Bebeğimi kaybettim :(

Paylaşımını görünce hemen yazmak istedim geçmiş olsun çok üzüldüm cnm .

Bnde psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Surekli bebeğime. Birsy olmuş gbi hissediyorum hele şu 2 gündür onu hc hissetmiyordum hc belirtimde yok korkuyorum geceleri .. kimse bni anlamiyo eşim bile .

Çok üzüldüm cnm aynısını yaşamiş birisi olarak sabır diliyorum sana rabbim yerini bir an evvel doldursun inşanlah

Zor bir süreç moralimen çöktüm resmen.. Kürtaj için randevu almaya geldim sırada doğuma girecek kadınlarla bekliyorum. Tanrım hepimize sağlık ve kolaylıklar versin.

Co

Zor bir süreç moralimen çöktüm resmen.. Kürtaj için randevu almaya geldim sırada doğuma girecek kadınlarla bekliyorum. Tanrım hepimize sağlık ve kolaylıklar versin.
Aynisini bnde yasadm yanimda 2 tane bebk dogdu sevinc cigliklari duydum oysaki ben kurtaj ixcn bekliyordm ama hepsi gececk merak etme

ah canım ne diyim bilmiyorum ki Rabbim sabır versin...bizlerinde sınavı buymuş. benimde kimyasalım var bir tane..sonrasında daha hiç nasip olmadı.. en azından hamile kalabildiğini biliyorsun senelerce 1 kere bile hamile kalamayanlar var diyorlar beterin beteri var diyorlar hep.. birbirimizi gördükçe şükrediyoruz sende bol bol dua et inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek sahibi olursun/oluruz

Rabim sabir versin bir an once yerini doldursun cok aci bi durum InsaAllah melegin sana sefatci olur..

Canım cok gecmis olsun.rabbim acini hafifletsin.bu acıyı bende yaşadım.seni cok iyi anliyorum.gecen persembe günü kürtaj oldum bende.kalbi atmiyor dediler.rabbim bir daha yasatmasin.ilk miydi Canım yoksa 2.bebegin mi.yarın kontrolüm var.bakalım dr ne diyecek

Allah sabır versin. Geçmiş olsun. Düşen bebeklerin sağlıksız olduğu söylenir hep. Bende düşük yaşadım. Acısını bilirim. Hayırlı vakitte kavuşursunuz İnşaAllah.
Kan pıhtılaşması vs olabilir mi?

allah sabır versin.. allah yardımcın olsun..

16 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacaktı yarın sabah kürtaja gidicem çok kötü hissediyorum kendimi

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 12 haftalık düşük yaptım hiç bir problem yoktu herşey iyi gidiyordu ama kalbi durmuştu meleğimin hatta 10 gün öyle gezmisim hiç bi belirti de vermedi çok üzüldük çok yıprandım ama inanki kendine zarar vermekten başka bişey olmuyor sana üzülme ağlama demeyeceğim ağla rahatla ama güçlü olmaya çalış rabbim yeniden nasip eder inşallah unutulmuyor alışıyorsun zamanla başın sağolsun canım

Bu yaşadığım üçüncü kayıp kaybetmeye alışamıyorum elbette geçiyor zamanla acı yok oluyor ama o süreçte acıyor işte sende biliyorsun. Artık son bir kere daha deneyeceğim anne olmayı yine olmazsa vaz geçicem dayanmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…