Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de senin gibi yeni kaybettim 11 haftalık diye gittim meğer 8 haftalıkken durmuş kalbi.3 hafta durmuş öyle yani çok kanamam oldu daha iyileşemedimben senin nasıl oldu dr bana bazı ilaçlar verdi tekrar gel dedi birde sebebi için trombofili testi yaptıralım dedi bu değilse genetik bi durumdur bi daha olmaz dedi
kürtajdan sonra kötü oldunmu ne ilaçlar verdi sana
Rabbim sana sabır versin arkadasım bende seninkine benzer şeyler yaşadım ama maalesef benim kızımın 36. haftada karnımda neden öldüğü belli değil özel hastanedeydi doktorum ilk gebeliğimdi görünürde her şey normaldi hareketlerini hissedemedim sabah doktora gittim o zman anladık o anı anlatamam şu an 2 .gebeliğime hamileyim 6. ayım dolar dolmaz kaldım her ultrasona girdiğimde o anı hatırlıyorum diyeceğim şu ki doğru hekim ve yanlış hekim seçimi çok önemli maalesef sende bende yanlış hekimler seçmişiz benim o an acıdan aklıma gelmedi bulunduğum hastanede otopsi yapılmıyormus baska hastaneye bile gönderirdim yetişkinlerdeki gibi kesip biçmiyorlarmıs bebeği o an eminim senin de aklına gelmemiştir üzüntüden bence sen o doktora dava aç benim elimde kanıtım olmadığı için hiç bişey yapamadım ama o adama çok beddua ettim şu an gittiğim doktordan o kadar memnunum ki zaten en gec 35. haftamda sezeryan olacağım inşallah şu an acın taze biliyorum eğer imkanın varsa iyi bir avukat bulup o adama dava aç derim ben o kadar emek ver aylarca karnında taşı bir doktorun umursamazlığı yüzünden bebeğin ölsün maalesef bunlar cok acı kucağının boş kalması karnının bomboş olması bundan sonra dua et kendini toparlamaya çalış en az 6 ay korunmaya bak o süreçte iyi bir doktor araştırması yap dualarım seninle Allah sana 3 tane sağlıklı hayırlı tatlı evlatlar nasip etsin tez zamanda toparlanman dileklerimleMerhaba arkadaslar
Bende bebegımı 39 hafta 3 günlükken kaybettım. Tüm gebelık boyunca ben ve bebegım saglıklıydık.
Ankara'da oturuyorum ve TOBB hastanesı'nde Cemıl Kaya takıbındeydım.
Doktorum 37. Haftada çatı muayenesi sonucu normal dogum yapabılecegımı söylenmişti. Bızde eğer mümkünse tabııkı normal dogumu ıstedıgımızı bıldırmıstık. 38.5 haftalıkken gıttıgımız muayenede bebegım 3.850 kg ımıs, doktor 3.5 kg demıstı.
Bızı 1 hafta sonra tekrar görmek ıstedgını bıldırdı. Ancak 1 Eylül gece saat 3.00 de suyum geldı. Doktoru aradığımda 1 saat daha evde beklememı ve yıne suyum gelırse onu aramam gerektıgını soyledı. Saat 4.00 de tekrar suyum geldı, doktoru aradık ve hastaneye gıtmemızı, nst ye bağlanmamızı bırsey olursa hemsırelerın onu arayacağını söyledı. Bızde esımle bınbır sevıncle hastanenın yolunu tuttuk. O kadar mutluydumkı oğlumuz Can a nıhayet kavuşacaktık. Hastaneye gıttıgımızde nobetcı hemsıreler kalp atışını arayıp bulamamışlar ve yaklaşık 1 saat arama surecınden sonra nobetcı kadın doktor gelıp, monıtorden karnıma bakıp hemen Cemıl beye haber verın demesı üzerine, doktor 10dakıka ıcınde yanımızdaydı. Geldıkten sonra muayene edıp "bebek ölmüş, hemen sezeryana almalıyız" dedı. Bu arada saat 6.30 Bebegım 4.kg 100 gram ve 53 cm olarak topraga gömüldü. 9 ay boyunca onunla yaşayıp, tam dogum anında onu kaybetmemıze halen ınanamıyorum. Bızı tanıyan tanımayan herkes bu acı olaya ınanamıyor. Doktorun suyum geldıgınde bıze hastaneye gıdın demesı gerekırken evde 2. Suyun gelmesını beklemesı büyük bır sansızlık. Bebegım bu süreçte plasentadan ayrılmış. 1 Eylül 2013 de oğlumuzu kaybettık.
Merhaba arkadaslar
Bende bebegımı 39 hafta 3 günlükken kaybettım. Tüm gebelık boyunca ben ve bebegım saglıklıydık.
Ankara'da oturuyorum ve TOBB hastanesı'nde Cemıl Kaya takıbındeydım.
Doktorum 37. Haftada çatı muayenesi sonucu normal dogum yapabılecegımı söylenmişti. Bızde eğer mümkünse tabııkı normal dogumu ıstedıgımızı bıldırmıstık. 38.5 haftalıkken gıttıgımız muayenede bebegım 3.850 kg ımıs, doktor 3.5 kg demıstı.
Bızı 1 hafta sonra tekrar görmek ıstedgını bıldırdı. Ancak 1 Eylül gece saat 3.00 de suyum geldı. Doktoru aradığımda 1 saat daha evde beklememı ve yıne suyum gelırse onu aramam gerektıgını soyledı. Saat 4.00 de tekrar suyum geldı, doktoru aradık ve hastaneye gıtmemızı, nst ye bağlanmamızı bırsey olursa hemsırelerın onu arayacağını söyledı. Bızde esımle bınbır sevıncle hastanenın yolunu tuttuk. O kadar mutluydumkı oğlumuz Can a nıhayet kavuşacaktık. Hastaneye gıttıgımızde nobetcı hemsıreler kalp atışını arayıp bulamamışlar ve yaklaşık 1 saat arama surecınden sonra nobetcı kadın doktor gelıp, monıtorden karnıma bakıp hemen Cemıl beye haber verın demesı üzerine, doktor 10dakıka ıcınde yanımızdaydı. Geldıkten sonra muayene edıp "bebek ölmüş, hemen sezeryana almalıyız" dedı. Bu arada saat 6.30 Bebegım 4.kg 100 gram ve 53 cm olarak topraga gömüldü. 9 ay boyunca onunla yaşayıp, tam dogum anında onu kaybetmemıze halen ınanamıyorum. Bızı tanıyan tanımayan herkes bu acı olaya ınanamıyor. Doktorun suyum geldıgınde bıze hastaneye gıdın demesı gerekırken evde 2. Suyun gelmesını beklemesı büyük bır sansızlık. Bebegım bu süreçte plasentadan ayrılmış. 1 Eylül 2013 de oğlumuzu kaybettık.