Kuzum benimmm gebeliğin hayırlı olsunnn❤❤ Hissettiklerin, yasadiklarin oyle tanidik ki. Hic uzulme ve hic korkma. Benzer seyler yasayan ve hatta daha da ilerisini yasayan oyle cok kadiniz ki.. Ama hepsi geciyor. Kiminin daha cabuk kiminin daha gec ama illa geciyor.
Hamileligimi ogrendigimde bebek istememe ragmen oyle havalara ucamamistim. Hamilelik boyunca hep bebegi sevememekten korktum. Icimde ona karsi bir his yoktu. Hatta yakinlarimdan bazilarina, ben bu bebegi dogunca sevemezsem istemezsem siz bakip buyutur musunuz diye bile sordum

Sonra dogdu. Bazi anneler der ki dogdugu an cok sevdim bebegimi, aşık oldum falan.. Ben de o da olmadi. Kucagimda birden bir bebek. Annelige de yabanciyim, bebege de. Sanki baska birinin bebegine bakiyorum gibi bile hissettim bir sure. Ama o bebek benimle buyudukce, gozlerime bakmaya basladikca, birbirimize huzur verdigimizi farkettikce.. Sevgisi oyle bir buyudu ki. İçime sıgmıyor. Allah bütün kadınlara anneligi tattirsin insallah.
O yuzden hiccc korkma. Bulantilar da gececek, bu kotu duygular da. Hepsi hamilelikle degisen hormonlarin oyunu, emin ol. Hic dert etme. Yakında bulantilar geçince hamileligin de tadını cikarirsin. Bebegi sevmeyi de o dogduktan sonraya birak. O zaten kendini sevdirmenin yolunu cok iyi biliyor. Sevgiler

❤