bebeğimi kaybettim

çok geçmiş olsun kızlar bende sizin durumunuzdayım 6 şubatta benimde bebeğimin kalp atışları durdu 8. haftamıza grmiştik kanamam oldu ilaçla düşürüldü senağlama ben de söylediklerinize katılıyorum dr'lar ilişkiyi yasaklıyor ama vajinadan muayene ediyorlar tam tezatlık var Allah birdaha o duyguları nasip ederse bende çok seyrek gideceğim yada vajinadan baktırmayacağım

Banada doktorum ilişkiyi yasaklamıştı ama bütün muayenelerimi vajinadan yapıyordu ve bebeğim öldü zaten kanamam progestan sayesinde durmuştu.Ben genede doktorlara yüklenmek istemiyorum vardır bir bildikleri............

ben ilk kez olmasına rağmen deliriyordum bebeğimin olmasını çok istemiştim ama rabbim nasip etmedi ama dört kez dayanamazdım heralde Allah herşeyin sabrını veriyor değil mi canım.............

Kızlar,

Hepinize geçmiş olsun, :1hug: umarım en kısa sürede yeniden çok daha sağlıklı hamilelikler yaşarsınız. a.s.

çok Geçmiş Olsun Arkadaşlar Sizi Herhalde En Iyi Anlayanlardan Biri De Benim.ben De Bebişimi 5 Kez Kaybettim.ama Umudum Hala Var.umut Olmazsa Yaşayamam Ki.güzel Düşünelim üzülmeyin Inşallaaaaaaahhh Sağlicakla Meleklerimize Kavuşuruz

inşallah hepimiz tekrardan hamile kalırız evlendiğimizden beri istiyorum eşim varikosel ameliyatı oldu sperm düşüklüğümüzden dolayı ve 6. ay hamile kaldım ama oda beni erken bıraktı şimdi ise sanki herşey dahada üstüstüne geliyor senağlama düşükten sonra 48. gün oldu hala hasta olmadım pregesteron hormonu düşük çıktı. umutlanamıyorum bile

Çok geçmiş olsun hepimize bende 5.5 haftalıkken kaybettim kimyasal gebelik oluşmuştu.Kanamayla beraber gitti.inşallah allah nasip ederde bebeğimiz olursa bu kadar erken doktora gitmeyeceğim bende öğrenmemle kaybetmem aynı hafta oldu en iyisi biraz daha büyümesini beklemek Allah hepimize sabır versin...

arkadaşlar bişi sorucam bende bugün öğrendim bebeğimin karnımda öldüğünü doktorum kürtaj dedi ama ben korkuyorum ilaçla düşürmeye karar verdik eğer düşmezse o zaman kürtaj olucam ilaçla düşürme de de çok ağrı oluyomuş tecrübelerinizi anlatırmısınız kürtajla ilgili çok mu zor oluyor???

öncelikle geçmiş olsun zor bir durum ne kadar üzülme desemde boş.ben kürtaj oldum genel anestezi ile bayılttılar kürtaj 5dk kadar sürdü 15 dk uyandım hiç bir acı hissetmedim bende çok korkmuştum ama yersiz bir korkuymuş bence yok yere vücüduna ilaç yükleme

Allah sabır versin kolay deil bende 1.5 ay önce düşük yaptım umarım rabbim bir daha aynı acıları yaşatmaz metanetli ol kolay deil çünkü bende haala atlatmaadım üzerimden bu yaşadıklarımı bu olaydan sonrada her şey üst üste geldi bir sürü aksiliklerde peşimi bırakmadı sanki bu bebeğin düşmesi herşeyin kötü gitmesinin başlangıcı gibi hala devam ediyor bakalım ne zaman yüzüm gülücek rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

kızlar hepinize teker teker geçmiş olsun. çok kötü bi durum allah bir daha yaşatmasın. üzülmemek elde değildir mutlaka. allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin.

evet arkadaşlar hepinize çok çok geçmiş olsun.. Rabbim bir daha aynı acılarla imtihan etmesin. çok zordur..Rabbim hepinize bunların acısını dindirecek yeni bebişler göndersin... AMİNNNNNNNNN...

Canim Gecmis Olsun Bende Ocak Ayinda Yaptim Dusuk Hemde 2, Dusugum Zaman Herseyin Ilacidir Ins Bebeklerimizi Saglicakla Kucagimiza Aldigimizda Herseyi Unutcazzz

canım seniki küçük heralde ilaçla düşürüleceğine göre.benim bebegim19 haftalıktı karnımda öldü.senağlama senağlamasunni ağrı verdiler.öyle normal doğum yaptım.sonra kürtaj yaptılar rahim içerisinde bişey kalmasın diye.ama bebek normal doğumla doğduğu için kürtaj çok zor olmadı.doğum öncesi sunni ağrı zor oluyor.ama Allah bi sabır veriyor.sen hiç korkma.

4 aralıktı bebegimden ayrıldığım.senağlama senağlama senağlama Çok zor bi durum allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. :1no2: :1no2:hala unutamıyorum. ona çok bağlanmışım.

geçmiş olsun canım allahım tekrar nasip etsin sağlıkla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…