bebegimi kaybettim..

Cok sagol, sana da cok gecmis olsun.. kizimdan once ben de 5 haftalik bebegimi dusurmustum.. gercekten cok zor.. insallah sen de birdahaki bebegini saglikla kucagina alirsin

Amin canim inşallah.. Yaşamayan anlamiyor zor oldugunu benimde bir oğlum var o da bekliyor ki kardeşi ola.. Hala karnimi öpüp seviyor kendine küçük gelenleri kardeşine sakliyor soruyor kardeşim iyi mi anne diye..... Kaliyorum öyle....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anne olmak ne kadar zor kızlar 5 ay önce ilk bebeğimi 7,5 haftalıkken kalp durmasından kaybetmiştim bu ay da kimyasal gebelik yaşadım Allah beterinden saklasın ama ne bileyim içim bi tuhaf oldu sersem gibiyim bi sevin bi üzül bi sevin bi üzül kolay değil ki bundan sonrakiler iyi olsun tek temennim bu hepimiz için..Allah yardımcımız olsun..

Sevinmek bile sevinemiyoruz artik bu kusku endişe evham bizim yakamizi birakmaz...Rabbim hayirli salih evlatlar nasip etsin hepimize ve bu içimizde ki olumsuzluklari alip götürsün ferahlik versin gönlümüze...

Amin inşallah canım.benim kızım 11,5 yaşında.herşeyi beraber yaşadık.kardeşini kaybetmek onu çok yıktı.ablalığa kendini çok alıştırmıştı.kıyafetlerini ve odasınï hep onun zevkiyle yaptık.Biriktirdiği harçlıklarıyla kardeşinin eksiklerini hatta mevlüt kıyafetini bile almıştı ojadar yani.ilk günler hep bağira bağıra ağladı beraber sarıldık acımızı paylaştık.5-6 gün sonra normal hayatına döndü.çocuk sonucta oda.simdiden yeniden hamile kalacağm günün hayalleri başladi bile kızımda.ama illaki bir kardeşi sun istiyor.herşeyin hayırlısı sağlıklısı diyorum

Hmm anladim... yani bu hastalikta genel olarak mi genetik olma sansi sifir yoksa sizde mi sifir? Sen folik asit kullanmismiydin ilk aylarda? Ben biraz gec baslamistim ve maalesef cok cok duzensiz kullandim (

canım benimki spina bifidia yani sırt açıklığıydı ve bu hastalık sadece folik asit eksikliğine bağlıymış. ben malesef folik asite 11. haftada başladım ama çok geç kalmıştım devlet hastanesinde doktor bana folik asite başlamamı söylememişti anlıycan doktor kurbanı oldum

Benim kizim da aynisini yapiyor.. karnimi opuyor, kardesim ne zaman gelecek diye soruyor ..daha cok var diye gecistiriyorum.. suan anlatmak istesem bile anlamayacak biliyorum (

Ayy kiyamam ( insallah en kisa zamanda abla olur kizin..

Hmm anladim.. benim bebegimin de sirtinda yara/aciklik varmis.. detayli ultrasonda goremedi doktor ama dogduktan sonra gordu.. bundan sonra korunmayi birakir birakmaz folik asite baslayacagim... bir daha 'keske' demek istemiyorum (

Hmm anladim.. benim bebegimin de sirtinda yara/aciklik varmis.. detayli ultrasonda goremedi doktor ama dogduktan sonra gordu.. bundan sonra korunmayi birakir birakmaz folik asite baslayacagim... bir daha 'keske' demek istemiyorum (

geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın benim çok belirgindi normal ultrasonda bile görünüyordu sen doğum yaptınmı? sonlandırıldımı?

geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın benim çok belirgindi normal ultrasonda bile görünüyordu sen doğum yaptınmı? sonlandırıldımı?

Amin canim hic birimiz yasamayalim birdhaa insallah... sonlandirildi, normal dogumla dogum yaptim zaten sanirim beynin su toplamasi omuriligin acik olmasindan kaynaklaniyormus..

öncelikle başın saolsun cnm Rabbim sabırlar versin
acını hafifletecek sana güç verecek bir kızın var sonuçta Rabbim onu sana bağışlasın
keşke bir evladım daha olsaydı da sonlandırmak zorunda kaldığım gebeliğimde ondan güç alsaydım
meleğinin kokusu kızında da vardır ondan alırsın
ya alamayacaklar ne yapsın

Sizin yinede sarilacak avunacak bir evladiniz var hic bi sebep yokken 18, hftafa oglumu kaybettim acisi oyle bi yakiyoki hala dusundukce agliyorum 52 gun oldu yarin ilk kez mezarina gitcem dogdugunda gormedim bakmadim cunku onu hep ultrasonda ki kipir kipir haliyle hatirlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…