- Konu Sahibi yaren_XIXM
-
çok geçmiş olsun canım..
Rabbimin bir bildiği var...
Bizi de bu şekilde sınava tabii tutuyor işte ne yapalım bak bende geçen hafta kaybettim bebeğimi..
Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Nasıl düştü peki?
kürtajsız düşük yapan arkadaşlar ne gibi belirtilerle düşük gerçekleşiyor beni bilgilendirirmisiniz
kürtajsız düşük yapan arkadaşlar ne gibi belirtilerle düşük gerçekleşiyor beni bilgilendirirmisiniz
eskiden bu kadar anne karnında ölen ve düşen bebekler yoktu..kışın ortasında domates ve salatalık yiyoruz yediğmiz hormonlu şeylerden mi
bu kadar sağlıksız gebelikler oluşuyor?? köylerde kadınlar tarlada çalışıp ordada doğururlarmış..cunku onlar herseyi dalından yıyıp
sağlıklı besleniyorlardı.......bir diğer sebebte bence hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda doktora gidiyoruz ve 10 gun sonra surekli surekli doktor
muayene,ultrason gerekirse ilaç iğne vs...bebeği de kendimizle beraber cokmu sıkıntıya sokuyoruz..bi yerde okumuştum Amerikada sadece hamilelik boyunca
2 kere ultrason muayenesi yapılıyormuş..benimde 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu,hamileliğim boyunca evde iş bile yapmadım kolumu bile kaldırmadım
evden dışarı çıkmadım,beslenmeme özen gösterdim ama sonuc kalbi durdu,,bu acı deneyimden şunu öğrendim eğer Yüce Rabbim bana aynı duyguyu
tekrar yaşatırsa hayatımı değiştirmiycem normal hayatıma devam edicem ve eğer ağrım kanamam vs.gibi durumlar olmazsa doktora biraz daha gec gidicem,
Doktorlara saygım sonsuz hatta onların dunyadaki melekler olduğunu düşünüyorum sadece o kadar ultrason,heyecan vs..bunlardan biraz uzak durmak istiyorum
eğer dünyaya gelicekse zaten gelicektir..
fikirlerine katılıyorum ilişkiye giridiğimiz anda sokuyoruz kendimizi o strese bende eğer bir daha hamile kalırsam kessinlikle bu kadar abartmayı düşünmüyorum
Yaren Ocak Ayinda Değil Ama Bende Ekim Ayinda Düşük Yaşadim Kimyasalmiş Meğersem Okadar Sevinmiştimki Duyduğumda Ama Kaybettiğim Gunde Hayatimin En Kotu Zamaniydi. Alan Allah Verir Düşüncesiyle Moralimi Toparlamaya çaliştim Ve Umudumu Yitirmedim Ki Iyiki Oyle Olmuş Suan 5 Haftalik Hamileyim Ne Olur üzme Kendinni Bak Bunu Hemen Hemen Herkes Yaşiyor Yeterki Moralin Iyi Olsun Yurekten Iste Dua Et Benim Gibi... Hem Sen Doğurgan Yapiya Sahipsinki Bebeğin Olmuş Yani Bu Tekrar Olacak Anlamina Geliyor O Yuzden Moral Istiyorum Senden Sonrada Müjdeli Haberini Tamammi Tatlim...
canım senin bu mesajından çok etkilendim seninle daha çok sohbet etmek isterim moral için çok teşekkür ederim
SOHBET EDERİZ NE ZAMAN ISTERSEN UNUTMA SENI EN IYI ANLAYAN SENINLW AYNI KADERİ YAŞAYANDIR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?