- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi Beratorium
-
Paylaşımını görünce hemen yazmak istedim geçmiş olsun çok üzüldüm cnm .Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Zor bir süreç moralimen çöktüm resmen.. Kürtaj için randevu almaya geldim sırada doğuma girecek kadınlarla bekliyorum. Tanrım hepimize sağlık ve kolaylıklar versin.eltimde 9. haftasında kaybetmişti bebeğini zaten ilk 3 ay en riskli dönemmiş. inşallah sağlıklı gebelikler nasip edecektir Rabbim zor ama bir an önce kürtaj ol içinde durdukça sana zarar verecektir. sen iyi olacaksın ki yeniden hamile kalabilesin
Allah sabır versin cnm inşallah en kısa zamanda yerini doldursunZor bir süreç moralimen çöktüm resmen.. Kürtaj için randevu almaya geldim sırada doğuma girecek kadınlarla bekliyorum. Tanrım hepimize sağlık ve kolaylıklar versin.
Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya [/QUOTEcok cok gecmis olsn canim .basindanberi problemliydi dedin nerden anlamstinz peki?bu arada hic canini skma dogal yolla kalabildigine gore rahmin toparlasn kendini tekrarkalirsn merak etme
Aynisini bnde yasadm yanimda 2 tane bebk dogdu sevinc cigliklari duydum oysaki ben kurtaj ixcn bekliyordm ama hepsi gececk merak etmeZor bir süreç moralimen çöktüm resmen.. Kürtaj için randevu almaya geldim sırada doğuma girecek kadınlarla bekliyorum. Tanrım hepimize sağlık ve kolaylıklar versin.
Eltn neden kaybetmisti canimeltimde 9. haftasında kaybetmişti bebeğini zaten ilk 3 ay en riskli dönemmiş. inşallah sağlıklı gebelikler nasip edecektir Rabbim zor ama bir an önce kürtaj ol içinde durdukça sana zarar verecektir. sen iyi olacaksın ki yeniden hamile kalabilesin
ah canım ne diyim bilmiyorum ki Rabbim sabır versin...bizlerinde sınavı buymuş.Zor bir süreç moralimen çöktüm resmen.. Kürtaj için randevu almaya geldim sırada doğuma girecek kadınlarla bekliyorum. Tanrım hepimize sağlık ve kolaylıklar versin.
Kac haftaliksin canim dusugun falan varmi gecmisteBnde psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Surekli bebeğime. Birsy olmuş gbi hissediyorum hele şu 2 gündür onu hc hissetmiyordum hc belirtimde yok korkuyorum geceleri ..kimse bni anlamiyo eşim bile .
sebebi yok dediler bizlere canım ama sigara kullanıyordu. ve raporu okuduğumda tıbbi terimleri telefona kaydetmiştim baktığımda sigara kaynaklı neden olabileceği yazıyorduEltn neden kaybetmisti canim
allah sabır versin.. allah yardımcın olsun..Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Var 2 tane suan 6+4 canm ..Kac haftaliksin canim dusugun falan varmi gecmiste
16 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacaktıCanım cok gecmis olsun.rabbim acini hafifletsin.bu acıyı bende yaşadım.seni cok iyi anliyorum.gecen persembe günü kürtaj oldum bende.kalbi atmiyor dediler.rabbim bir daha yasatmasin.ilk miydi Canım yoksa 2.bebegin mi.yarın kontrolüm var.bakalım dr ne diyecek
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 12 haftalık düşük yaptım hiç bir problem yoktu herşey iyi gidiyordu ama kalbi durmuştu meleğimin hatta 10 gün öyle gezmisim hiç bi belirti de vermedi çok üzüldük çok yıprandım ama inanki kendine zarar vermekten başka bişey olmuyor sana üzülme ağlama demeyeceğim ağla rahatla ama güçlü olmaya çalış rabbim yeniden nasip eder inşallah unutulmuyor alışıyorsun zamanla başın sağolsun canımBaşından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Kan pihtilasmasi cikti igne oluyormusunBnde psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Surekli bebeğime. Birsy olmuş gbi hissediyorum hele şu 2 gündür onu hc hissetmiyordum hc belirtimde yok korkuyorum geceleri ..kimse bni anlamiyo eşim bile .
Bu yaşadığım üçüncü kayıp kaybetmeye alışamıyorum elbette geçiyor zamanla acı yok oluyor ama o süreçte acıyor işte sende biliyorsun. Artık son bir kere daha deneyeceğim anne olmayı yine olmazsa vaz geçicem dayanmak zorCanım seni çok iyi anlıyorum bende 12 haftalık düşük yaptım hiç bir problem yoktu herşey iyi gidiyordu ama kalbi durmuştu meleğimin hatta 10 gün öyle gezmisim hiç bi belirti de vermedi çok üzüldük çok yıprandım ama inanki kendine zarar vermekten başka bişey olmuyor sana üzülme ağlama demeyeceğim ağla rahatla ama güçlü olmaya çalış rabbim yeniden nasip eder inşallah unutulmuyor alışıyorsun zamanla başın sağolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?