bebeğimi kaybettim

okuyunca çok üzüldüm gülşahçım nasıl oldu ve neden oldu inanmıyorum ama üzülme olur mu daha çok gençsin ve birgün mutlaka olcaktır.kaç aylıktı

Arkadaşlar Hepinize Geçmiş Olsun Bende 2 Tane Düşük Yaşadim Kürtajla Alindilar Artik çok Korkuyorum Tekrar Ayni şeyleri Yaşayacağim Diye Ama Bu Bebek Sevgisi Içine Girdimi Insanin Herşey Unutuluyor Allah Isteyen Herkese Bizede Sağlikli Bebek Nasip Eder Inşallah

Canım çok geçmiş olsun..Bende çok korkuyorum her an birşey olacak diye..eskiden doktora bile gitmiyolarmış,şimdi testler doktor ziyaretleri ilaçlar,neden böyle oluyorki bilmiyorum...İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin

Yaren Ocak Ayinda Değil Ama Bende Ekim Ayinda Düşük Yaşadim Kimyasalmiş Meğersem Okadar Sevinmiştimki Duyduğumda Ama Kaybettiğim Gunde Hayatimin En Kotu Zamaniydi. Alan Allah Verir Düşüncesiyle Moralimi Toparlamaya çaliştim Ve Umudumu Yitirmedim Ki Iyiki Oyle Olmuş Suan 5 Haftalik Hamileyim Ne Olur üzme Kendinni Bak Bunu Hemen Hemen Herkes Yaşiyor Yeterki Moralin Iyi Olsun Yurekten Iste Dua Et Benim Gibi... Hem Sen Doğurgan Yapiya Sahipsinki Bebeğin Olmuş Yani Bu Tekrar Olacak Anlamina Geliyor O Yuzden Moral Istiyorum Senden Sonrada Müjdeli Haberini Tamammi Tatlim...

yarencim seni cok iyi anliyorum ama elden gelen bisey yok bende 2 dusuk yaptim eger bebislerim yasasaydi biri 19 biride 3 aylik kollarimda olacaklardi ama demek hayirlisi buymus ve 1 yildir 3. icin calisiyoruz ama malesef sonuc herzaman negatif hayirlisi ne zamansa o zaman diyelim artik ve sende kendini uzme zamanla unutursun canim

eskiden bu kadar anne karnında ölen ve düşen bebekler yoktu..kışın ortasında domates ve salatalık yiyoruz yediğmiz hormonlu şeylerden mi
bu kadar sağlıksız gebelikler oluşuyor?? köylerde kadınlar tarlada çalışıp ordada doğururlarmış..cunku onlar herseyi dalından yıyıp
sağlıklı besleniyorlardı.......bir diğer sebebte bence hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda doktora gidiyoruz ve 10 gun sonra surekli surekli doktor
muayene,ultrason gerekirse ilaç iğne vs...bebeği de kendimizle beraber cokmu sıkıntıya sokuyoruz..bi yerde okumuştum Amerikada sadece hamilelik boyunca
2 kere ultrason muayenesi yapılıyormuş..benimde 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu,hamileliğim boyunca evde iş bile yapmadım kolumu bile kaldırmadım
evden dışarı çıkmadım,beslenmeme özen gösterdim ama sonuc kalbi durdu,,bu acı deneyimden şunu öğrendim eğer Yüce Rabbim bana aynı duyguyu
tekrar yaşatırsa hayatımı değiştirmiycem normal hayatıma devam edicem ve eğer ağrım kanamam vs.gibi durumlar olmazsa doktora biraz daha gec gidicem,
Doktorlara saygım sonsuz hatta onların dunyadaki melekler olduğunu düşünüyorum sadece o kadar ultrason,heyecan vs..bunlardan biraz uzak durmak istiyorum
eğer dünyaya gelicekse zaten gelicektir..

ya gercekten bu düsük ve ölü bebek sayilari bayagi artti.ins bundan sonra kimse yasamaz bunlari diye umuyorum.Rabbim ne dilerse ne yazarsa o oluyor hakkimizda hayirlisini dileyip dua etmekten baska caremiz yok dogrusu.Ben de 1 ay once 7 haftalikken bebegimi kaybettim ama gecti atlattim.hayirlisiysa versin bebegi Rabbim.

canım çok geçmiş olsun rabbim istediğin zaman istediğin anna sana yeni bir melek versin ama bu meleğin inşallah uzun ömürlü sağlıklı saatli olur.

yaren im ve diger dusuk yapan arkadaslar hepinize gecmis olsun,insallah yaradanim sizlere ve tum isteyenlere saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar versin,
sizleri uzuntulerinizi cok iyi anliyorum,bende oglumu 20. haftasina kadar kaybetme tehlikesiyle yasadim,hic sevinemedim,hic isyanda etmedim,ilk bebegimdi,neden ben demedim,her zaman duam ALLAHIM hayirli evlat hayirli insan olcaksa bebegimi bana bagisla diye dua ettim hic umut yokken yaradanimin mucizesi hersey normale dondu ve bebegime kavustum,iki prof takip ediyordu onlar bile sasirdi son kontrolumuzdu bu kontrole gore alinip alinmayacagi belli olacakti,yasiyacak omru varsa yasiyor canlarim,yaradanim tez zamanda sizlerin kucaginida doldursun insallah

allah sabır versin cnm ya
umarım en kısa zamanda toparlayıp ikincisi için yol alırsın

kürtajsız düşük yapan arkadaşlar ne gibi belirtilerle düşük gerçekleşiyor beni bilgilendirirmisiniz

kürtajsız düşük yapan arkadaşlar ne gibi belirtilerle düşük gerçekleşiyor beni bilgilendirirmisiniz

BENDE ŞÖYLE OLMUŞTU KARNIM PATLAYACAK GİBİ ŞİŞTİ SANKİ GAZ DOLUYDU SONRA AĞRILAR BAŞLADI YER YER DURAMIYORDUM WC YE GİTTİM ZATEN KANAMA GELMEYE BAŞLADI ÇOK KÖTÜYDÜ ALLAH KIMSEYE YAŞATMASIN

Allah hepinize sabir versin canlarim düsük yapmak nedir bilirim cok kotuydu gercekten benimki 7 haftalikti kurtaj oldum ama gercekten insani her yönden alt üst ediyor.ben de hastanede yattigim da aynen hayalkiz senin gibi oldu karnim acayip derecede gerildi wc ye gittim idrar yoktu ama duramiyordum da sonra tekrar gittigimde kanamam cogaldi sonra da zaten parca düstü birgun sonrada kürtaj oldum.uzerinden 1,5 ay gecti hala atlatamadim diyebilirim.simdi ikinci icin calismalara baslicam hayirlisi olsun.Hepimizi icin hayirlisi olsun kizlar fazala takmayin diyecegim ama biliyorum ki bu imkansiz ama yine de düsünmemeye calisin,ilerde insallah cocugunuz olunca bunlari hatirlamazsiniz bile sevgiler

cnm benım once kahve akıntım oldu. sonra koyulastı ve en sonunda kanamaya dönüsmüstü. ve müthiş bır agrıyla beraber düşük gerceklestı. Aallah ım kımseye yasatmasın

fikirlerine katılıyorum ilişkiye giridiğimiz anda sokuyoruz kendimizi o strese bende eğer bir daha hamile kalırsam kessinlikle bu kadar abartmayı düşünmüyorum

fikirlerine katılıyorum ilişkiye giridiğimiz anda sokuyoruz kendimizi o strese bende eğer bir daha hamile kalırsam kessinlikle bu kadar abartmayı düşünmüyorum

AYNEN DEDİĞİNİ YAP BENDE ŞUAN 5 HAFTA 5 GUNLUK HAMILEYIM AMA HALA DPOKTORA GİTMEDIM ILKINDE O HATAYI YAPTIM ULTRASONA GİRDİM ZATEN MINNACIK ULTRASONDA ÇIKMIYOR ACELE EDIYORUZ HEMEN DOĞACAKMIŞ GİBİ BEN 8 HAFTADA YANI BEBEĞİM 2 AYLIK OLUNCA GİTMEK ISTIYORUM HEM DAHA ÇOK SECILIR HEM KALP ATIŞINI DINLERIM HERŞEYI OLUŞMUŞ OLUYOR HEMEN HEMEN GÖRÜRÜM BENCEDE ARKADASLAR ACELEYE GEREK YOK O ZATEN SIZIN KARNINIZDA

canım senin bu mesajından çok etkilendim seninle daha çok sohbet etmek isterim moral için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…