Bebegimi kaybettim

Tanbebek55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
3
4
1
44
Arkadaslar benim oyle seyler basima geldiki nasil anlatacagimi bilmiyorum benim 2 kizim var allaha sukur cok sagliklilar 37 yasindayim bir defa daha hamile kaldim erkek cocuk umuduyla... 12 haftalik kontrolume gittigimde kadin dr m sivi toplamasi var dedi kafatasinda sirtinda ve kalbinde ve ense kalinligi 6mm idi.sonra karnimdan su alindi doktorum hemen hastaneye sevk etti ve cocugun yasama sansi hic yok dediler bu cocugun alinmasi gerekiyor dendi ve hic uzaatmadan beni doguma yolladilar ilac verdiler 3bucuk aylik bebegimi notmal dogum yaptirdilar cansiz bedenini gordum cok etkilendim ben simdi cok vijdan azabi icindeyim acaba beklesemiydim karnimda olmesini neden ilac icirmelerine izin verdim benim gibi yasayanlar varsa yazsin lutfen

Arkadaslar benim oyle seyler basima geldiki nasil anlatacagimi bilmiyorum benim 2 kizim var allaha sukur cok sagliklilar 37 yasindayim bir defa daha hamile kaldim erkek cocuk umuduyla... 12 haftalik kontrolume gittigimde kadin dr m sivi toplamasi var dedi kafatasinda sirtinda ve kalbinde ve ense kalinligi 6mm idi.sonra karnimdan su alindi doktorum hemen hastaneye sevk etti ve cocugun yasama sansi hic yok dediler bu cocugun alinmasi gerekiyor dendi ve hic uzaatmadan beni doguma yolladilar ilac verdiler 3bucuk aylik bebegimi notmal dogum yaptirdilar cansiz bedenini gordum cok etkilendim ben simdi cok vijdan azabi icindeyim acaba beklesemiydim karnimda olmesini neden ilac icirmelerine izin verdim benim gibi yasayanlar varsa yazsin lutfen
Canm Rabbim bilir ama kafası su toplanınca genelde yasamiyo diye biliyorum bir annemden bnm kardeşimn birinde olmuş o 5 gün yaşamış birde arabada vardı oda doğurdu ama oda öldü. Şimdi ne desek boş olan olmuş hayırlısı boyleyms canm sıkma canını bak kalbindede varmış belkide bir iki ay içinde karnında ölecekti. Rabbim affetsin yanlisinda varsa kimseye de yasatmasn böyle brseyo

Geçmiş olsun cnm bnde yaşadıklarının aynısını bundan Bı sene once yasadım Banada doktor yaramaz dedı en fazla bir iki hafta bekle dedi bebegımı o sure zarfında kaybettim yanı allah iyisini bılır tabi Banada ıyı seyler demedı hicbı doktor kendini suçlama sakın bu tur rahatsızlığı olan bebeklerın yasama sansı olmuyo cunku ödem vücuda yayılıyor bnde cok sıkıntılar cektım Rabbım en iyisini bılır dedim acımı kalbime gömdüm gelmıyo acısı ama isyan etmemek en doğrusu sende kendini suçlama

allah sabir versin canim.iki evladin varmis onlara uzun omur versin.cok gecmis olsun

Cok sagolun arkadaslar ben toparlanamiuorm allah kimseye yasatmasin boyle seyler allahim olmayan evlat ozlemi cekenlere versin ben daha dusunmuyorum ama bu icimdeki yangiyi nasil atacam bilemedim normal dogumu yasadim gordum 3bucuk aylik ama elleri ayakalri heryerinduzgun olusmus oyle bi guzellik vermiski rabbim keyfi kurtaj olanlari dusunemiyorum bugunlerde gececek yavrumun mezari olacak otopsi sonucunu bekliyoruz allahim kimselere evlat acisi gostermesin

Cok sagolun arkadaslar ben toparlanamiuorm allah kimseye yasatmasin boyle seyler allahim olmayan evlat ozlemi cekenlere versin ben daha dusunmuyorum ama bu icimdeki yangiyi nasil atacam bilemedim normal dogumu yasadim gordum 3bucuk aylik ama elleri ayakalri heryerinduzgun olusmus oyle bi guzellik vermiski rabbim keyfi kurtaj olanlari dusunemiyorum bugunlerde gececek yavrumun mezari olacak otopsi sonucunu bekliyoruz allahim kimselere evlat acisi gostermesin
Bnde normal doğum gibi yapmıştım bende gormustum unutulmuyor hayatım boyunca unutamam allah evlatlarına uzun ömürler versım evlat acısı gibi hıc Bı acı yok yangısı geçmeyen bi acı

Canim turkiyedemi yasiyorsun ben almanyada yasiyorum turkiyedekiler duyunca cok sasiriyo 3ve 4 aylik bebeklerin normal dogumla dogurtulduguna burda bana bir tercih yaptirmadan once suni samci ile dogum somrasinda kurtaj yapildi bebegin esi temizlenmesi icin seninde acini yenilemek istemem ama senin kac aylikti hamileleigin

Cnm konu sahıbınemı sordun bilmiyorum ama bnde 3.5 aylık bebegımı sancı verilerek normal dogum gıbı yaptım korktuğum ıcın Kurtaj istemiştim doktor diger gebeliklerın ıcın saglikli olan bu dedi o şekilde alındı bebegım

Back
X