Bebeğimi kaybettim... :(

Ayni olay kizkardesimin basina geldi evin onunde diger cocuklari oynarken 4 yasinda olan birden ortadan kaybolmus o anlik korkuyla 8.5aylik bebegini kaybetti. Birde cocugu aldiklarinda gormus eli agzindaymis uc oglu vardi hepsi ufak dogacak olanda kizmis.. Psikolojisi alt ust oldu ne acilar cekti eve kapandi diger cocuklarini bile unuttu kimseyle konusmadi 110 kiloya cikti ama kararliydi bi kac oy sonra once kilo verdi sonra yeniden hamile kaldi simdi dunyalar guzeli bi kizi daha oldu iki yasinda. Butun kilolarini verip 69a dustu unutmadi belki ama zehra livamiz onun gozbebegi resmen onunla hayata yeniden dondu. Allahim sabrinizi artirsin lutfen umutsuz olmayin lutfen rabbim bundada bi hayir gormustur elbet hayata tutunun ve yeniden anne olun aciniz ancak boyle gecer. Allaha emanet olun..
İyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Rabbim bebeginizi sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Rabbim bebeginize sağlıklı uzun versin. Hayırlı bir evlat olur inşallah...

Geçiyor canim geçiyor.Öncelikle cok cok gecmis olsun,Allah yerini tez zamanfa saglikli hayirli evlatlarla doldursun.Aci ilk günkü gibi olsaydi kimse yasayamazdi.Unutulmaz ama acisi ilk günkü gibi de olmaz.Yine hayatina bakacak,gülecek egleneceksin.Ayni durumu ben de yadadim,ilk zamanlar zordu ama suan hamdolsun iyiyim.Sen bes alti aya hazir hissedersen dra gidip muayene ol o da uygun görürse tekrar denersin.İcini ferah tut,boy boy cocugu olanlarin genelde bir tane kaybi olabiliyor.Cevremde cok duydum ama ondan sonra da kac tane evlatlari olmus yani.
Sizin ne kadar oldu bebeginizi kaybedeli? Sizin dr başınız sağolsun bu arada... Ne kadarlikti bebeginiz kaybettiginizde. Ölüm nedeni neydi peki? Bize hiç bir teşhis koyamadilar. Herşey gayet iyiydi... gayet sağlıklı bir gebelik geciriyordum...

Sizin ne kadar oldu bebeginizi kaybedeli? Sizin dr başınız sağolsun bu arada... Ne kadarlikti bebeginiz kaybettiginizde. Ölüm nedeni neydi peki? Bize hiç bir teşhis koyamadilar. Herşey gayet iyiydi... gayet sağlıklı bir gebelik geciriyordum...
Tesekkür ederim.Canim bebegim sekiz aylik dogdu ve genetik hastaligi vardi.Kisa bir süre sonra kaybettik.Kaybedeli bir seneye yakin bir zaman oldu.

Merhaba, başınız sağolsun :(
Sizinle benzer durumu yaşadım. 2009 da 37+5 oğlumu karnımda kaybettim. Sezeryanla aldılar bebeğimi. Hiç bir sebep bulunamadı. 5 ay sonra hamile kaldım. 2010 da kızım, 2013 te oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür. Allah sana da en kısa zamanda acını dindirecek bebekler nasip etsin arkadaşım. Acı geçmiyor fakat yeni bebeklerin hayata tutunmak için büyük bir sebebin oluyor.

Merhaba, başınız sağolsun :KK43:
Sizinle benzer durumu yaşadım. 2009 da 37+5 oğlumu karnımda kaybettim. Sezeryanla aldılar bebeğimi. Hiç bir sebep bulunamadı. 5 ay sonra hamile kaldım. 2010 da kızım, 2013 te oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür. Allah sana da en kısa zamanda acını dindirecek bebekler nasip etsin arkadaşım. Acı geçmiyor fakat yeni bebeklerin hayata tutunmak için büyük bir sebebin oluyor.
Sizin de başınız sağolsun. Desteğiniz ve iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim. Rabbim çocuklarıniza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. En kısa zamanda da bizim gibi melek annelerinin kucagini doldursun inşallah. Sezaryenden dolayı peki hiç sorun yasadiniz mı hamileleginiz süresince?

Sizin de başınız sağolsun. Desteğiniz ve iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim. Rabbim çocuklarıniza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. En kısa zamanda da bizim gibi melek annelerinin kucagini doldursun inşallah. Sezaryenden dolayı peki hiç sorun yasadiniz mı hamileleginiz süresince?
Yaaemincim benim annemlerin bi komşusu var aynen bizim gibi son ayda kaybetmiş hemen hamile kalmış ama doğurdu şimdi çocuk 1.5 yaşında filan. Onunda sezeryanmış

Sevindim, korkularım azaldı şimdi. Çok beklememize gerek kalmayacak çok şükür...

hayır canım sezeryandan dolayı hiç sıkıntı yaamadım. mart 2009 ve nisan 2010 sezeryan tarihlerim. bir yıl var arada ve hiiç sıkıntı olmadı. 3. zaten 2013 teydi.

Ben çok korkuyorum ama onu nasıl yeneceğiz
Hamilelikten önce bence destek almaliyiz. Ben 3 tane psikolog buldum birisinden önümüzdeki hafta randevu alacağım. Eğer bana iyi gelirse sana da veririm gittiğim psikologun adını. Ataşehir ve Kadıköy'de buldugum psikologlar. Bizim durumumuz özel olduğu için EMDR tekniği ile çalışan psikologlardan destek almaliymisiz... Anadolu yakasında da bu tekniği kullanan çok az psikolog var maalesef...

Hamilelikten önce bence destek almaliyiz. Ben 3 tane psikolog buldum birisinden önümüzdeki hafta randevu alacağım. Eğer bana iyi gelirse sana da veririm gittiğim psikologun adını. Ataşehir ve Kadıköy'de buldugum psikologlar. Bizim durumumuz özel olduğu için EMDR tekniği ile çalışan psikologlardan destek almaliymisiz... Anadolu yakasında da bu tekniği kullanan çok az psikolog var maalesef...
Emdr tekniği ne oluyor canım. Bende bi tane buldum arkadaşım önerdi ama yeri fatihte uzak gidemem diye aramadım hiç. Benşm kendi dayım psikiyatr aslında ama tabi başkasına gitmek istiyorum

Emdr tekniği ne oluyor canım. Bende bi tane buldum arkadaşım önerdi ama yeri fatihte uzak gidemem diye aramadım hiç. Benşm kendi dayım psikiyatr aslında ama tabi başkasına gitmek istiyorum
Terapi tekniği. Ben de tam olarak bilmiyorum. Beni de bi psikolog yönlendirdi bu tekniği kullanan birisinden danışmanlık almanız gerekiyor dedi. Ben de araştırdım ve 3 terapist buldum bu teknik üzerine çalışan. Bakalım ne olacak... Bence de başka birinden destek almalısın. Etik değil zaten dayindan terapi alman....

Terapi tekniği. Ben de tam olarak bilmiyorum. Beni de bi psikolog yönlendirdi bu tekniği kullanan birisinden danışmanlık almanız gerekiyor dedi. Ben de araştırdım ve 3 terapist buldum bu teknik üzerine çalışan. Bakalım ne olacak... Bence de başka birinden destek almalısın. Etik değil zaten dayindan terapi alman....
Bulduklarından randevu aldınmı oeki yoksa araştırıyormusın hala. Bende istiyorum gitmek işe başlamadan bi gideyim diyorum hazır evdeyken şimdi

Hepsinden almayacagim sadece birinden şimdilik. Onlar seans başı en az 200 tl gibi bir rakam alıyor. Ben şuan maaş alamadığım için hepsinden randevu alamadım. Ben de acayip unutkanim. Oğlumu kaybettikten sonra oldu. Dediğin gibi herşeyi siliyor beynim. Sanırım bu da psikolojik...

Hepsinden almayacagim sadece birinden şimdilik. Onlar seans başı en az 200 tl gibi bir rakam alıyor. Ben şuan maaş alamadığım için hepsinden randevu alamadım. Ben de acayip unutkanim. Oğlumu kaybettikten sonra oldu. Dediğin gibi herşeyi siliyor beynim. Sanırım bu da psikolojik...
Zaten birinden al tabi hepsine gitmeye ne gerek var. Hemen hemen hepsi aynı şeyi söylicek zaten

Back
X