Bebeğimi kaybettim:((

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
İyi akşamlar kızlar 26.haftada 24 hafta ile uyumlu olan kızımı acil sezeryan ile doğurdum çekildiğim dooplerde bebeğime çok az kan gidiyor dendi nstlerim bozuk çıktı bebeğimin kalp atışları düzensizdi ve bebeğimi benden aldılar 2 gün yaşadı sonra vefat etti ben genetik testlerimi yaptırdım bekliyorum lupus testim çıkmış lupus hastası değilmişim ama pıhtılaşmaya yatkınlığım fazlaymış benim gibi olup 2. bebeğine kavuşan var mı ve en kısa sezeryan aranız kaç ay acaba :(

Ben varım. Ama ben ilkini de kaybetmedim. 28. Haftada 24 haftayla uyumlu doğdu kızım. 600 Gr. Yaşadı şükür. Doppler akım yavaştı. Testlerim normal cikti. ikinci hamilelikte coraspin kullandim ve akciğer geliştirici iğne yapıldı. normal doğdu.

Canım senin gibi değil ama benim de 10 haftalıkken kalp atışları durup alınmıştı bebeğim.zor gerçekten hele seninki buyukmus ama sonradan bebeğin olunca inan unutuyorsun bu günleri.sen de unutacaksin.sezaryenden sonra ne kadar beklemen gerektiğini Dr un soyler sana.zaten hemen dusunmek doğru değil psikolojik olarak da.ama emin ol unutup gideceksin bebeğin olunca.hic üzülme sağlık olsun yine bebeğin olur

Konu hakkında bilgim yok fakat çok üzüldüm. Allah yakın zamanda yeni bir bebek verir size umarım acısı hafifler kızınızın.

Canim ayni sebepten 9 haftalikken kaybettim ben daha kucuktu genetik teste pihtilasmam cikti kizimi tub bebekle hamile kaldim ve 9 ay sabah igne aksam kan sulandirici hapla tamamladim elhamdullah allah bidaha yasatmasin ayni aciyi basin sagolsun genetij doktorum 10 tanede cocugun olsa igneyi kullancaksin dedi

Hatta burda kan pihtilasmasi olan hamilele konu acmisti cok kisi var tlf giryorum link atamiyorum sana canim bak istersen

Ben varım. Ama ben ilkini de kaybetmedim. 28. Haftada 24 haftayla uyumlu doğdu kızım. 600 Gr. Yaşadı şükür. Doppler akım yavaştı. Testlerim normal cikti. ikinci hamilelikte coraspin kullandim ve akciğer geliştirici iğne yapıldı. normal doğdu.
Kaçıncı haftada doğdu peki 2. bebeğiniz normal bi gebelik mi geçirdiniz

İyi akşamlar kızlar 26.haftada 24 hafta ile uyumlu olan kızımı acil sezeryan ile doğurdum çekildiğim dooplerde bebeğime çok az kan gidiyor dendi nstlerim bozuk çıktı bebeğimin kalp atışları düzensizdi ve bebeğimi benden aldılar 2 gün yaşadı sonra vefat etti ben genetik testlerimi yaptırdım bekliyorum lupus testim çıkmış lupus hastası değilmişim ama pıhtılaşmaya yatkınlığım fazlaymış benim gibi olup 2. bebeğine kavuşan var mı ve en kısa sezeryan aranız kaç ay acaba :KK43:
Çok geçmiş olsun..Ben de kayıp yaşadım. .:( Pıhtılaşmasi olup değil ikinci üçüncü dördüncü bebeğini doğuran var canım. Sorun oysa hiç canını sıkmamaya çalış. Bunun ignesi var sanırım günlük yapılıyor. Çevremde bu şekilde olup iğneyle hamileliğini tamamlayan sağlıklı yavrularını doğuran var.Drlar genelde 1 yıl veriyor ama istiyorsan ve dr da uygun görürse 6 ay da yeterli diyorlar.

Çok geçmiş olsun..Ben de kayıp yaşadım. .:KK43: Pıhtılaşmasi olup değil ikinci üçüncü dördüncü bebeğini doğuran var canım. Sorun oysa hiç canını sıkmamaya çalış. Bunun ignesi var sanırım günlük yapılıyor. Çevremde bu şekilde olup iğneyle hamileliğini tamamlayan sağlıklı yavrularını doğuran var.Drlar genelde 1 yıl veriyor ama istiyorsan ve dr da uygun görürse 6 ay da yeterli diyorlar.

Çok sağolun umut oldunuz ilk de mi sezeryandı kaç ay vardı aralarında :KK43:
Evet. İlkinde rutin kontrole girmiştim. Özel Dr a gidiyordum. O bi terslik gördü. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Baktı bebek gene gelişmemiş, araştırma hastanesine gönderdi. Pazartesi yatırdılar acil olarak. Cumada bebeğin kalp atışı yavaşladı sezeryanla aldılar. Hatta doğumda kalbi durmuş, kalp masajiyla döndurmusler. 3 ay kuvezde kaldı, şimdi dört buçuk yaşında. Kardeşi iki yaşında.

Çok geçmiş olsun bende kayıp yaşadım. Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim en yakın zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip etsin

Back
X