bebeğimi kaybettim:(

annecik82

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
124
5
643
Ankara
bebeğimi kaybettim.okadar alıştırmıştımki kendimi.nerden bilirdim karnımın bebeğimiz mezarı olduğunu.bilseydim onunlla konuşurmuydum.severmiydim karnımı.abisine sevdiririmiydim.olumuda bağlarmıydım kardeşine.zor çok zor.allah kimseye göstermesin:çok üzgünüm:

canım cok uzuldum. gecmıs olsun ..
kendını toparlakı oglusunda cok uzulmesın

geçmişolsun hayatım allah sabır versin inşaallah çok üzüldüm yaaaaaaa

Annecik Sabirli Olacaksin Canim Allah Bir Daha Yasatmasin Sana Ve Kimseye Böyle Bir Aciyi.rabbim Saglikla Kucagina Almayi Nasip Etsin Cümlesine.cok Geçmiş Olsun Canim

canım benim kendini nie suçluyosunki,allah'ın taktiri.allah sana sağlık versin.bak başka yavrunda var.allah sağlıklı eli ayağı düzgün sağlıklı nice evlatlat nasip etsin.

canım çok büyük geçmiş olsun. Bırakma kendini vardır herşeyde bir hayır, demek ki bebekte bir sorun vardı ki vücudun kabul etmedi. Allah korusun sağlıksız bir şekilde doğmadı diye şükretmek lazım. Hem ölen bebekler cennette anneleri için şefaatçi olurlarmış. Cennette olan ve senin de oraya girmen için dua edecek, Allaha yalvaracak olan bir masum bebeğin var unutma hayatım.

canim benim senin adina cok uzuldum..Allah sabir versin ve bir daha boyle aci yasatmasin insallah..lutfen cabuk toparlan oteki melegin cok uzulmesin.

Allah sabır versin.Gerçektende çok büyük bir acı ama bak bir oğlun var ve onunda sana ihtiyacı var.Oğlun içinde güçlü olmak zorundasın.Herşeyde herzaman bir hayır vardır hakkında hayırlısı buymuş canım.Rabbim hiçkimseye yaşatmasın inşallah.

cnm geçmiş olsun lütfen kendini üzme allahın taktiri bu ..tekrar tekrar geçmiş olsun

canım ALLAH ın taktiri,çok geçmiş olsun,ALLAH sabır versın.kendını çok çabuk topla ve ogluşuna baglan.

Allah sabır versin cnm..Sana geride ihtiyacı olanları sakın unutma bu yazdıklarımız sana ne kadar moral olur bilemem ama Allahım herşeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin , oğluna ve ailenede uzun ömürler diliyorum :(

Canim Ya çok üzüldüm Rabbim Sabrinida Verir Inşallah.her Işte Bi Hayir Vardir Güzelim.kendini Toparlamaya çaliş.allaha Emanet Ol.

canım allah sabırlar versin ...ne yaparsın oda allahın takdiri..bak bir oğlun daha var allah ona uzun ömür versin,sağlık versin üzme kendini canım...

geçmiş olsun canım üzülme yiyecek ekmeği yokmuş dünyada bir daha olur inş:)

Canim Benim çok Geçmiş Olsun Nekadar Zor Bir Durum Olduğunu çok Iyi Biliyorum Allah Kimseye Yaşatmasin .ama Herşeyde Vardir Bir Hayir Deyip şükretmek Lazim Canim..allahim Tekrarini Yaşatmasin..

canım benim çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın nolur çok üzülme sen iyi olki oğlunda iyi olsun

Back
X