bebeğimi kaybettim

yaren_XIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
81
2
86
İstanbul
arkadaşlar ocak şubat ayında hamile kalıp bebeğini düşürenler diye bir konu açsak yarısından çoğu düşürmüştür eminim allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok kötü bir durum çok üzgünüm allah kimseye yaşatmasın

canım benim bebeğini mi düşürdün? allah sana kolaylık versin fakat sakın ümitsizliğe kapılma bir akrabam 4.düşükten sonra 5. ye hamile kalıp sonunda bebeğini doğurdu üzülme sakın üzülürsen bazı şeyleri zora sokarsın ümidini kırma...

canim yaa takma kafana kaldigin yerden devam et ne hikmetse
herkes bebek kaybina ugruyor
allah sonumuzu hayra cikarsin

Canım bende bebeğimi geçtiğimiz ay kaybettim ve kürtaj oldun.İlk öğrendiğindeki sevincimi hatırlarım hep.Rabbim aynı mutluluğu bizlere tekrar yaşatsın canım.Ben atlattım sayılır inşallah sende atlatırsın çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun bende anne olmaya karar verdim ama korkuyorum seni anlamaya çalışıyorum hayatındaki güzel şeyleri düşünerek atlatabilirsin .

canım senin adına bu dua için amin diyorum kendi adıma bu olayın şokundanmıdır bilemem korkuyorum yakın zamanda bir daha düşünmek istemiyorum

Canım çok geçmiş olsun bu durumda ne diyilebilirki çok üzüldüm.Hayata sımkı sıkı sarıl bak 2.bebeğinin müjdesini en kısa zamanda alıcaksın yeterki buna yürekten inan.Allahım bütün bebek isteyen kullarını ve hamıslerımızı korusun.Canım merak etme korkma sakın herşey gönlünce olsuna.s.kendıne ıyı bak

Geçmiş olsun arkadaşım...
Bir kadını duygusal olarak yıpratacak en önemli şey, insanın özlemle isteyip sahip olduğu bebeğini yitirmesi.
Benim de başıma geldiğinde kendimi suçladım, neden ben neden ben diye ağladım...
İnşallah bir dahaki gebeliğinde bu şansızlığı yaşamazsın.
Allah'ın bir bildiği vardır mutlaka.. Sevgiler...

canım geçmiş olsun... çok zor bi durum....rabbim sabirlar versin...
rabbim en doğrusunu bilir...
üzülme tatlım... inşallah sağlıkla sıhatle tekrar anne olursun en kısa zamanda...

çok geçmiş olsun canım..
Rabbimin bir bildiği var...
Bizi de bu şekilde sınava tabii tutuyor işte ne yapalım bak bende geçen hafta kaybettim bebeğimi..
Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Nasıl düştü peki?

canım çok üzüldüm gerçekten niye bu kadar çoğaldı düşükler bende şuan yine hamileyim ama içimde hep korku var ilkini bende düşürmüştüm ve benim arkadaşlarımdan çoğuda hep ilk bebeklerini düşürdüler anlamıyorum nasıl bir dünyada yaşıyoruzda bebeklerimiz bizi bırakıp gidio ninelerimiz hiç doktor yüzü görmeden doğurmuşlar ama biz her an doktorda devir değiştikçe doğumlarda zorlaşıyo,hep kıyamet alameti bunlar üzülme diyemiycem bende çok üzülmüştüm kaybettiğimde,şimdi ki hamileliğime sevinemiyorum daha bebeğimi sağ sağlim görmeden sevinemiycemde,hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah,RABBİM KARNIMIZA VERDİĞİĞ GİBİ KUCAĞIMIZADA VERMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH:teselli:

canım senin adına bu dua için amin diyorum kendi adıma bu olayın şokundanmıdır bilemem korkuyorum yakın zamanda bir daha düşünmek istemiyorum

Canım bende senin gibi düşünüyordum ama sonra atlatıyosun aslında hala korkuyorum ama vakitte kaybetmek istemiyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı canım....

bir düşünün hamile kalabilmek için yapılması gerekenleri uyguluyosun sonra mutlu haberi alabilmek için geçmek bilmez günleri geçiriyosun gün geliyor mutlu haberi alıyosun ve annelik duyguların o anda bütün etrafını kuşatıyo ve bebeğinin sağlığı için sevmediğin şeyleri sever sevdiklerinide zararlıysa sevmez hale geliyosun hayata bakışınızı bile değiştirmişken sonra bi bakıyosunuz karnınızdan kayıp gidiyo ve yapıcak hiçbirşey yok ALLAHIM kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor

yaşamayan hiç kimsenin bilemeyeceği çok nadir duygulardan biri. Allah yaşayan herkese sabrını versin.umarım bundan sonra herşey gönlünüze göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…