- Konu Sahibi BlackandBlack
Kimin aklına gelirdikü canım. Ama ben düşünüyorum da bazı şeyler konuşmuştum içine doğmuş sanki hep aklıma geliyor. Benim allahıma şükür bi oğlum daha var 6 yaşında onla avunuyorum okula götürüyorum onu okula başladı o da. Oğluma 6 aya kadar söylemedik bende de hep düşük riski vardı sonra söyledik oğlım para biriktiyordu kardeşine oyıncak alcakmış. İnsnırmısın içinden 10 tl alsam nasıl ağlıyordu kardeşimin onlar diye. Bu olaydan 1/2 gün önce tüm parasını çıkarttı verdi babasına istemiyorum ben bu parayı dedi. Niye dedik kardeşine hediye alcan. Dedik. Hayır istemiyorum artık dedi ve bebeğimde gitti demek içine doğmuş yavrumun kardeşinin öleceği.Bebeğimden doku ve kan örneği alınmıştı. Ben bebeğime baktırdım, eşim ve bana genetik test yapılmadı. Doktorum bir problem çıkacağını zannetmiyorum ama yine de bir bakalım demişti. Dediğin doğru, kalıtsal bir problem olsaymış bu aya kadar gelmezmiş. Vücut daha önce sonlandırırmış gebeliği ama çok nadir de son haftalara kadar gelebiliyormuş. Ben de 7.aya gelene kadar hep kaybetme korkusu yaşadım. Sanki kaybedecekmişim gibi hissediyordum bebeğimi, doğru düzgün eşya bile almamıştım oğluma bu yüzden. 7. ay bittikten sonra dedim tamam oğlum, artık gelsen bile Allah'ın izniyle bir şekilde yaşarsın. Ama olmadı... Bu şekilde kaybedebileceğimi hiç düşünmemiştim meleğimi...![]()