- Konu Sahibi Beratorium
-
16 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacaktıyarın sabah kürtaja gidicem çok kötü hissediyorum kendimi
Kan uyusmazlığı bizde de var. Ben de 7 aydır ikinci cocuk için ugrasıyorum. İkinci gebelikte kanama mı yapıyor uyuşmazlık?Allahım evladınıza saglık versin. Her şeyin hayırlısı inş.Bu yaşadığım üçüncü kayıp kaybetmeye alışamıyorum elbette geçiyor zamanla acı yok oluyor ama o süreçte acıyor işte sende biliyorsun. Artık son bir kere daha deneyeceğim anne olmayı yine olmazsa vaz geçicem dayanmak zor
Benim ilk gebeliğimdede kanama olmuştu ama iğneyi olunca kesilmişti. İkinci dış gebelikti zaten elden bişi gelmedi. Üçüncüde kana başladı Dr düşer yorma kendini alalım dedi öyle gitti. Bunda iğneye rağmen kanama kesilmedi pıhtılı kahverengi kanama oldu ve Dr resmen umursamamış şimdi diğer Dr lerden öğrendiğim kadarıyla benimki gibi gebelikler daha sık ve dikkatli takip gerekiyormuş.Kan uyusmazlığı bizde de var. Ben de 7 aydır ikinci cocuk için ugrasıyorum. İkinci gebelikte kanama mı yapıyor uyuşmazlık?Allahım evladınıza saglık versin. Her şeyin hayırlısı inş.
Benim ilk gebeliğimdede kanama olmuştu ama iğneyi olunca kesilmişti. İkinci dış gebelikti zaten elden bişi gelmedi. Üçüncüde kana başladı Dr düşer yorma kendini alalım dedi öyle gitti. Bunda iğneye rağmen kanama kesilmedi pıhtılı kahverengi kanama oldu ve Dr resmen umursamamış şimdi diğer Dr lerden öğrendiğim kadarıyla benimki gibi gebelikler daha sık ve dikkatli takip gerekiyormuş.
Canim genetik testleeini falan yaptrdin mi pihtilasma falanBu yaşadığım üçüncü kayıp kaybetmeye alışamıyorum elbette geçiyor zamanla acı yok oluyor ama o süreçte acıyor işte sende biliyorsun. Artık son bir kere daha deneyeceğim anne olmayı yine olmazsa vaz geçicem dayanmak zor
Kac haftalikti canim sanada cok gecmis olsun3 ay önce bebeğinin sağlığı için ne hayallerle girip ne hayallerle çıktım hastaneden bende canımseni nasıl koydular bilmiyorum ama beni hemen o gün aldılar kürtaja gerçi bnm DHA önce durmuş ve haberim olmamış vs güzel hayallerle girdiğim hastaneden ertesi günü tek çıktım yavrumsuz geçmiş olsun
Gerek görmediler şimdilikCanim genetik testleeini falan yaptrdin mi pihtilasma falan
Benim 7 haftalıkken durmuş kalbi3 ay önce bebeğinin sağlığı için ne hayallerle girip ne hayallerle çıktım hastaneden bende canımseni nasıl koydular bilmiyorum ama beni hemen o gün aldılar kürtaja gerçi bnm DHA önce durmuş ve haberim olmamış vs güzel hayallerle girdiğim hastaneden ertesi günü tek çıktım yavrumsuz geçmiş olsun
Kürtaj sonrası nezmn tekrar hamile kaldin yani kac ay sonra tam olarak. Ben bi ay önce ilk bebegimin kalb durmasi nedenile kürtaj oldum ve doktorum üc ay beklememi önerdi bi ay gecti ama ıkı ay daha beklesemmı bılemıyorum.Çok geçmiş olsun malesef bende ilk bebeğimi kaybetmiştim evde 5 haftalikti daha kalp atislarini duymamistim hayırlısı olsun diyordum ama o hastanede icimi temizlediler cocuktan bi parca kalmasin diye mahf olmustum cok aglamistim ozaman anladım birseyi kaybettigimi ama rabbime binlerde sükür bir iki ay sonra tekrar hamile kaldim simdi 20. Haftalik hamileyim. Üzüleceksin elbet ama bunu asla unutma herşeyde vardır bir hayır sen yinede şükretmesini bil allah sana daha güzel seyler nasip eder inşallah
9 haftalikti canım :) saol kuzumKac haftalikti canim sanada cok gecmis olsun
Bnde ayni durumu yasadim.bnmde tesadufen ogrendim klbi drmustu inanmadim.baska doktra gttim oda aynin syledi 7haftalikti..cok agladim cok uzuldum.aglamaktan helak oldum..2 gun snra alindi zor bir surecti ona alismstim vitaminler filan.mide bulantilari onlari bile ozledim sonra..kurtajdan korkma sakin artik cok kolay ve acisiz eger hekimin iyiyse.ben hala hatrladikca uzuluyrm ozluyorum onu ama nasip degilmis.sabirlar diliyrmBaşından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
2 dusuk diyorsun ama ?bn mi yanlis anladmGerek görmediler şimdilik
Aynen öyle hatta sordum tahlil yapalım mı bir sıkıntı mı var dedim şu an gereksiz istersen patolojiye yollarız ama bişi çıkacağını sanmıyorum dedi2 dusuk diyorsun ama ?bn mi yanlis anladm
Operasyon yarın sabah yapılacak ve çok panik haldeyim. Özelde değil ankara büyük doğumda olacağım. Özelede güvenim kalmadı hepsi aynı nasılsa. Aayyhhhh kızlar nasıl geçecek bu ya parça kalırsa ya bi sorun çıkarsa. Zaten telef haldeyimBnde ayni durumu yasadim.bnmde tesadufen ogrendim klbi drmustu inanmadim.baska doktra gttim oda aynin syledi 7haftalikti..cok agladim cok uzuldum.aglamaktan helak oldum..2 gun snra alindi zor bir surecti ona alismstim vitaminler filan.mide bulantilari onlari bile ozledim sonra..kurtajdan korkma sakin artik cok kolay ve acisiz eger hekimin iyiyse.ben hala hatrladikca uzuluyrm ozluyorum onu ama nasip degilmis.sabirlar diliyrm
Seni cok iyi anliyorum bende bi gece oncesi hic uyuyamamistim stresten.hep netten arastirma yapmistim.ama ben ozelde olmustum uyutmuslardi bisey anlamamistim o yonden iyi oldu.4 saatte de cikmistim hastaneden..sen de normal byle olman ama sakin kalmaya calis..dua et.korkma..doktoorun iyiyse kalmaz bisey zaten hastaneden cikmadan tekrar bakiyolar bisey kaldimi dye..isin ehliyse kalmaz merak etme senOperasyon yarın sabah yapılacak ve çok panik haldeyim. Özelde değil ankara büyük doğumda olacağım. Özelede güvenim kalmadı hepsi aynı nasılsa. Aayyhhhh kızlar nasıl geçecek bu ya parça kalırsa ya bi sorun çıkarsa. Zaten telef haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?