Bebeğimi korumak

Eşiniz söylediğinde yıkamamış siz kibarca söylesenizde yıkamayabilir hatta inat diyosunuz şöyle bi suya tutsa yine işe yaramaz. Bence en güzeli kucağa mı almak istedi fıs fıs dur kolonya tutayım sana diyip kolonyayı basmak (ben eve gelenlere ilk kolonya ikram ediyordum bebek görmesinde çünkü yıkayan var yıkamayan var o an takip edemezdim)
Mesela baktınız sigara dumanlı üstü almak istiyor o noktada diyin direk çok sigara kokuyor bebek tıkanabilir diye bu kısım çok önemli gerçekten etkiliyor.
Laftan anlamayacak insanlarsa gerçekten hiç uğraşma finalde sen pimpirik anne olursun, sanki biz çocuk görmedik vıdı bıdı nasihat dinlemeye gerek yok

Sekerat yani yanlıs yazmısım yanlıslıkla ölüm döşegınde anlamında kullanılıyoruz..Artık bilincini yitirmiş halde eve gönderilmişti hastaneden insan boyle konuları nasıl dile getırecegını de bılemıyor anmak bıle uzuyor..

Ben bunu su sekilde hallettim. Esime söylüyodum başkalarına iletmek istediklerimi. Mesela kv kp bizdeyken esim isten geldi cocuga yaklaştığında lütfen ellerini yıka üstünü değistir bütün gün dısarıdasın falan diyodum. Bide doktora götürdüm bronsları dolmus sigara icen kisiler kucağına almadan önce elini yıkasın hatta üstüne sindiyse üstünü değişsin falan dedi diyodum. Böyle böyle hepsinin kulağına küpe ettim. Artık hepsi mecbur dikkat ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…