- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi BlackandBlack
Bu teknik hakkinda bilgim yoktu tesekkur ederim. Onu arastirip destek alirim en azindan zaman kaybetmemis olurum. Bizim.melegimiz de ertesi gun defnedildi ama bana bebegi gorevliler aldi gibi soylediler. Defnedilcegi zaman mezarliga getirildi gibi anlattilar. O durumda ben de sorgulamadim. Meger ayni arabada cikmisiz hastaneden. Esim de gormedi dayanamam diye. Ama Rabbim 3 defa ruyamda gormeyi nasip etti cok sukur. Bir de dogumdan once rahmetli babannemle birlikte gormustum. Babannem kucagima verdi bak Elif dedi. Ben de aldim sevdim. Babannem secdeye vardi ve gitti. Kizim kucagimda kaldi. O zaman kizimla mujdelediler heralde diye yormustum. Meger Rabbim bana kizimi gondermis. Sen hic gordun mu ruyanda?
Ben ilk ay sadece bir kere görmüştüm. Yine ölü doğuyor bebeğim. Kucağıma alıp "Oğlum ne olur beni bırakma, ne olur gitme annem" diye ağlıyorum. Sonra gözlerini açtı o kadar güzel gözleri vardı ki masmavi badem gibi kocaman, gözlerimin içine baktı bana tebessüm etti ve tekrar öldü. Daha sonra 10 gün boyunca her gece rüyamda oğlumu kaybediyordum yine. Kaybettiğim gün yaşadıklarımı tekrar tekrar rüyamda görüyordum. O kadar çok yıpratıyor ki insanı anlatamam. Sonra geçti çok şükür...
Ben vedalastim melegimle, morgda da olsa vedalastim. Çok zordu ama pişman olmamak için gördüm oğlumu. O kadar güzeldi ki oğlum. Görünce "Oğlum Allah seni kendi için yaratmış." dedim. O günün etkisinden hala kurtulamadim. Buz gibiydi bedeni, minicikti her yeri ve biz o minik bedeni toprağa verdik