bebegimi ruyamda gordum sanki

cinarosman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
27
20
28
Merabs kizlar ben yeniyim. Yardimci olurmusunuz
İki aylik hamileyim ilk gebeligim ruyamda hep erkek cocuk goruyorum bu uc yada dort oldu . Bu defada ruyamda bi oglum olmus bebek o kucaqimda ve diyorumki biri kucaqimda biri karnimda yine hamileymisim .. Birisi bi kadin zorla oglumu almak istiyor . Kucaqimda tutuyorum oglumu bi kiza veriyorum o da anneannemjn ust evine cikarmis koltuga yatirmis .. Sonra bende yukari cikiyorum . Oglumu kucaqima aliyorum kolunda serum izi var . annecigim kurban olurum sana diye seviyorum . Ordan bana diyorlarki hamilesin kucaqina fazla alma dediler .. Ruyami yorumlarmisiniz

Bende üç aylık hamileyim bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm dün gece. Bakalım hayırlara vesile olsun inşallah kız erkek farketmez gerçi sağlıklı olsun önemli olan o ama hep oğlan olacakmış gibi geliyor nedense :)allah hepimiz için sağlıklisini versin inşallah

Merabs kizlar ben yeniyim. Yardimci olurmusunuz
İki aylik hamileyim ilk gebeligim ruyamda hep erkek cocuk goruyorum bu uc yada dort oldu . Bu defada ruyamda bi oglum olmus bebek o kucaqimda ve diyorumki biri kucaqimda biri karnimda yine hamileymisim .. Birisi bi kadin zorla oglumu almak istiyor . Kucaqimda tutuyorum oglumu bi kiza veriyorum o da anneannemjn ust evine cikarmis koltuga yatirmis .. Sonra bende yukari cikiyorum . Oglumu kucaqima aliyorum kolunda serum izi var . annecigim kurban olurum sana diye seviyorum . Ordan bana diyorlarki hamilesin kucaqina fazla alma dediler .. Ruyami yorumlarmisiniz
daha 10 haftalik hamileyken bi ruya gordum eşime diyordumki canim bi kizimiz olucak Allahin izniyle.o da karnimi kizim kizim guzel kizim diye oksamaya basliyor. 16 haftalikkende bi kizimiz olacagini oyrendik.sende oglusunu bekle :) ben hep kiz gordum

ben de ilk hamileliğimde hatta hamile kalmadan önce de hep erkek bebek görmüştüm. kız istediğim için de erkek bebek güzel haber diye yorumluyordum sonuçta bir oğlum oldu. ikinci de zaten erkek olacağını hissediyordum.

rüyanız hayra çıksın

Ben u
daha 10 haftalik hamileyken bi ruya gordum eşime diyordumki canim bi kizimiz olucak Allahin izniyle.o da karnimi kizim kizim guzel kizim diye oksamaya basliyor. 16 haftalikkende bi kizimiz olacagini oyrendik.sende oglusunu bekle :) ben hep kiz gordum

Ben uc defa farkli ruyalarda erkek bebek gordum ama tuhaflik su ki esimde onu kiz olarak goruyo ruyasinda :KK66: ikiz olmasindan da korkuyorum :KK66: :)

X