığımı nasıl olduysa fark etmemisim acile gittim ilaç almak ve kontrol amaçlı sen hamile değilsin ki dedi düşmüş bebeğim o şok hala üzerimde oysa ben iyilesiyordum 4 gün önce görmüştüm büyümüştü anneme sarılıp anne cigerim yanıyor diye çok ağladım ama imtihan dedim başka yapacak birsey yok sizi cok iyi anlıyorum 😔

Allah sabır versin metanetli ol. Bu bebeğinin yerini hiç bişey doldurmaz diye tahmin ediyorum lakin. Daha sağlıklı bi gebelik geçirmenin başlangıcı emin ol. Rahim sağlıksız bebeği reddediyo ve daha sağlıklı bi gebelik için kendini hazırlıyo.

Düşük yaptın diye çok ara verme sakın. Devam et. Kendine iyi bak.

Çok geçmiş olsun Rabbim sabir versin..
Yerini en kisa zamanda insallah doldurur yüce yaradan 🤲

Canım imkanım varsa eğer tıbbi genetik e gidip test yap herkesin aynı olacak diye bir durum yok ama ben şu an 5 yıllık evliyim 2 yılda tüp bebek ile hamile kaldım 9 hafta 4 günlük iken kalbi durdu ve kürtaj oldum aynı şeyleri bana da doktor dedi sağlıksız vs diye karşıma bir bayan çıktı hastane de bebeğini kaybetmiş git o testi yaptır ben yandım sen yanma dedi 6 aylık karnında ölmüş çok etkilendim doktor gerek yok demesine rağmen 1 kürtaj ile gittim doktora yalvardin 1 kürtaj var ama tüp bebek başka çarem yok hem masraf hem psikoloji insan mahvoluyor doktor insaflı çıktı testi yaptı ve iyiki o kadını dinledim bende de pıhtlasma çıktı ve hamile kalırsam 9 ay iğne gerekiyor
Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısını 3 sene oldu hala geçmiyor acısı yeniden tüp bebek yapmak için imkanlarını bekliyorum
Rabbim sana da inşallah en kısa zamanda nasip eder tekrar geçmiş olsun

Başınız sağ olsun..
Allah'a sığının vardır bir hayır deyin.
Umarım hayırlı bir vakitte çocuğunuz olur..:dua:

Canım ben de tam 2 sene bekledim. Evliliğimizin 2.yılında hamile olduğumu öğrendim. Ben de bebeğimi kaybettim. Kontrole gittiğimde şok olmuştum kalbinin durduğunu öğrenip. Kürtaj oldum o şokun üstüne bir de. Bir daha düzelemem sandım. Her şeye yeniden başladığımı düşündüm. Yorulmuştum çok. Kürtajdan 2.5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim (yine tedavi ile) . Hemen coraspirin ve iğnelere ilaçlara başladık. Şuan bir sıkıntı yok. Ama her kontrolde yüreğim ağzımda ilk sorduğum soru her seferinde kalbi atıyor mu. Çok zor seni çok iyi anlıyorum ama geçecek. Kalbin şimdiki gibi acımayacak inşallah yeni bebeğin için hayaller kurarak uyuyacaksın Bi kaç ay sonra.

8. Hafta bitiminde 2 tane Bebeğimi kaybettim en son düşük yaptığımı nasıl olduysa fark etmemisim acile gittim ilaç almak ve kontrol amaçlı sen hamile değilsin ki dedi düşmüş bebeğim o şok hala üzerimde oysa ben iyilesiyordum 4 gün önce görmüştüm büyümüştü anneme sarılıp anne cigerim yanıyor diye çok ağladım ama imtihan dedim başka yapacak birsey yok sizi cok iyi anlıyorum 😔
Kesinlikle. İsyan etmeden Allah tan hayırlı olanı istemek lazım. Allah yardımcınız olsun

Back
X