- 18 Ocak 2017
- 474
- 553
- 103
- 44
- Konu Sahibi Beratorium
-
Çok geçmiş olsun ne kadarlıktı bebeğiniz? Rabbim sabır versin kısa zamanda tekrar anne olun inşAllahBaşından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
10 haftalıktıÇok geçmiş olsun ne kadarlıktı bebeğiniz? Rabbim sabır versin kısa zamanda tekrar anne olun inşAllah
Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Rabbim sabır versin başından beri biliyordum demişsiniz nasıl biliyordunuz?10 haftalıktı
Canım hiç hissetmedin mi bi belirti olmadı mı?
Şöyle ki bizde Rh uyuşmazlığı var zaten risk taşıyorsun bu sebeple. Normalde Rh iğnesini olunca geçerdi kanama bu sefer bir hafta pıhtılı kahverengi kanama oldu Dr önemsemedi ve inanabiliyormusun 1 ay sonraya gün verdiRabbim sabır versin başından beri biliyordum demişsiniz nasıl biliyordunuz?
1 Ay sonraya mıııııııııııı nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar yaaa canım bence bi daha asla uğrama o doktora..Umarım tez zamanda yeniden tadarsın bu mutluluğu..Kusura bakma biraz hassasım bu konuda ondan sordum üzdüysem hakkını helal et olur muŞöyle ki bizde Rh uyuşmazlığı var zaten risk taşıyorsun bu sebeple. Normalde Rh iğnesini olunca geçerdi kanama bu sefer bir hafta pıhtılı kahverengi kanama oldu Dr önemsemedi ve inanabiliyormusun 1 ay sonraya gün verdi
Ne demek arkadaşım ne hakkı. Dr evet umursamadı resmen. Şu an kafam almayacak ama en kısa zamanda arayıp tartışıcam kendisi ile. birde özel muayeneye gidiyordum düşün artık.1 Ay sonraya mıııııııııııı nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar yaaa canım bence bi daha asla uğrama o doktora..Umarım tez zamanda yeniden tadarsın bu mutluluğu..Kusura bakma biraz hassasım bu konuda ondan sordum üzdüysem hakkını helal et olur mu
Anksiyete bende yeni başladı gebelikle birlikte bazı yazılarda ilaçtan çok terapilerden fayda görüldüğünü okudum.Anksiyete sebebiyle psikoloğa gittiniz ve gitmişken kadın doğuma da göründünüz,doğru mu anladım...
Kusura bakmayın,benimde anksiyete bozukluğu şikayetlerim var.Henüz hiç hamileliğim olmadı,hep korktum zaten.Şimdide tüp bebeğe başladık ve transfer hazırlığındayız.Ve ben çooookk korkuyorum.Hamile kalsam,stresten panikten düşürürüm diye korkuyorum.Rahat olamıyorum bir türlü.
Çok geçmiş olsun sizede.Gerçekten çok üzüldüm.Sebep olarak birşy söylendi mi?
Acaba ben de anksiyete olabilir miyim sürekli bebekle ilgili korkularım var ve sorularım da bu yüzdenNe demek arkadaşım ne hakkı. Dr evet umursamadı resmen. Şu an kafam almayacak ama en kısa zamanda arayıp tartışıcam kendisi ile. birde özel muayeneye gidiyordum düşün artık.
Anksiyete bende yeni başladı gebelikle birlikte bazı yazılarda ilaçtan çok terapilerden fayda görüldüğünü okudum.
Gitmelisin zor bir durum devamlı huzursuz hissetmekBen ilaç kullanıyordum,bırakmak istedim bebek düşünüyoruz diye.Doktor bırakmamı istememişti,henüz iyileşmedin dedi ama ben ısrar ettim.Hamilelik döneminde de psikolog desteği al demişti bana.Hamile kalamadım ama çokta iyi hissedemiyorum kendimi.Aslında gittiğim tüp bebek merkezinin psikolog hizmetide var.Ama hiç gitmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?